ВЛ | 17-ти кръг | Астън Вила - Манчестър Юнайтед 1:1 FT

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
m.unaited forever
Контакти:

Re: ВЛ | 17-ти кръг | Астън Вила - Манчестър Юнайтед

Мнениеот m.unaited forever » 20 дек 2014 18:54

Вила с човек по-малко 30 минути, а ние вместо да ги натиснем доиграхме мача все едно водим с 3:0.
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 20 дек 2014 18:56

Нямахме право с човек повече.. и тия да има по-добрите шансове за гол

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 20 дек 2014 18:57

Направо не мога да си намеря място от яд... Просто не искам Евънс, Флетчър и 3-5-2 да имат нещо общо с Манчестър Юнайтед от тук нататък.
Като се поуспокоя може да напиша нещо различно от това.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 20 дек 2014 19:02

Много слаб мач... Мястото на Рууни не е там.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 дек 2014 20:04

Много слаб мач за нас.
Единствената хубава новина от днес е гола на Фалкао. Дано този гол го отпуши !
Бях наясно, че шансове за титла и топ 2, нямаме ! Но сме в битката за топ 3 и засега сме фаворит за позицията.
Много важни три мача ни предстоят ( Свраки, Шпори, Грънчари ). 7 т. за мен е програмата максимум в тях. Нямаме право на по - малко.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 20 дек 2014 20:54

Поработвах днес и нямах шанс да гледам. Като чета - май пак сме играли ганкиното. Още като видях състава казах, че Флетчър изобщо не ми се връзва. Но тренера с тъпата си упоритост да налага 3-5-2 закотви Карик отново в центъра на защитата. Спокойно можеше някой от младите да почне отзад и Карик пред тях на мястото на Флетчър. Беше ясно, че серията рано или късно ще приключи, днес очаквах победа и нищо друго, още по-разочароващо е това, че 25-30 мин с човек повече не можем да им тикнем голче. Следващите 12 дни ще са супер важни, наистина едни 7 точки биха били чудесен актив от предстоящите 3 мача.

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 21 дек 2014 02:07

Поредния слаб мач! :evil:
Още някой да ме определи като анти фен на Юнайтед!
Писал съм го тук и ще го напиша пак!!!! - Време е отбора да загуби няколко мача , за да разбере твърдоглавия холандец че 3-5-2 не е схемата на юнайтед!
3-5-2 не схемата за висшата лига!!!!И .... висшата лига не му е Холандия , нито Аякс, нито Аз Алкмаар,нито бундеслигата!
Не е приемливо , отбор като нашия , с подобни футболисти в предни позиции да играят по толкова безидеен и трагичен начин!Направо не е истина!Място не си намирам от яд!40 мин играем с човек повече , срещу Астън Вила и ..... едвам издрапахме до хикса!
Вангелиса за мене е един твърдоглав идиот,това е !!!Ей сега ако го попитам как успя да спечели 6 предни победи и той няма да може да ми отговори!
Тва да виждаш че едно нещо не се получава и да продължаваш да го налагаш от инат си е направо идиотщина!
Ще помоля само хората поддържащи Ван Гаал да не ми се обиждат!Така виждам аз нещата и ако през сезона дойде момент , в който отбора показва добра игра и наистина видимо се развива , ще се извиня за неприязма си към Ван Гаал , но към момента няма как!Индивидуалните умения на играчите са на ниво , но играта е трагична!Причина за мен е само в треньора и никъде другаде!

