Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
WTF..... във форума на Пуул ли влезнах 
И още един кога Юнайтед ще бие испански отбор
Офтопик:
Като Уеб свири мача.
Нещо си се разпенил,та чак не се усещаш какви ги приказваш:1.Юнайтед вече е печелил,и то няколко пъти срещу испански отбори и представи си,без Хауърд Уеб
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
rakiQ написа:Genius. написа:rakiQ написа:5-те КЕШ от кога са ви? History Channel,скоро ШЛ няма да видите,вие дори и не се класирате за там![]()
Тоя въпрос дето го задаваш за ШЛ нали знаеш че преди 15-на години сте говорили същото за Висшата Лига,когато сте водили Юнайтед по няколко спечелени титли? Как може да изпитвате такъв комплекс от Юнайтед?
Вие кога си спечелихте титлите?Миналата седмица ли ги взехте вашите 3,History Channel?
С фенове от 6 месеца на изкуствен отбор няма нужда и да се спори,той Господ си ги е наклецал достатъчно.
RAKIQ
Последна промяна от LordSirAlexFerguson на 06 мар 2013 19:45, променено общо 1 път.
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Аз имам два въпроса към феновете на Юнайтед
Кога ще спечелите 5 кеш
Офтопик:
Когато Лийдс отново стане шампион на Англия
Явно си доста ограничен и без капка чувство за хумор,щом даваш неуместен с първата шега пример
А и със сигурност не познаваш историята на Английския футбол,както и тази на Нотингам Форест,щом даваш този крайно абсурден пример с Лийдс.
- we are the champions
- Контакти:
rakiQ написа:we are the champions написа:rakiQ написа:5-те КЕШ от кога са ви? History Channel,скоро ШЛ няма да видите,вие дори и не се класирате за там![]()
Тоя въпрос дето го задаваш за ШЛ нали знаеш че преди 15-на години сте говорили същото за Висшата Лига,когато сте водили Юнайтед по няколко спечелени титли? Как може да изпитвате такъв комплекс от Юнайтед?
2005 та година е последната след обрат за който Юнайтед може да мечтае и да го сънува и да си казва защо ли не съм фен на най великия отбор в Англия
![]()
![]()
Явно за теб футбола съществува от 2005,дете...
Велик,велик,колко да е велик? От 5 години да мечтае за място в топ4 и зона ШЛ и все да завършва максимум на 7-мо място?
Формата е временна ,класата е вечна
П.п Изнасям се докато някой като '' smoothc'' не тръгне пак да се подиграва с отбора ми
Сега гледам пълен запис на мача - Арбелоа 37 минута влиза с бутоните в коляното на Евра? Само жълт картон
Нани с бутоните в тялото на играч на белите - червен картон?
Рамос бута с ръце Рафаел - нищо
Рамос бута с ръце Рафаел - нищо
Каква класа? Даунинг,Хендерсън и КО ли я притежават тая класа? Колко вечна? Толкова вечна че 23-ти сезон подред на Анфийлд е нямало титла? Толкова че от както си се родил не си виждал титла на отбора си?

Офтопик:
Офтопик:
Офтопик:
П.п Изнасям се докато някой като '' smoothc'' не тръгне пак да се подиграва с отбора ми
Подигравка?! С ръка на сърцето заявявам най-честно,че след Юнайтед най-много уважавам Ливърпул и Милан
пп:Някои хора,от злоба и ненавист,явно са си ампутирали чувството за хумор
MuFc1878 написа:Сега гледам пълен запис на мача - Арбелоа 37 минута влиза с бутоните в коляното на Евра? Само жълт картонНани с бутоните в тялото на играч на белите - червен картон?
Да и на мен днес old_traff ми даде този пример. Хоп спестен ЧК за Реал, спестени 1 или 2 дузпи срещу нас. И кво правим Реал били подпряни
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
smoothc написа:П.п Изнасям се докато някой като '' smoothc'' не тръгне пак да се подиграва с отбора ми
Подигравка?! С ръка на сърцето заявявам най-честно,че след Юнайтед най-много уважавам Ливърпул и Милан![]()
пп:Някои хора,от злоба и ненавист,явно са си ампутирали чувството за хумор
Мда и аз уважавм Ливърпуул и според мен всички фенове трябва да се отнасяма с уважение към "лузърите" Същото важи и за Сър Алекс Фъргюсън
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.