Манчестър Юнайтед - Олимпик Марсилия 2:1 (FT)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи напред ?

Анкетата завърши на 16 мар 2011 19:14

Манчестър Юнайтед
48
59%
Олимпик Марсилия
33
41%

Общо гласове: 81

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Олимпик Марсилия

Мнениеот AndreyBG » 15 мар 2011 21:13

Deluxx написа:Появиха се някакви статистики в които казват че Берба не е вкарвал от 2008 в Европа и това какво прави го по слаб?
А примерно Санта Хулия от андора играят в ШЛ и техен играч вкарва които е зидар или продавач на гъби и тои е по добър от Бербатов ли?Пълни дивотиии
Berbatov най-големия!!!

Остави се... Лошото знаеш ли кое е? Че нашия манталитет е такъв, че сега в момента много хора се радват заради това, а не осъзнават, че трябва да си подкрепяме футболистите, че тая цялата злоба и помия е причината, поради която сме толкова назад от другите нации... Нямам думи, в последния месец за първи път в живота си искам Манчестър да падне, заради простотиите на Сър-а спрямо нашия... Успех Марсилия! За първи път в мач в Европа стискам палци за другия отбор, ако отпаднем въобще няма да ме е яд...
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 мар 2011 21:14

Спокойно приятели днес Манчестър Юнайтед ще изиграе един от най-добрите си мачове през този сезон!!!
Агресията с която ще изиграем мача от първата до последната минута ще е ключов фактор днес!
Бербатов ще влезе в игра през второто полувреме!
Нани съм убеден че ще вкара гол и ще бъде един от играчите на мача!
Рууни ще избухне минимум с 2 гола!!
Днес ще има голово шоу от страна на Юнайтед в Театъра на мечтите!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 15 мар 2011 21:14

Бербатов резерва... Хм, МЮ имат шанс да победят при това положение... :) :lol:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 15 мар 2011 21:15

smoothc написа:Спокойно приятели днес Манчестър Юнайтед ще изиграе един от най-добрите си мачове през този сезон!!!
Агресията с която ще изиграем мача от първата до последната минута ще е ключов фактор днес!
Бербатов ще влезе в игра през второто полувреме!
Нани съм убеден че ще вкара гол и ще бъде един от играчите на мача!
Рууни ще избухне минимум с 2 гола!!
Днес ще има голово шоу от страна на Юнайтед в Театъра на мечтите!

аз мисля, че не агресията а предпазливостта постепенните атаки..тактическото надлъгване ще донесе победа на МАН Ю с 2 гола
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 мар 2011 21:16

3:0 за Юнайтед Руни, Нани и Гигс ..

пп сега видях, че Видич не играе ..? Защо?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 15 мар 2011 21:17

хм... без Бербо, без Рио и Видич.... класирането на Ман Ю хич не ми изглежда лесно :?

Сър Сашо за пореден път оставя Бербо резерва във важен мач... и после смотаните англичани пишат как не бил вкарал от еди кога си... еми кога да вкара - на почивката м/у полувремената :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

despereaux
Контакти:

Мнениеот despereaux » 15 мар 2011 21:18

Берба може и да не вкарва много, но е човека който има страхотен подглед върху играта и е почти невъзможно да му се отнеме топката освен с нарушение. Той връзва играта в нападението на Ман и без него някак си ми се вижда много ялов тоя отбор при условие че няма играчи като Фабрегас, Лампард, Джерард, Шави и т.н в средата.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 15 мар 2011 21:18

Сигурен съм ,че Марсилия ще победи, а сега виждам, че Бербатов няма да играе и отпадането на Манчо ще ми е по сладко !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 15 мар 2011 21:19

hajitsu написа:Бербатов резерва... Хм, МЮ имат шанс да победят при това положение... :) :lol:

Злобата ти е ненужна, това никога няма да го разбера... Да оплюем българското е най-важно, вместо да си подкрепим своето... Нямам думи, май манталитета ни няма да се промени никога...
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Мнениеот dikanio » 15 мар 2011 21:19

Deluxx написа:изкуфял дядка но ти не си постигнал нищо в този живот,за да го съдиш,смятай никога не бях чувал на берба да викат "Митьо" САФ знае какво прави :) И на мен не ми е приятно,че не пуска Бербатов но за какво да плюя по Алекс няма смисъл...

САФ е най-успешния треньор, но му е време да се откаже. Ако не беше Бербатов, и ако конкурентите не бяха проспали първата половина на сезона, Юнайтед нямаше да са на първо място.
Не мисля, че Митьо е обидно като обръщение, за мен той е най-голямия български футболист и никога няма да кажа нещо лошо за него. Във форума редовно назовават футболистите по подобен начин - Ицо, Наско, Емо, Данчо, Боби, Туньо, Гошо, така че не виждам какъв е проблема. Айде, и Glory Man United, поне докато Митьо е там :)
Един картоф, една чорба, един коптор!

Върни се в “Манчестър Ю”