Евертън : Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Евертън : Манчестър Юнайтед

Мнениеот _RoKi_ » 20 фев 2010 16:50

deepblue1963 написа:
_RoKi_ написа:3:1,ама цялата работа тръгна от ОБертан,като баба ми върви :evil: :evil: После Евънс въобще не се хвърли в краката на Родуел,все едно му вика,"На вкарвай"....Тотално разпиляна защита и тоя Евънс не става за нищо :evil:

Наакани!
Ей такива разбирачи като теб имат бъдеще като треньори :lol: 8-)

Ми аз не твърдя,че разбирам,ама гледам Евертън-Ман Юн 3-1!На това какво му викат?Аз не знам,ти ми кажи. :lol: :lol: :lol:
Нарича се надиграни,а не наакани,ама то е до акъл 8-)

Заслужена победа на Евертън! Само да не почнете с коментарите, ама ние ги надиграхме, пък те си вкараха ситуациите. Щото като ни бихте нас, беше същата ситуация и всеки говореше как Юнайтед тактически е смазал Арсенал....и сега стана така - Съра тоталном осра бъзака в този мач! Бербатов беше най-добрия за Юнайтед, безумна смяна просто...
Заслужена-да,но пак казвам...Евертън ни би с много мъдрост и акъл,нещо което днес липсваше на МЮ...А не толкова,че са ни скъсали от атаки :idea: А,че САФ осра работата,ФАКТ

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 20 фев 2010 16:50

Както винаги след загуба на Юнайтед - форумът се напълни с дразнители, които обаче и идея си нямат от футбол! :evil: Непростима тактическа грешка на САФ даде победата на Евертън! Извади двамата най-добри играчи на терена, съответно - Бербатов и Валенсия, а остави безобразната защита непроменена! През последните минути на второто полувреме(от 63тата нататък), бяхме тотално надиграни! Жалко, много съм разочарован! :cry:
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 20 фев 2010 16:55

Btovfan80 написа:Както винаги след загуба на Юнайтед - форумът се напълни с дразнители, които обаче и идея си нямат от футбол! :evil: Непростима тактическа грешка на САФ даде победата на Евертън! Извади двамата най-добри играчи на терена, съответно - Бербатов и Валенсия, а остави безобразната защита непроменена! През последните минути на второто полувреме(от 63тата нататък), бяхме тотално надиграни! Жалко, много съм разочарован! :cry:
Точне след 2-ят гол тръгнахме в атака и набутахме Евертън в тяханата половина,преди това ни надиграха "карамелите"...А за умниците на тема футбол,остави ги...На приказки всеки знае,ама колко ли са го практикували и колко знаят елементарни познания като това "Какво е стопер","Кога се прави диагонален запас" и т.н.Сигурно половината киснат пред компютрите и заведенията да гледат мачове и грам не играят футбол

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 фев 2010 16:56

Когато САФ "четка" Бербатов,той е най-разбиращия,най-великия,най-най-най.Сега,като го смени:"САФ се осра".Е-е-е!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 20 фев 2010 17:00

deepblue1963 написа:Когато САФ "четка" Бербатов,той е най-разбиращия,най-великия,най-най-най.Сега,като го смени:"САФ се осра".Е-е-е!
Това аз не съм го казвал,винаги мнението ми за САФ е било-добър тренер,но и добър инат...Никога мнението на САФ за Бербатов не е било меродавно за мен

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 20 фев 2010 17:01

deepblue1963 написа:Когато САФ "четка" Бербатов,той е най-разбиращия,най-великия,най-най-най.Сега,като го смени:"САФ се осра".Е-е-е!

Абе deepblue, ти май не си гледал мача? Посочи ми кой футболист игра по-добре от Валенсия и Бербатов! И как така се получи, че след техните смени Юнайтед получи два гола? Не казвам, че САФ е лош щото сменил българина, а като цяло обърка мача! Не беше това звеното, което куцаше на отбора!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 фев 2010 17:03

Дори и най-великите и разбиращи понякога се осират. Човещинка си е. Какво противоречие видя тук?
И не е ли факт, че след излизането на Беррбатов Манчестър нямаха и 1 ЧИСТО положение? Имаха удари от далеч, някакви разбърквания в полето и...това е.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 фев 2010 17:08

Btovfan80 написа:

Абе deepblue, ти май не си гледал мача? Посочи ми кой футболист игра по-добре от Валенсия и Бербатов! И как така се получи, че след техните смени Юнайтед получи два гола? Не казвам, че САФ е лош щото сменил българина, а като цяло обърка мача! Не беше това звеното, което куцаше на отбора!

Когато отборът ти е загубил с 3-1,как може да се каже,че някой е играл добре?Пък дори и "великият" Бербатов."Слаб" на целия отбор.Това е!
vaskonti:
"Дори и най-великите и разбиращи понякога се осират. Човещинка си е. Какво противоречие видя тук?
И не е ли факт, че след излизането на Беррбатов Манчестър нямаха и 1 ЧИСТО положение? Имаха удари от далеч, някакви разбърквания в полето и...това е."
То,пък,човек ще си помисли,че ,докато Бербатов е играл,са имали 20 положения.То хубаво,че сте фенове на Ман Юн,ама чак пък толкоз...
А не допускате ли,че Бербатов може да не е в състояние да изиграе пълни 90мин.?Веднага разпънахте треньора на кръст!Без да сте в "кухнята",както се казва.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 20 фев 2010 17:19

В случая мога да кажа само едно: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 20 фев 2010 17:19

deepblue1963 написа:
Btovfan80 написа:

Когато отборът ти е загубил с 3-1,как може да се каже,че някой е играл добре?Пък дори и "великият" Бербатов."Слаб" на целия отбор.Това е!
vaskonti:
"Дори и най-великите и разбиращи понякога се осират. Човещинка си е. Какво противоречие видя тук?
И не е ли факт, че след излизането на Беррбатов Манчестър нямаха и 1 ЧИСТО положение? Имаха удари от далеч, някакви разбърквания в полето и...това е."
То,пък,човек ще си помисли,че ,докато Бербатов е играл,са имали 20 положения.То хубаво,че сте фенове на Ман Юн,ама чак пък толкоз...
А не допускате ли,че Бербатов може да не е в състояние да изиграе пълни 90мин.?Веднага разпънахте треньора на кръст!Без да сте в "кухнята",както се казва.
Ми кого да виня,бе...Себе си ли,че сме паднали...Аз ли водя отбора,аз ли получавам пари от тая работа,от мен ли се очакват успехи...Аман от разбирачи

Върни се в “Манчестър Ю”