Tobacco написа:MCMXIII написа:
П. п. От днес: Че взимате Манджукич
Дръжте си го
Ако питат мен, да остава! С две ръце съм за. Когато има конкуренция е убийствен. Просто кОлтурно споделих преведена статия от бритнска преса

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Tobacco написа:MCMXIII написа:
Дръжте си го
MCMXIII написа:Tobacco написа:MCMXIII написа:
Дръжте си го
Ако питат мен, да остава! С две ръце съм за. Когато има конкуренция е убийствен. Просто кОлтурно споделих преведена статия от бритнска преса
MCMXIII написа:Аз съм си бай Ганьо, като останалите тук. Ама Робен не се пипаОт никого!
Алаба - бек, пак това го измисли ван Гаал.
Ще видите като дойде Манджата, как Руни ще има точно три мача за някоя купа
MCMXIII написа:Аз съм си бай Ганьо, като останалите тук. Ама Робен не се пипаОт никого!
Алаба - бек, пак това го измисли ван Гаал.
Ще видите като дойде Манджата, как Руни ще има точно три мача за някоя купа
Нападателят е плеймейкър, а не консуматор - Ван Гаал вижда централния нападател не толкова като острие, завършващо атаките, а по-скоро като футболист, който отваря пространства и комбинира с включващите се на скорост халфове. В една офанзивна халфова линия с играчи като Рибери, Робен и Мюлер, централният нападател трябва да може да разиграва двойни подавания, да увлича защитници или да приема разцепващи противниковата отбрана остри пасове. Все качества, който към онзи момент Марио Гомес не притежаваше. Играч, за който бяха платени 35 милиона евро и за който Ван Гаал в прав текст си каза, че не е тип футболист какъвто му трябва и че няма нищо общо с този трансфер.
Нападателят е плеймейкър, а не консуматор - Ван Гаал вижда централния нападател не толкова като острие, завършващо атаките, а по-скоро като футболист, който отваря пространства и комбинира с включващите се на скорост халфове. В една офанзивна халфова линия с играчи като Рибери, Робен и Мюлер, централният нападател трябва да може да разиграва двойни подавания, да увлича защитници или да приема разцепващи противниковата отбрана остри пасове. Все качества, който към онзи момент Марио Гомес не притежаваше. Играч, за който бяха платени 35 милиона евро и за който Ван Гаал в прав текст си каза, че не е тип футболист какъвто му трябва и че няма нищо общо с този трансфер.
MCMXIII написа:Не! Манджу пресира, гони, бие се, връща се в защита. Гомес е по- техничен, но по- мързелив.
Марио Г е джентълмен, Марио М е балканец Има 8 ж. к. през кампанията.
Генетичната кръстоска от тях е Левандовски.
Ариен Робен (Байерн Мюнхен, 25 милиона паунда)
Тони Кроос (Байерн Мюнхен, 18 млн.)
Холгер Бадщубер (Байерн Мюнхен, 15 млн.)
Марио Манджукич (Байерн Мюнхен, 25 млн.)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост