Стоук Сити-Манчестър Юнайтед/24.09.11г

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Стоук Сити-Манчестър Юнайтед/24.09.11г

Мнениеот RedeviL » 24 сеп 2011 21:39

Без Уелбек и Рууни зейва огромна дупка в нападението..Бербатов ужасно слаб, цял мач не успя да се нагоди на стила на игра на Юнайтед, а май като цяло не го прави.Самото му придвижване е грешно и по този начин се изолира от играта.С пускането на Уелбек нещата се раздвижиха, но за съжаление нямахме шанс при удара на Гигс.

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 24 сеп 2011 21:57

t0bl3ro_bg написа:Ето ви Бербатов, Ето ви и Барби, Ето ви и Кукла Барби

70 минути играем с 8 човека, двамата опорни и тва умряло дърво

Да взима да купува Сър Алекс вече опорни халфове и един класен нападател за резерва, че ми писна. Петте мача се молех да не се видят проблеми в халфовата линяи, и 2 мача подред си лъснаха като черно на бяло.. Добре, че се га губим точки, а не в края.

НЕ СА ВИНОВНИ СТОУК, НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ САМИ !

Абе защо на вас все Бербо ви е виновен бЕ?Вие сте МАЛОУМНИ ПРОСТО!Кой къде-Бербо виновен.Юнайтед загуби единствено заради слабата игра на Бербо!Добре,че беше СУПЕР-МЕГА представянето на легендарните Андерсон,Флетчър и Оуен,иначе щяхме да сме паднали поне с 6-0.Фърдинанд изглеждаше тооолкова стабилен,че нямам думи.Когато Крауч вкарваше,какво направи Де Хеа?Гледа,гледа,па падна.Добре поне,че той израства и направи
няколко похвални спасявания.Грахчо се контузи-МИ ЗАЩО ЗА БОГА ТРЯБВАШЕ ДА ПУСКА ТОЯ ГАЛФОН ОУЕН,А НЕ УЕЛБЕК??Вижда се,че Юнайтед побеждава,като играе с един бърз нападател и един,който да се връща и в защита,и на халфовата линия.Бербатов и Руни успяват.Руни и Грахчо-също.Берба и Уелбек-най вероятно да,но Оуен вкара 2 късметлийски гола на КК и сега е Лео Меси.
П.С.:КАто ви гледам каква сте интилигенция,искам да поясня,че съм използвал саракзъм,защото е очевидно,че най-вероятно няма да го усетите с вашия акъл...
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 24 сеп 2011 21:59

RedeviL написа:Без Уелбек и Рууни зейва огромна дупка в нападението..Бербатов ужасно слаб, цял мач не успя да се нагоди на стила на игра на Юнайтед, а май като цяло не го прави.Самото му придвижване е грешно и по този начин се изолира от играта.С пускането на Уелбек нещата се раздвижиха, но за съжаление нямахме шанс при удара на Гигс.

Значи според теб всичко в Юнайтед е СУПЕР,само БЕрбо е слаб.Един въпрос-ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ??

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 сеп 2011 21:59

Чакай малко пич. Аз не съм против Бербатов. Като играе слабо го критикувам, когато играе силно го хваля. Тук беше слаб. Оуен 2 пъти по-слаб.

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 24 сеп 2011 22:05

MuFc1878 написа:Чакай малко пич. Аз не съм против Бербатов.

За което се радвам.
MuFc1878 написа:Като играе слабо го критикувам, когато играе силно го хваля. Тук беше слаб. Оуен 2 пъти по-слаб.

Прав си,но не БЕрбо бе причината за слабата игра на Юнайтед.Оуен е слаб,за него какво да кажем.НО ДРУГИТЕ...Андерсон,Флетчър,Валенсия,Фърдинанд-ми те къде бяха?Но никой тях не ги гледа,разбира се.За тва че тия не могат да вържат играта и не могат да направят 2 паса им е виновен Бербатов,нали?КОЛКО ПЪТИ ТОЙ ПОЛУЧИ ТОПКАТА?