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 21 дек 2014 08:46

Не можах да гледам мача, но виждам, че мача не е бил никак лесен за Юнайтед. Поредна луда схема от стана на Ван Гаал. Не знам до кога, ще излизаме с тази схема вижда се, че с трима в защитата е доста трудно. Радостно е, че Фалкао се отпуши и вкара гол. Дано това му даде увереност и да видим още негови голове. Относно защитата съм много разочарован, както и преди казах трябват ни защитници от ТОП класа. Евънс и Флетчър вече не са за този отбор според мен.
Изображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 дек 2014 10:06

Защитата ни е най - малкият проблем в момента. Когато си заиграят Рафаел, Смолинг, Рохо и Шоу ще видите и баланса в тази зона.
Според мен проблема на Юнайтед в момента е, че няма изявени и класни флангови футболисти. Такива , които да решават мачове с голове и асистенции. Според мен това е и основният мотив на Вангелис да търси ширина в атакуващ план с халф - бекове ( Ашли и Тони) и наситена средна линия. Трябва ни поне едно ново крило от калибъра на Депай, Ройс или Шакири и да си преминем към схема 4-4-2.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: ВЛ | 17-ти кръг | Астън Вила - Манчестър Юнайтед 1:1 FT

Мнениеот smoothc » 21 дек 2014 14:06

За съжаление по-правилно е да кажем,че загубихме две точки,отколкото че сме спечелили една(разбира се,без да омаловажам старанието на Астън Вила,които като цяло играха стабилно през почти целия двубой).
Няколко са основните въпроси,върху които трябва да се акцентира след този двубой:
1.Ролята на Маруан Фелайни
Случайно ли е,че победната серия приключи,точно когато белгиецът отсъства?
На практика вчера всичко най-добро(от халфовата линия) идваше от пробивите на Ашли Йънг и отчасти на Антонио Валенсия.
Флетчър и Мата бяха доста неефективни,изключая Рууни,който за пореден път е натоварен като бивол и просто му се губи КПД-то,още повече и става въпрос за гостуване,където ситуацията винаги е по-различна.
2.В защитата нещата първоначално бяха доста деорганизирани,което се дължеше на две неща:1.Рехавата средна линия(Мата и Флетчър,които загубиха няколко ключови топки) 2.Липсата на концентрация при Джони Евънс.
През второто полувреме реакцията на Ван Гаал беше страхотна - Блекет за Флетчър,а Карик бе изнесен пред защитната линия,което в действителност и промени към добро организацията,което вече косвено повлия и върху острите контри по бековете(от където дойде и гола на Радамел Фалкао) с любезното съдействие на Ашли Йънг,чиято роля е една от най-важните в последните няколко сблъсъка.
И тук е моментът да се самоцитирам:
Обзалагам се,че при първия си цял мач като титуляр(още няма такъв)...Радамел Фалкао ще вкара гол!

И тук някъде приключи и положителната реакция от промените,просто защото след червения картон Вила заигра доста по-добре(в сравнение с почти целия мач),докато ние с човек повече - разчитахме на епизодични контри,които почти не застрашиха отбраната на домакините.
Изваждането на Антонио Валенсия за Джеймс Уилсън(вече тотално си затвърдих мнението,че това момче просто не е годно за първия отбор) + изваждането на Ван Перси(Хуан Мата трябваше да бъде сменен) за Ди Мария бяха и решенията,които ни костваха онази острота и агресивност,чрез които най-вероятно можехме и да спечелим мача.
Ван Гаал действа доста странно спрямо Ван Перси:Когато не трябва - го държи до края,а когато ни е нужен - го вади от игра.
Общо взето успеваемостта и влиянието на смените при Ван Гаал,изобщо не ни носят и нужните дивиденти към този момент.
Има някои проблясъци,но като цяло ако си спомним каква беше ролята на смените при Холандия(изпипани и точно навреме),..просто няма база сравнение.
3.За съжаление продължава тенденцията за колебливото ни представяне като гост(нещо,което страшно ме изнервя),а победите срещу Арсенал и Саутхемптън се явяват по-скоро частен случай,а не някаква закономерност.
Кардинално погледнато,ако не си променим нагласата и устойчивостта при гостуванията,..то това ще е доста сериозна бариера пред целите на Манчестър Юнайтед.

Върни се в “Манчестър Ю”