sMotLiO написа:И един привърженик на Юнайтед(Kолко е такъв е друг въпрос),който има лична вендета срещу Рууни,Сър Алекс и почти всички футболисти в Юнайтед.
Хехехе... личцна вендета :D Е това вече е смешно.
Просто гледам малко по-реално на нещата от вас. Не съм сложил червени очила. Нито всичко ми е розово. И точно понеже съм фен - искам клуба да ме радва, а не да си късам нервите с това, което гледам. Това, че критикувам съвсем не означава, че имам лична вендета срещу някой. Да, време е САФ да си ходи. Що - щото прави много глупости. Каквото направил, направил, благодарим и толкова. И това го казвам, защото от високо се пада много бързо и много болезнено. Това което е градил с години, ще го съсипе за изключително кратко време. И в последните години винаги съм твърдял това и нищо друго. Няма единия мач да го величая, а другия да говоря че е идиот (както междувпрочем правят повечето от вас "истинските" фенове).
Ти като твърдиш, че Юнайтед има нужда от халфове, това значи ли че имаш лична вендета срещу играещите в момента? Този футболен великан, който ти боготвориш, смята че няма нужда от халфове. Не само това, смята че тези с които разполага са достатъчно добри (даже по-добри от нападателите му) и обича да "насища" терена с тях...
Теорията за когнитивния дисонанс е интересна и е добре да се запознаеш с нея. Наскоро четох, че са го кръстили на разбираемо - изместване. Един човечец, разбрал че жена му му изневерява, но отказал да го приеме за истина. Изместил истината и живял щастливо. Е, щом ти харесва да живееш в някакъв "изместен" свят, я някой друг да опъва жена ти - живей си. Никой не те спира.
ПП: Надявам се да прочетеш каквото трябва между редовете и да не се обясняваме за жени и пр.