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 сеп 2011 22:10

Да, НИТО един път Бербатов не получи пас, с който да отиграе и да вкара. Много слаб Рио, заради не можехме да загуби. Виновникът да не стане - Де Хеа. Много слаба халфова линия. Флетчър направи добър мач, който е типичен дефанзивен халф. Силно представяне на Нани (не вярвам, че мога да го спомена) и разбира се добра игра и на Валенсия като десен бек.
Продължава уникалния ни малшанс, всеки мач да имаме контузени.

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 24 сеп 2011 22:15

MuFc1878 написа:Да, НИТО един път Бербатов не получи пас, с който да отиграе и да вкара. Много слаб Рио, заради не можехме да загуби. Виновникът да не стане - Де Хеа. Много слаба халфова линия. Флетчър направи добър мач, който е типичен дефанзивен халф. Силно представяне на Нани (не вярвам, че мога да го спомена) и разбира се добра игра и на Валенсия като десен бек.
Продължава уникалния ни малшанс, всеки мач да имаме контузени.

Ами какво е виновен Бербатов,че не му подават?Но цялата помия е върху него.Като стане нещо и някои ей така-Бербо е виновен,Дърватов пак провали мача...Не съм такъв фен на Бербо,като ония заблудените,обаче тук се ядосах.Че то всяко мнение е пълно с помия...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 сеп 2011 22:20

Само за протокола да отбележа: Гигс беше длъжен да я бодне :(

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 сеп 2011 22:22

Явно тази година със сините екипи ни върви да правим равенства :) (в кръга на шегата) разбира се....Истината е,че липсваше агресията и живеца в играта на отбора,липсваха ударите от далечно разстояние и най-вече липсваше Уейн Рууни-човекът-отбор,главният катализатор на отбора,човека с неизчернаема енергия и борбен дух,голмайстора на отбора този сезон!!
Контузията на Чичарито,малко или много обезвери отбора в атакуващ план,отне част от скоростта на отбора,за щастие Нани отново беше на висота,отбеляза хубав гол и като цяло беше най-голямата опасност за Стоук през целия мач.
Бербатов на моменти успяваше да организира добри атаки,имаше и няколко възможности пред него,които можеше да изиграе по-добре,но също така на няколко пъти не му беше подавано,когато беше в изгодна позиция(особено при пробива на Джоунс),Нани също на 2-3 пъти можеше вместо да финтира просто да му я пусне в дълбочина,но...не съм съгласен,че игра слабо,просто нямаше добри достатъчно добри положения,от които да се възползва.
Оуен беше тотално надиграван от защитниците на Стоук!
Андерсон-Неубедителен е,и благодарение на негови индивидуални грешки Стоук успяваха да създадат опасности пред вратата ни.
Флетчър-Бори се до последно както винаги,беше стабилен в центъра,но личи си,че му липсва игрова практика,но определено започва да навлиза във форма.
Йънг-Някак си се губеше на моменти,и лично аз наблюдавам лек спад в играта му,в последните 2-3 мача,но днес според мен не трябваше да бъде заменян,защото неговата креативност и скорост,винаги могат да допринесат за нещо опасно пред противника.
Защитата беше на моменти доста нестабилна,имаше някои неразбирателства и индивидуални грешки,но като цяло се справиха с опасните тъчове и изсипаните топки в наказателното поле.
Фил Джоунс отново беше страхотен,но някак си на моменти играе пренавито и избързва с решенията си,но за пореден път показва перфектна стабилност и сигурност.
Де Хея-Успя да отрази каквото можеше,но на 2-3 пъти беше на косъм да сгреши фатално,като не успяваше да улови уверено топката,а просто я боксираше или избиваше,но определено си проличава натрупаната увереност,а и големият му потенциал на моменти.
Съдията на моменти изнерви с решенията си двубоя,имаше 2-3 невероятно груби нарушения на играчи от Стоук,на които трябваше по-адекватно да се реагира ;)
Пропуксът на Гигс...добра топка,но някак си се позабави,трябваше по-бързо да тръгне към нея, вярно е,че беше и леко пришпорен от защитника на Стоук,но все пак успя да отправи удар,който мина на 40см от десния стълб.....малшанс наистина...
Не трябва да се правят трагедии от този мач,следващия кръг сме домакини на Норич,сравнително по-благоприятен двубой,който съм убеден,че ще спечелим!
Но преди това ще трябва да се поизпотим срещу Базел в ШЛ,за който мач също съм оптимист,че ще спечелим!

