Перфектен състав е избрал сър Алекс абсолютно точно решение да започне с двама нападатели!Валенсия очаквам да е човекът който ще изиграе ключова роля в този мач!Шалке са класи под Манчестър Юнайтед нямат опита на Манчестър и това ще изиграе важна роля в сблъсъка!Очаквам категорична победа на Манчестър Юнайтед която да направи реванша протоколен и съм сигурен че ще спечелим!
Раул срещу Гигс.....Велико! Нека всички се насладим на този сблъсък на двама от най-великите съвременни играчи които с пълното право можем да наречем живи Легенди!
Прогноза:Победа с 2 или повече гола за Манчестър Юнайтед!
Шалке 04 - Манчестър Юнайтед 0:2 (FT)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Шалке 04 - Манчестър Юнайтед
Само да попитам по-запознатите защо Хунтелар не играе....предполагам, че е контузен, защото от известно време не го чувам да играе за Шалке, но все пак да попитам 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
smoothc написа:Перфектен състав е избрал сър Алекс абсолютно точно решение да започне с двама нападатели!Валенсия очаквам да е човекът който ще изиграе ключова роля в този мач!Шалке са класи под Манчестър Юнайтед нямат опита на Манчестър и това ще изиграе важна роля в сблъсъка!Очаквам категорична победа на Манчестър Юнайтед която да направи реванша протоколен и съм сигурен че ще спечелим!
Раул срещу Гигс.....Велико! Нека всички се насладим на този сблъсък на двама от най-великите съвременни играчи които с пълното право можем да наречем живи Легенди!
Ключова роля в мача ще играе човекът от аватарът ти

- levskar in CY
- Контакти:
2-1
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
levskar in CY написа:2-1 за Миньор 04

Миньор 04 !

Моята прогноза е 3:0 за германския отбор.

Чета състава им и ми се струва, че който смята Манчестър за сигурен финалист, може да остане доста изненадан и разочарован.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
-
Колкото и да ми е неприятно да го призная смятам, че Юнайтед няма да загуби този мач.
Мача е 'Х' '2'.
Може и още сега да си решат класирането ...
Разбира се - дано не стане !
Гледат ми се два мача с интрига !
Мача е 'Х' '2'.
Може и още сега да си решат класирането ...
Разбира се - дано не стане !
Гледат ми се два мача с интрига !
marmi52 написа:levskar in CY написа:2-1 за Миньор 04
![]()
Миньор 04 !Гениално !!!
![]()
Моята прогноза е 3:0 за германския отбор.![]()
Чета състава им и ми се струва, че който смята Манчестър за сигурен финалист, може да остане доста изненадан и разочарован.
Тебе пак ли те пуснаха от Зоопарка

Днес от 21.45 - Пеналтерия - Шампионска лига - Шалке - Манчестър Ю! Галаспектакъл на Арена ауф Шалке или моноспектакъл на водещия в студиото, това ще разберете, ако слушате "Пеналтерия" тази вечер! http://www.reakcia.net
- manutd legeng
- Контакти:
PFC Litex написа:smoothc написа:Перфектен състав е избрал сър Алекс абсолютно точно решение да започне с двама нападатели!Валенсия очаквам да е човекът който ще изиграе ключова роля в този мач!Шалке са класи под Манчестър Юнайтед нямат опита на Манчестър и това ще изиграе важна роля в сблъсъка!Очаквам категорична победа на Манчестър Юнайтед която да направи реванша протоколен и съм сигурен че ще спечелим!
Ключова роля в мача ще играе човекът от аватарът ти
И ти всеки ден харчиш по 2 лева за вестници!И ги четеш,което е много лошо в България!22 годишни пишлювци ми внушават кой кой е!Поклон пред Раул!Но че е блеснал за малко не игнорира големината...анадън му??!