Ливърпул - Манчестър Юнайтед 15.10.2011, 14:45 ч.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед 15.10.2011, 14:45 ч.

Мнениеот naduvko » 04 окт 2011 11:35

Уейн Рууни прекъсна почти едногодишната си голова суша и вкара първия гол за победата на Манчестър Юнайтед с 2:1 като гост на УБА в мач от 21-я кръг на английската Висша Лига.

Новина от 1-и януари! Айде да не е едногодишна, ама 9 месеца са си 9 месеца... Като се има предвид, че и световно имаше...
Тоя играч, се подигра на колегите си, унижи публично клуба, заплаши, че ще отиде в Шити, след като цял сезон преди това отбора е играл за него и за капак го наградиха с нов договор и космическа заплата. Няма какво повече да коментирам.
Ще се потретя вече, дано някой го прочете - не отричам някои негови качества, но няма шансове, някога да го харесам и да го призная за велик футболист. Една ножица срещу Сити, няма как да промени мнението ми. Приключвам вече с темата. Историята ще покаже кой какъв е....

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 04 окт 2011 13:47

Аз съм неутрален като цяло....това са ми двата най-противни отбора, но според мен Суарез по-добър от Рууни(който също е страхотен играч).....а феновете на Манчо нека замълчат и намерят поне 1 човек, който да не е фен на Юнайтед и да каже, че Рууни е по-добър....не мисля, че ще отркият такъв :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 окт 2011 14:25

[offtopic]
kingofpop написа:Аз съм неутрален като цяло....това са ми двата най-противни отбора, но според мен Суарез по-добър от Рууни(който също е страхотен играч).....а феновете на Манчо нека замълчат и намерят поне 1 човек, който да не е фен на Юнайтед и да каже, че Рууни е по-добър....не мисля, че ще отркият такъв :roll:

Аз пък твърдя, че Роналдиньо е по-добър от Меси ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 04 окт 2011 15:20

kingofpop написа:Аз съм неутрален като цяло....това са ми двата най-противни отбора, но според мен Суарез по-добър от Рууни(който също е страхотен играч).....а феновете на Манчо нека замълчат и намерят поне 1 човек, който да не е фен на Юнайтед и да каже, че Рууни е по-добър....не мисля, че ще отркият такъв :roll:

Точно фен на Ливърпул написа преди няколко мнения,че Рууни е по-добър от Суарез . И ти си неутрален,колкото аз съм контрольор в БДЖ. Как си неутрален, след като и двата отбора са ти противни? Всеки може да заключи,че Юнайтед просто ти е "по-противния" (колко сте ми смешни с тези епитети :mrgreen: ) Как точно стигна до решението,че Суарез е по-добър? Аз пък мисля,че си го решил така,защото Юнайтед ти е "по-противния" отбор.
Иначе равносметката до тук е :
Един безмозъчен привърженик на Ливърпул е за Суарез
И един привърженик на Юнайтед(Kолко е такъв е друг въпрос),който има лична вендета срещу Рууни,Сър Алекс и почти всички футболисти в Юнайтед.

Аз съм неутрален като цяло

Ще си умра от смях :mrgreen:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 окт 2011 15:42

Някои са толкова неутрални, че постоянно висят във форума на Юнайтед :lol: Душици.... да ги съжали човек.

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 04 окт 2011 15:46

ХАХАХАХАХА...Вие всичките сте толкова болни.....Спорът ви е тъп,безсмислен и като участвате в него само се излагате...Моля ви,кой бил по-добър-Суарез или Руни?ВИЕ БОЛНИ ЛИ СТЕ?Кой кръгъл идиот може да сравнява Руни със Суарез?Кое им е общото бе?Нападатели са и двамата.Стига толкова.Двамат играят по съвсем различен стил и се намират на различни позиции!Руни действа в по заден план и играе долу горе като халф.Суарез е на върха на атаката и чака някой като Руни да му подаде.Много по логично ще е ако вместо Руни бе Грахчо или Уелбек.Но Суарез е с класи над тях.И двамата са добри,но ако не беше Суарез,Ливърпул нямаше да има и "успехите",които има в момента.Тогава вече щяха да са на дъното.

