ВЛ | 3-ти кръг |Бърнли-Манчестър Юнайтед|30-08-2014

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата?

Анкетата завърши на 30 авг 2014 15:26

Победа за Бърнли
10
30%
Равен
9
27%
Победа за Манчестър Юнайтед
14
42%

Общо гласове: 33

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Премиършип|Бърнли-Манчестър Юнайтед|30-08-2014

Мнениеот vasilnv » 29 авг 2014 19:34

suareshampion написа:
vasilnv написа:
iznenada написа:Мача е твърда единица и агонията на гостуващото отборче продължава.

Напиши го и от третия си профил това. Ако си дадеш прогнозата без да провокираш, може и да не ти се нахвърляме така. Какво очакваш, да ти пляскаме ли?
Иначе и аз очаквам тегав мач, но съм сигурен, че съвсем скоро ще тръгнем нагоре.

Е изтриха ме твоите хора ,за това писах и от другия. И къде съм провокирал само не разбрах ? Казах ,че сте слаби. Не е ли вярно ? Ти вече почна глупости да говориш .Стига се излага ,поне от теб ,не го очаквам .Ти си един от малкото ,с които мога да си пиша за футбол в това форумче на гонг.
Слаби сте и това е очевадно и това не е от вчера или днес а от много време насам. Вече никой не го е страх от вас и всички ви скачат за победа .Видя миналата година ,колко загуби допуснахте и то на ваш терен . Слаби сте и трябва да се примирите с тоя факт .
И между другото ,аз никога нямаше да вляза във вашия форум ,ако тоя ваш фен не спеше денонощно в нашия .Аз даже имам съмнения ,че е скрит наш фен .Ми той ,пише по цели романи за Ливърпул бе ? :) Аналази ,които никой не му чете ,но той си пише ли пише .Явно много го вълнува нашия отбор и е загрижен за бъдещето . :) Само влез във форума да видиш ,какви романи е написал ? :)
Освен това ,ти ми говориш за провокация а знаеш ли тоя Смотания ,че провокира на всеки коментар ? Всичко се връща на тоя свят Василе ,нали знаеш ? ;)
И нашите фенове са комплексирани ,но и вашите не им отсъпват . :) Аз просто се забавлявам на чужд гръб . :)

Не обичам да влизам в чуждите форуми. Най-много да честитя някой трансфер.
Виж ся, на мен ми е ясно, че сме слаби. Ама очаквам при ЛвГ да се променят нещата. Ако му следиш уизказванията, ще забележиш, че виждането му за играта на нашия отбор изобщо не е това, което показваме от началото на сезона. Аз от много време повтарям, че не мога да си обясня тоя спад в играта ни в сравнение с предсезонната подговка. Тогава играехме доста атрактивно и креативно. Добре се справяхме и в защита. Мисълта ми е, че тия играчи доказаха, че могат да играят добре, не знам какво им става от мача с Валенсия. Но вярвам, че съвсем скоро ЛвГ ще промени нещата в добра посока. Преди време бях казал, че отборът е в добри ръце. И продължавам да го твърдя. Започна да маха всички ненужни. Убеден съм и че ще доведе нужните нови попълнения. Тоя сезон искам топ 4.
[offtopic]По едно време имахте интерес към Уил Хюз. Отказахте ли се от него, че по едно време се пишеше, че ни изпреварвате за него. Кво става там, че го искам с нашия екип.[/offtopic]
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 авг 2014 10:48

