ВЛ | 8-ми кръг | Арсенал - Манчестър Юнайтед 3:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: ВЛ | 8-ми кръг | Арсенал - Манчестър Юнайтед 3:0

Мнениеот boabbb » 07 окт 2015 11:37

Горе-долу добър мач се получи ... Лошото е само, че свърши много бързо и футбола след 20-тата минута не се отличаваше с кой знае какво качество :roll: Изплатихме си стадиона и от 2-3 години имаме възможност да инвестираме повече в играчи, което очевидно дава резултати. Е, нямаме толкова пари като вас, Сити и Челси, де, но пак поддържаме фронта и последните години са донякъде успешни и значително по успешни от предишните 10 :lol: За мача - показахме убийствена ефективност - 3 положение, 3 гола и ... толкова с мача :? Обикновено се случва доста да пропускаме, но във важния мач всичко бе на ниво. Санчес навлиза във форма за играч на сезона, но основното за нашата игра в тоя мач, бе перфектното представяне на Йозил - и трите ситуации бяха с негово дейно участие, и като цяло направи страхотен мач 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 07 окт 2015 18:33

MASTER_COOL написа:Няма толкова голямо разочарование като този мач.
Не искам никога повече да гледам ТАКЪВ жалък, безсилен и малодушен Манчестър Юнайтед !
Ван Гаал няма право да се оправдава с играчите. Да си погледне безумната тактика !
Арсенал са жалки направо, но ни направиха СМЕШНИ !
Не ми се говори, какво ще ни причинят Байерн, ПСЖ, Барса или Реал ако ни набарат !

Не си прав. Първо Ван Гаал не се е оправдавал с играчите, а по-скоро посочи, че е бил изненадан от целия развой. Т.е. щом казва, че е бил изненадан, значи вижда грешка в себе си. Интервюто му след мача беше много коректно и на място, за което му правя евала. Арсенал изобщо не видях да са жалки да ти кажа. Точно срещу нас показаха убийствена игра (първите 20-30мин.) и невероятна ефективност. Гледах по няколко пъти головете и не може да бъде винен никой, просто те направиха така, че тези 3 атаки да не могат да бъдат спрени. Мач с мач не си прилича, така че какво ще ни направят тези 4 отбора ще разберем само като се срещнем с тях. А че показахме безсилие и през второто полувреме, когато трябваше да ги натиснем, спор няма. Очаквах да върнем поне 1-2 гола, но нямаше кой да помогне на Марсиал. Рууни е трагичен за огромно съжаление. Предстои ни още едно много тежко гостуване, но съм убеден, че момчетата ще се вдигнат. Надявам се и Ван Гаал да подобри тактическите си оказания.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 окт 2015 18:41

Добре е май, че не съм го гледал.
Явно е било трагедия.
Честито на "артилеристите", резултатът е повече от красноречив.

Върни се в “Манчестър Ю”