П.С.:Тоя от Барселона и неговата изцепка с противните отбори ме разби просто...
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 04 окт 2011 19:40

10/11
Liverpool 3-1 Man Utd - Hernandez; Kuyt x3
Man Utd 1-0 Liverpool - Giggs
Man Utd 3-2 Liverpool - Berbatov x3; Gerrard x2

09/10
Man Utd 2-1 Liverpool - Rooney, Park; Torres
Liverpool 2-0 Man Utd - Torres, N'Gog

08/09
Man Utd 1-4 Liverpool - Ronaldo; Torres, Gerrard, Aurelio, Dossena
Liverpool 2-1 Man Utd - Tevez; Brown OG, Babel

07/08
Man Utd 3-0 Liverpool - Brown, Ronaldo, Nani
Liverpool 0-1 Man Utd - Tevez

06/07
Liverpool 0-1 Man Utd - O'Shea
Man Utd 2-0 Liverpool - Scholes, Ferdinand

През кура ми е за мачовете с лузърите,важното е накрая ние да сме шампионите.
19>18
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 04 окт 2011 23:50

Искам да бием,пък резултата не ме грее много много.Щото тия лузърите взеха,че си повярваха,след 2-те случайни победи в последните кръгове и сега бленуват за някакви разгроми и ми разправят как защитата ни била видиш ли "ялова",а истината е,че ги превъзхождаме на почти всеки пост.Сравнете Видич и Рио/Смолинг/Джоунс с дърварите от тяхната защита.Сравнете Нани и Йънг с жалките им крила-Даунинг и Каут.
Сравнете дървара Керъл и циганина Суарес,които общо нямат толкова гола колкото Руни.
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 05 окт 2011 10:25

sMotLiO написа:И един привърженик на Юнайтед(Kолко е такъв е друг въпрос),който има лична вендета срещу Рууни,Сър Алекс и почти всички футболисти в Юнайтед.

Хехехе... личцна вендета :D Е това вече е смешно.
Просто гледам малко по-реално на нещата от вас. Не съм сложил червени очила. Нито всичко ми е розово. И точно понеже съм фен - искам клуба да ме радва, а не да си късам нервите с това, което гледам. Това, че критикувам съвсем не означава, че имам лична вендета срещу някой. Да, време е САФ да си ходи. Що - щото прави много глупости. Каквото направил, направил, благодарим и толкова. И това го казвам, защото от високо се пада много бързо и много болезнено. Това което е градил с години, ще го съсипе за изключително кратко време. И в последните години винаги съм твърдял това и нищо друго. Няма единия мач да го величая, а другия да говоря че е идиот (както междувпрочем правят повечето от вас "истинските" фенове).
Ти като твърдиш, че Юнайтед има нужда от халфове, това значи ли че имаш лична вендета срещу играещите в момента? Този футболен великан, който ти боготвориш, смята че няма нужда от халфове. Не само това, смята че тези с които разполага са достатъчно добри (даже по-добри от нападателите му) и обича да "насища" терена с тях...
Теорията за когнитивния дисонанс е интересна и е добре да се запознаеш с нея. Наскоро четох, че са го кръстили на разбираемо - изместване. Един човечец, разбрал че жена му му изневерява, но отказал да го приеме за истина. Изместил истината и живял щастливо. Е, щом ти харесва да живееш в някакъв "изместен" свят, я някой друг да опъва жена ти - живей си. Никой не те спира.

ПП: Надявам се да прочетеш каквото трябва между редовете и да не се обясняваме за жени и пр.

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 05 окт 2011 11:06

Не съм против критиката,напротив. Отбора въобще не е толкова розов,колкото бива изкарван. Ти обаче от друга страна се изказваш твърде крайно на моменти. И да наричаш един от най-добрите и универсални нападатели в света 'муха без глава' не отива. Без този футболист отбора ни би се сринал драстично. Колкото до Сър Алекс,ами на него не му остава много време начело на отбора. Той говори за още три,четири сезона,но аз не вярвам да издържи още толкова. Някак си не е редно да се държим гадно към него,след всичко което е направил. Усещам,че следващия треньор ще дойде по-скоро, отколкото си мислим..
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Върни се в “Манчестър Ю”