Недей да съдиш никога по контролите ! Незнам дали си бил футболист ,но контролите нямат нищо с официалните мачове .
Освен това ,схемата 3-5-2 ..лично аз ,не я приемам насериозно .Едно че е остаряла схема и второ ,както виждаме в Англия засега не носи успех .
Аз очаквах нещо различно от Ван Гаал ,като игра ,по креативно .Очаквах ,да спрете да залагате предимно на контраатаката и на бековете и крилата . Очаквах ,халфовете ви да играят по често с топката .Но явно Ван Гаал се придържа към вашия стил през годините,само сменя схемата .
Аз не ви давам топ 4 . Абстрахирам се от пристрастията и ти казвам ,че първите 4 няма да се променим .Ще се запази класирането в челото а вие няма да завършите сезона с тоя треньор. Пак ще си говорим през май месец ,ся квото и да си говорим са празни приказки .
Уил Хюз и аз го харесвам .Но интереса на Брендън изведнъж спря. Налага ми туй дърво Хендерсън и това е .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
l1v3rpool
Контакти:

Мнениеот l1v3rpool » 30 авг 2014 11:35

2:2
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/470/7937470m.gif[/wrapimg]

YNWA

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 30 авг 2014 12:06

suareshampion написа:Недей да съдиш никога по контролите ! Незнам дали си бил футболист ,но контролите нямат нищо с официалните мачове .
Освен това ,схемата 3-5-2 ..лично аз ,не я приемам насериозно .Едно че е остаряла схема и второ ,както виждаме в Англия засега не носи успех .
Аз очаквах нещо различно от Ван Гаал ,като игра ,по креативно .Очаквах ,да спрете да залагате предимно на контраатаката и на бековете и крилата . Очаквах ,халфовете ви да играят по често с топката .Но явно Ван Гаал се придържа към вашия стил през годините,само сменя схемата .
Аз не ви давам топ 4 . Абстрахирам се от пристрастията и ти казвам ,че първите 4 няма да се променим .Ще се запази класирането в челото а вие няма да завършите сезона с тоя треньор. Пак ще си говорим през май месец ,ся квото и да си говорим са празни приказки .
Уил Хюз и аз го харесвам .Но интереса на Брендън изведнъж спря. Налага ми туй дърво Хендерсън и това е .

Това за контролите е абсолютно вярно и би трябвало великият ви анализатор да е наясно с това, а не да се чуди от къде му е дошло и защо Юнайтед не играе като в Америка :lol: Иначе не съм съгласен с нашият ''тренер'', че схемата 3-5-2 е несъстоятелна.. НЯМА ДОБРА И ЛОША СХЕМА! Схемата на игра зависи от играчите, с които разполагаш, а е очевидно, че ЗАСЕГА Юнайтед не разполагат с необходимите изпълнители..Също така няма нищо лошо в стила на игра на контраатака и подредена защита.. Роджърс ще е хубаво да понаучи това-онова, че явно е бягал от часовете при Жозе :lol:
Самият Ван Гаал никога не е изповядвал защитен футбол и не е наблягал на защитата, просто е разчитал на класните изпълнители в тази зона! Повярвайте ми, когато тръгне ''машината му''( ако не са го изгонили дотогава, което не мисля, че ще се случи) няма да има съперник в Англия, който да не изпита на гърба си силата на този треньор ;) Реалистичната ви цел е наистина Топ4, но след отпадането за Купата на Лигата, Купата на Англия става задължителен трофей за вас ;)
Конкретно за мача - победа за Юнайтед с минимален аванс - 0:1..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 30 авг 2014 13:46

#mufc starting XI: De Gea, Jones, Evans, Blackett, Valencia, Young, Fletcher, Di Maria, Mata, Rooney, van Persie.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 авг 2014 13:46

[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/BwR964QIIAADUYp.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 авг 2014 13:47

Кои ще са халфове - Флетч и Ди Мария :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 авг 2014 13:50

Чича в групата :o
Не е ли на път за Торино :lol:
Като видя резервите и ми става лошо...

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 30 авг 2014 13:50

MuFc1878 написа:Кои ще са халфове - Флетч и Ди Мария :lol: :mrgreen:

еми другият ванриант е Андо :lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 30 авг 2014 13:51

Пак ли цъкате 3-5-2 :?

Мата май ще е до Флетчър, а Ди Мария зад Перси и Руни :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Манчестър Ю”