Луис ван Гаал - Фен тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Луис ван Гаал - Фен тема

Мнениеот MCMXIII » 20 май 2014 12:38

Tobacco написа:
MCMXIII написа:
П. п. От днес: Че взимате Манджукич ;)

Дръжте си го :mrgreen:

Ако питат мен, да остава! С две ръце съм за. Когато има конкуренция е убийствен. Просто кОлтурно споделих преведена статия от бритнска преса :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 май 2014 12:40

Вие "немците" за пореден път доказвате,че нямате особено чувство за хумор :)

пп:Аз лично от Байерн си имам един любимец и бих дал доста пари да го видя в Манчестър Юнайтед!
[offtopic]Давид Алаба[/offtopic]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 20 май 2014 12:46

MCMXIII написа:
Tobacco написа:
MCMXIII написа:
П. п. От днес: Че взимате Манджукич ;)

Дръжте си го :mrgreen:

Ако питат мен, да остава! С две ръце съм за. Когато има конкуренция е убийствен. Просто кОлтурно споделих преведена статия от бритнска преса :)

Дотук..склонен съм да вярвам повече на немската преса,отколкото на жълтините на англетата. От Англия единствено Скай :)
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 20 май 2014 12:51

Аз съм си бай Ганьо, като останалите тук. Ама Робен не се пипа :) От никого!
Алаба - бек, пак това го измисли ван Гаал.

Ще видите като дойде Манджата, как Руни ще има точно три мача за някоя купа :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 май 2014 13:00

MCMXIII написа:Аз съм си бай Ганьо, като останалите тук. Ама Робен не се пипа :) От никого!

Не се знае как обаче Ван Гаал ще го "пипне" на един разговор на 4-очи! Ван Перси също може да се включи в разговора,кой знае :)
Алаба освен,че е страхотен футболист,но е и доста интелигентен като поведение на терена,умен играч както се казва ;)

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 20 май 2014 13:13

MCMXIII написа:Аз съм си бай Ганьо, като останалите тук. Ама Робен не се пипа :) От никого!

Нападателят е плеймейкър, а не консуматор - Ван Гаал вижда централния нападател не толкова като острие, завършващо атаките, а по-скоро като футболист, който отваря пространства и комбинира с включващите се на скорост халфове. В една офанзивна халфова линия с играчи като Рибери, Робен и Мюлер, централният нападател трябва да може да разиграва двойни подавания, да увлича защитници или да приема разцепващи противниковата отбрана остри пасове. Все качества, който към онзи момент Марио Гомес не притежаваше. Играч, за който бяха платени 35 милиона евро и за който Ван Гаал в прав текст си каза, че не е тип футболист какъвто му трябва и че няма нищо общо с този трансфер.

Манджукич не е ли сходен нападател като стил с Марио Гомез ?
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 май 2014 13:23

Нападателят е плеймейкър, а не консуматор - Ван Гаал вижда централния нападател не толкова като острие, завършващо атаките, а по-скоро като футболист, който отваря пространства и комбинира с включващите се на скорост халфове. В една офанзивна халфова линия с играчи като Рибери, Робен и Мюлер, централният нападател трябва да може да разиграва двойни подавания, да увлича защитници или да приема разцепващи противниковата отбрана остри пасове. Все качества, който към онзи момент Марио Гомес не притежаваше. Играч, за който бяха платени 35 милиона евро и за който Ван Гаал в прав текст си каза, че не е тип футболист какъвто му трябва и че няма нищо общо с този трансфер.

Рууни и Перси се вписват изцяло в тези изисквания. Даже Уаза си е моторетка и вършее из целия терен :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 20 май 2014 13:27

Не! Манджу пресира, гони, бие се, връща се в защита. Гомес е по- техничен, но по- мързелив.
Марио Г е джентълмен, Марио М е балканец Има 8 ж. к. през кампанията.
Генетичната кръстоска от тях е Левандовски.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 май 2014 13:31

MCMXIII написа:Не! Манджу пресира, гони, бие се, връща се в защита. Гомес е по- техничен, но по- мързелив.
Марио Г е джентълмен, Марио М е балканец Има 8 ж. к. през кампанията.
Генетичната кръстоска от тях е Левандовски.

Мен пък най-ме кефи Клаудио Писаро! Машина,която работи безотказно вече повече от десетилетие :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 май 2014 13:33

Гледайте какво става, англизите изперкаха хептен. Чакам Ван Гаал да им набие канчето след Мондиала.
Ариен Робен (Байерн Мюнхен, 25 милиона паунда)
Тони Кроос (Байерн Мюнхен, 18 млн.)
Холгер Бадщубер (Байерн Мюнхен, 15 млн.)
Марио Манджукич (Байерн Мюнхен, 25 млн.)

То, Байерн останаха без играчи :lol: :roll:

Върни се в “Манчестър Ю”