ВЛ | 25-ти кръг | Челси - Манчестър Юнайтед | 1:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: ВЛ | 25-ти кръг | Челси - Манчестър Юнайтед | 1:1

Мнениеот MASTER_COOL » 08 фев 2016 16:52

Депай има качества и то безспорни !!!
Жалко че ще го разберем, когато заиграе в друг клуб по подобие на Пол ПОГБА :idea: :idea: :idea:
Има един единствен виновник за слабата форма на Ди Мария /преди/ и на Депай /сега/.
Излизат ми вече пришки на езика от повтаряне на неговото име :evil:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 фев 2016 17:01

Депай заслужава още един сезон, но за момента се представя по-слабо от Заха, ако някои тук изобщо го помнят. Дармиан е прекрасен десен бек и очаквам да се утвърди догодина като най-стабилния в цялото първенство. Камерън е младо момче с много потенциал, прави грешки, но за разлика от Депай допринася много към цялостната игра и формация на отбора. Ди Мария е един шибан боклук, аз такива жалкари в Юнайтед не искам да гледам. Според мен сме на точно три попълнения от най-високо ниво до страхотен отбор - класен атакуващ играч, класен разиграващ и доминиращ полузащитник, и класен или потенциално-класен централен защитник, тип Стоунс или Лапорт от Билбао.

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 08 фев 2016 19:08

Има разлика между моментна форма и качествата на играча.
Колкото до Ди Мария, вината е 50/50 според мен. Едно на ръка, че Ван Гаал го пускаше в 50% от мачовете като халф. Другото е, че изобщо като цяло се опитваше да му ограничи възможостите с неговата философия и да му наложи неговите виждания за играта.
А АДМ постъпи много пе*алски в тази ситуация. Ако беше мъж като някой други играчи, които са все още в отбора щеше да се ОПИТА да се пребори с Ван Гаал. В един миг като ти покажат парите обичаш и уважаваш клуба, в следващия като нещо не ти хареса и като видиш малко повечко пари и побягваш и вече не искаш да си спомниш за "ужасяващия" си период там. Това е уникално женска постъпка от негова страна. За мен той ако беше се опитал да се бори, независимо дали играе добре или не, щеше още да бъде част от отбора. :)

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 08 фев 2016 19:21

CBJ се справя страхотно, дано продължи да го прави, но просто не го виждам като футболист на Юнайтед след време, няма физиката на титуляр от ВЛ. Ще стане нещо като МакНеър - добро начало, но колебливи изяви след това. Най-много да е дълбока резерва на Люк.
При гола на Челси грешката е колективна, не индивидуална. Мемфис няма никаква вина за действията на защитата. Не може да очакваме да блести, при положение, че почти не играе. Сигурен съм, че ще се превърне във важен за отбора след време.
MapTo_D написа:Десен бек също все едно няма, особено в нападение, този Дармиан е страшно недоразумение, в защита горе долу се справя, но до там. Че той Валенсия беше по-добре от тоя

Дармиан беше най-добрият на терена вчера.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 фев 2016 21:08

Просто играта на отбора става съвсем различна, когато играем с двама адекватни и реални бекове. Нужен е разиграващ халф с плеймейкърските качества на Карик, но и нужната физическа сила да доминира полузащитата. Добавяме някой като Кейн, Гризман или дори Неймар в атака и нещата изглеждат по съвсем различен начин. Дори не е нужно всъщност да бъдат купувани изявени звезди като гореспоменатите (освен Неймар, който за мен е уникален талант и при възможност е задължително да бъде привлечен) - трансфери тип "Марсиал" също са добре дошли, най-малкото защото е още по-приятно за феновете когато клубът сам успее да си "отгледа" качествените футболисти. Така че скаутите да не спят, а да оглеждат Европа и света за млади надежди като Ренато Санчез. Ван Гаал, за разлика от Моуриньо, винаги е залагал смело на младежи в отборите си, независимо дали говорим за юноши на дадения клуб или просто перспективни млади футболисти. Мисля, че напълно го доказва още от миналия сезон.

Върни се в “Манчестър Ю”