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 24 сеп 2011 22:28

smoothc написа:Явно тази година със сините екипи ни върви да правим равенства :) (в кръга на шегата) разбира се....Истината е,че липсваше агресията и живеца в играта на отбора,липсваха ударите от далечно разстояние и най-вече липсваше Уейн Рууни-човекът-отбор,главният катализатор на отбора,човека с неизчернаема енергия и борбен дух,голмайстора на отбора този сезон!!
Контузията на Чичарито,малко или много обезвери отбора в атакуващ план,отне част от скоростта на отбора,за щастие Нани отново беше на висота,отбеляза хубав гол и като цяло беше най-голямата опасност за Стоук през целия мач.
Бербатов на моменти успяваше да организира добри атаки,имаше и няколко възможности пред него,които можеше да изиграе по-добре,но също така на няколко пъти не му беше подавано,когато беше в изгодна позиция(особено при пробива на Джоунс),Нани също на 2-3 пъти можеше вместо да финтира просто да му я пусне в дълбочина,но...не съм съгласен,че игра слабо,просто нямаше добри достатъчно добри положения,от които да се възползва.
Оуен беше тотално надиграван от защитниците на Стоук!
Андерсон-Неубедителен е,и благодарение на негови индивидуални грешки Стоук успяваха да създадат опасности пред вратата ни.
Флетчър-Бори се до последно както винаги,беше стабилен в центъра,но личи си,че му липсва игрова практика,но определено започва да навлиза във форма.
Йънг-Някак си се губеше на моменти,и лично аз наблюдавам лек спад в играта му,в последните 2-3 мача,но днес според мен не трябваше да бъде заменян,защото неговата креативност и скорост,винаги могат да допринесат за нещо опасно пред противника.
Защитата беше на моменти доста нестабилна,имаше някои неразбирателства и индивидуални грешки,но като цяло се справиха с опасните тъчове и изсипаните топки в наказателното поле.
Фил Джоунс отново беше страхотен,но някак си на моменти играе пренавито и избързва с решенията си,но за пореден път показва перфектна стабилност и сигурност.
Де Хея-Успя да отрази каквото можеше,но на 2-3 пъти беше на косъм да сгреши фатално,като не успяваше да улови уверено топката,а просто я боксираше или избиваше,но определено си проличава натрупаната увереност,а и големият му потенциал на моменти.
Съдията на моменти изнерви с решенията си двубоя,имаше 2-3 невероятно груби нарушения на играчи от Стоук,на които трябваше по-адекватно да се реагира ;)
Пропуксът на Гигс...добра топка,но някак си се позабави,трябваше по-бързо да тръгне към нея, вярно е,че беше и леко пришпорен от защитника на Стоук,но все пак успя да отправи удар,който мина на 40см от десния стълб.....малшанс наистина...
Не трябва да се правят трагедии от този мач,следващия кръг сме домакини на Норич,сравнително по-благоприятен двубой,който съм убеден,че ще спечелим!
Но преди това ще трябва да се поизпотим срещу Базел в ШЛ,за който мач също съм оптимист,че ще спечелим!

Най-накрая едно компетентно и умно мнение.Напълно съм съгласен с теб.Евала!
+11111111111

Върни се в “Манчестър Ю”