bojkyy написа:CTAHKO написа:bojkyy написа:С какво са велики изброените от теб футболисти. Гигс за 100 години футбол, винаги е бил в сянката на някой, един футболист няма как да е в подобно положение. Беркамп, с нищо не ме е впечатлил в мачовете които съм му гледал, отбора на Арсенал вървеше напред благодарение на Анри, Пирес и Люмберг. Дзола направи няколко сезона в Челси, но какво спечелиха, нищо, великите футболисти печелят купи. Вярно за феновете на Челси Дзола е велик, но за феновете на футбола едва ли. А щом си ги гледал тея футболисти, значи си в доста напреднала възраст
Аз съм ги гледал както съм гледал и Реал с Бутрагеньо и Уго Санчез,а така също и Барселона със Стоичков и Ромарио както и Милан с холандското трио.И това не означава,че сме в напреднала възраст,а че познаваме по-добре историята от някой 20 годишен пикльо,който от 2 години е фен на Реал или Барселона и в момента се чувства на гребена на вълната без да познава историята

Ти ми казваш за хора играели през 90-те или няколко години по-рано. Но да си гледал Джордж Бест в съзнателния си живот, определено те прави човек в напреднала възраст, даже мирише на пръст около теб. А пикльо може да си ти, но определено аз не съм. Странно как казваш на човек, че е пикльо като дори не го познаваш, само показваш, че си прост
Че тебе пък кой те е наричал пикльо

Ако се определяш като такъв,нямам нищо против

В случая имах предвид новоизлюпените фенове на двата испански Гранда заради титлите ви,но както и да е

Всеки има право да се самоопределя какъв иска да стане като порастне