Aldershot Town - Manchester United
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Aldershot Town - Manchester United
Харесва ми как Бербо се лакоми, показва, че може да играе като Ронладо, Рууни, Нани... 

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
turbogena написа:Баце Митко най-после се разписа
Пускат го нападател,нормално
той това си го умее

B.E.L.20.V.E
Още в 15-тата минута Бербатов показа, че заслужава да е титуляр и във ВЛ, и в ШЛ. Жалко, че вкарва първия си гол за сезона срещу отбор от...всъщност от коя дивизя са Алдършот ?

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
не мога да повярвам - Бербо направи шпагат 

Браво Митак!!! 

Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
PIMP написа:Още в 15-тата минута Бербатов показа, че заслужава да е титуляр и във ВЛ, и в ШЛ. Жалко, че вкарва първия си гол за сезона срещу отбор от...всъщност от коя дивизя са Алдършот ?
4-та.. npower league 2 ли идва там..
Супер БЕРБА! Защо най-градивния играч на Юнайтед решава судоку на пейката по време на важните мачове? Никога няма да го разбера...
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
AndreyBG написа:Супер БЕРБА! Защо най-градивния играч на Юнайтед решава судоку на пейката по време на важните мачове? Никога няма да го разбера...
Защото Фърги се инати,такъв си е и когато отбора му върви няма какво да кажем:))
B.E.L.20.V.E
- JackPackage
- Контакти:
momchil написа:AndreyBG написа:Супер БЕРБА! Защо най-градивния играч на Юнайтед решава судоку на пейката по време на важните мачове? Никога няма да го разбера...
Защото Фърги се инати,такъв си е и когато отбора му върви няма какво да кажем:))
То това всеки да ти прави по 20 удара към твоята врата на мач ако е вървене на отбор.... здраве му кажи... въпрос на време беше някой да ги разкрие, не бяха Арсенал, не бяха Челси, а Сити....
Иначе за баце Митко - то си се вижда че си е класа.... махни ми там Чикиритовци, Еърбеци и всякакви такива индивиди....

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- plamen_15_93
- Контакти:
Гледайте им стадиона на хората от 4та дивизия и ставняваите с нашите в елитната група