ууууух
Берба кърти жълти китайчета днеска
страхотен мач
айде да го вадят че ще отиде мача на 10-ка
Hangzhou G - Man Utd LIVE
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Hangzhou G - Man Utd LIVE
Берба показва как се играе таз игра в момента. 

KingForadayy написа:fabregas_949 написа:Абе , блести , раэхожда се по терена както винаги е това ме драэни в него уникален мърэел е .Съмнявам се , че ще бъде титуляр и в 30 % от мачовете на юнайтед тоя сеэон.Особено , като се вижда какви бързи и енергични играчи има на резервната скамейка.
Е, гледам , ама прекалено го превъзнасяте.Един гол на праэна врата , един пас към оуен , който по случайност му се получи и една върната топка назад към Тошич , дето я броите эа асистенция , айде слеэте малко на земята , имам чуството че повечето тук не сте и помирисвали топка в живота си.Все едно слушам някой коментатор от куловата Канал1
Аз пък имам чувството, че го гледаш на снимка в списание, щом правиш такива комнетари! А за топка недей приказва, щом така виждаш нещата и нея сигурно си я мирисал я на списание, я по телевизията!
- fabregas_949
- Контакти:
kartago написа:KingForadayy написа:fabregas_949 написа:Абе , блести , раэхожда се по терена както винаги е това ме драэни в него уникален мърэел е .Съмнявам се , че ще бъде титуляр и в 30 % от мачовете на юнайтед тоя сеэон.Особено , като се вижда какви бързи и енергични играчи има на резервната скамейка.
Е, гледам , ама прекалено го превъзнасяте.Един гол на праэна врата , един пас към оуен , който по случайност му се получи и една върната топка назад към Тошич , дето я броите эа асистенция , айде слеэте малко на земята , имам чуството че повечето тук не сте и помирисвали топка в живота си.Все едно слушам някой коментатор от куловата Канал1
Аз пък имам чувството, че го гледаш на снимка в списание, щом правиш такива комнетари! А за топка недей приказва, щом така виждаш нещата и нея сигурно си я мирисал я на списание, я по телевизията!
обърка цитатите, KingForadayy е писал "критиката"

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Наистина когато е с топка в краката всичко изглежда толкова елементарно, че ти се струва че и ти можеш. Ако го извадят просто нямя смисъл да гледам повече
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- KingForadayy
- Контакти:
Red_champions написа:Браво Бербо!!!!Супер пас и много хубав гол на Нани-отиде ми точния(5-0) ще вкарат още поне един гол.
![]()
![]()
Супер пас , глупости.Това само келеша дето не са ритали и 2 часа в живота си могат да го кажат.В раэредена эащита на селско отборче от китай всеки може да се прави на велик.Много сте зле.
аз съжалявам за валенсия и обертан че не може да ги гледаме в тия мачове.Какъв удар на евра

И този гол си го бива
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- el pipita
- Контакти:
Бербата ги спуква!

- Red_champions
6-0 за Юнайтед.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !