Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот drogooo » 01 фев 2011 21:47

Frankie Lampard написа:....
Сравни го с скамейката на Челси и Ливърпул ако може...

Останалите ти аргументи няма смисъл да ги оборвам,повече от смешни са...

Излишно е да коментирам комплексарщината ти-Ти не си фен на Юнайтед,а на титлите и купите,както и повечето им фенове,между другото...

На такива като теб им се вика Глорихънтъри.,че веднъж в живота си сте решили да бъде от страната на силните...
но частта за Евертън и Фулъм само доказва,че ти си Глорихънтър...

Дори не знаеш какъв отбор е Евертън,но това е нормално,нали си 98-ми набор...

Аз написах това за Хауърд Уеб,защото един от вашите фенове пусна в 5 различни теми една провокация,а никой не му направи забележка,а когато вас ви провокира някой веднага скачате като ужилени...

Айде сега едно по едно!!!
Дразня се някой форумен хулиган как идва от нищото и ти лепва етикет щото видиш ли "Феновете на Юнайтед сте много смешни.Толкова сте слаби и провалени".Ти с всички нас ли се познаваш,'кво ли?
Имай малко респект ....щото мога нещо CV да ти пратя да премерим дипломите хахахаа... (моята е от техническия в Толуза,Франция м/у другото, мога снимчици от дипломирането да ти пратя)
Туй ще ти го простя щото видях че тая реплика ти е заучена и в други постове си я ползваш и от толкова четене из форума си научил една "тарикатска" дума -Глорихънтър и я мачкаш на всеки три реда!
M/у другото да те образовам... на вас в Англлия ви кават "Глорихънтърс" и тамошните се чудят къде ви са се крили всички фенове извън Лондон до 2004.Още ви кават и "броячите на Черити Шийлдс" щот си ги пишете към трофеите a другите си разцъкват там резервите.
Ей 'тва ми го прати едно братле в Събота луд фен на Евертън,тъкмо след като се прибрал от стадиона след мача с вас!

"Man,If you are the referee at Stamford Bridge. How near to a visiting defender does a tumbling Didier Drogba have to be to earn a penalty if he goes down in the box...? (Note: Round your answers down to the nearest 20 yards.)"

А сега по темата ТИ изпълнена с неточности(няма да коментирам набора ти):
Написал нещо си щото някакъв си бил сложил снимка във форума им!!!
Влизаш в на хората "стаята" за да ги бъзикаш и 'кво чакаш - потупване по рамото?Ако си фен на отбор няма се държиш като келеш,Аз ходя ли да ви сера из форума че чак и да прашя харктеристики на феновете!Ми пращай му всеки ден писма със снимки на тоя капут тогава,кво ни дразниш и нас останалите?
За Евертън и '95ти да съм пак мога да прочета.. ооооо боже отново заучена фраза "нали си 98-ми набор..." хахаха :) що ли не се изненадвам пиши с твой думи бе човек!
Прав си за Евертън,те са мъжки отбор с доста англичани в отбора си - а не като вас 5 човека английски отбор наредили!
Да ако не беше Абрамович не можеш да си кривиш душата че щяхте да сте като тях,мечтаят си да им се повтори заветната '85та...само дето за вас '85та е некъв мираж(те поне имат история,ваща е от 2004та) щехте да се отправите към далечната 54/55. точно пък за Евертън не ми давай акъл бе Франки щото там може да играем на "минута е много" ;) .

Сега искаш да ти сравнявам:
Незнама от къде ги копна тия пари ама има разминаване евро/паунд та си ги фиксирай в табличката:
Карик е закупен за £18.6
Руни за £25.6

Да не говорим че вие взехте Верон след две години за да му плащате заплатите да не ни тежи на нас.
При заплатките забравяш че за разлика от вас който сте абсолютни експлоататори на Африка,половината ни футболисти ш тая твоя плеяда при трансфер ще изплатят всичко инвестирано в тях.... Примери колкот щеш,кога сте взимали някой за 20 млн. и сте го продавали за 70, сещаш се???Един Евра,Валенсия,Чичерито са дигнали цената си двойно.Тва калколираш ли го ???Вие не сте свикнали с това,копувате силните на деня и до там...цената само пада след това!
Toя списък мога да ти го оборвам човек по човек(верно е че за някой си прав и аз не съм доволен и горд от тях)

Сега и вашата пейка, щото чудно как я пропускаш(няма да казвам типично като фен на Челси) само факти а не изброен списък с футболисти с хипотетични твой размисли за заплати ами директно цифрички:

100те най скъпо платени за '10та:

9 John Terry (Chelsea, £6.5million)
10 Frank Lampard (Chelsea, £6.5million)
16 Michael Ballack (Chelsea, £5.6million)

18 Rio Ferdinand (Manchester United, £5.6million)
20 Wayne Rooney (Manchester United, £5.2million)
21 Robinho (Manchester City, £5.2million)
24 Frederic Kanoute (Sevilla, £5.2million)
[25 Deco (Chelsea, £5.2million)
26 Didier Drogba (Chelsea, £4.8million)
33 Ashley Cole (Chelsea, £4.8million)
34 Fernando Torres (Liverpool, £4.8million)

46 Dimitar Berbatov (Manchester United £4.1million)
48 Nicolas Anelka (Chelsea, £4.1million)
49 Ryan Giggs (Manchester United £4.1million)

Кажи му здраве,а!!!
сега се сещам за една класация 2007/8ма за Ангглийското щото тогава следях първенството по запалено и вие бяхте по-голям дразнител от в момента та имаше за какво да ви следи човек!!!

Backroom Staff Salary( за който не си чувал сигурно):
най-скъпо платени ... все на Челси - Frank Arnesen Director of Football £2 million/Steve Clark Assistant Manager £300,000/Baltemar Brito First Team Coach £400,000/Rui Faria Chelsea Fitness Coach £600,000

Най скъпо платени вратари: Чех след Фостър и Яскелайнен!!!
Защитници : след Саня и Ѝънг Са ваште двамцата!!!
Полузащитници ... забележи колко зимат -
Бенаюн £2.25 million/Есиен £4 million/Лампард £7 million

Отпред въобще няма да ги споменавам,ОК!!!
Тотала за 2008 със заплати ...свят 'яе ти се завие а сте 2ри :)

Да не споменаваме и за оня 340 000 000 паунда (долара 541 000 000) Дето Абрамович сложи 2009 дялов капитал за да ви занули загубите,За миналата сте £70млн. назад + 50те на Торез сега и догодина сте цъфнали и вързали така юе не ми говори за загуби и задължения.

А сега и табличка за ценители...покупки (за нея може да ми благодариш че ти я давам да си я гледаш)

Abramovich shopping bill season-by-season
Here are the players he paid for .. plus the bosses' wages

June 2003-04 Total: £130.6m

Damien Duff - £17m
Wayne Bridge - £7m
Joe Cole - £6.6m
Scott Parker - £10m
Glen Johnson - £6m
Seba Veron - £15m
Hernan Crespo - £16.8m
Claude Makelele - £16.6m
Adrian Mutu - £15.8m
Geremi - £7m
Alexei Smertin - 3.4m
Claudio Ranieri - £10.6m (£2.6m per year & £8m payoff)

June 2004-05 Total: £98.2m

Didier Drogba - £24m
Ricardo Carvalho - £19.8m
Paulo Ferreira - £13.2m
Arjen Robben - £12m
Tiago - £8m
Petr Cech - £7m
Jiri Jarosik - £5m
Mateja Kezman - £5m
Jose Mourinho - £4.2m

June 2005-06 Total: £59.6m

Michael Essien - £24.4m
Shaun Wright-Phillips - £21m
Asier Del Horno - 8m
Lassana Diarra - £1m
Jose Mourinho - £5.2m

June 2006-07 Total: £70.2m

Andriy Shevchenko - £30m
John Obi-Mikel - £15m
Salomon Kalou - £8m
Khalid Bourlarouz - £7m
Ashley Cole - £5m
Jose Mourinho - £5.2m

June 2007-08 Total: £51m

Nicholas Anelka - £15m
Branislav Ivanovic - £9m
Jose Mourinho - £20m payoff
Avram Grant - £7m (£2m per year & £5m payoff)

Total = £409.6m Plus cost of club (£140m) = £549.6m Айде говори ми за Милиони изхарчени от САФ!!!

Total spending on players: £378m

Most expensive signing: Shevchenko (AC Milan) £30.8m

Avram Grant: £24m on 3 players

Jose Mourinho: £225.8m on 24 players

Claudio Ranieri: £128.2m on 25 players

И тва до 2008ма!!!Забележи похарчени пари за Треньори!!!На Мо заплатата знаеш че беше рекорд за острова ???

*Man utd - Season 92/93-10/11 - Totals : Players Purchased -£430,250,000 Players Sold +£291,090,000
total transfers -£139,160,000

http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/manchester-united-transfers.html

*Chelsea - Season 92/93-10/11 Totals -£585,640,000 +£203,875,000 -
-£381,765,000 [b] (без едни £70-80 отгоре направени преди ден)

http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/chelsea-transfers.html

Ако донякъде въобще ,за секунда, приема тезата ти за виновност на САФ за големите трансфери то вие сте я приели и прегърнали, и доразвили до висини граничещи с човешката прстотия и с ..... Реал Мадрид.

За [b]много
неща не си прав.... съжалявам!!! :)
И си пиши домашната другия път!!!
Както казва един съфоромец : " гейм ,сет,мач" ... ай че трябва да бием и Вила
Последна промяна от drogooo на 02 фев 2011 18:28, променено общо 2 пъти.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 02 фев 2011 16:19

Докато четох последните страници разбрах само,че дебелия Франк е пълен идиот.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 02 фев 2011 16:34

sMotLiO написа:Докато четох последните страници разбрах само,че дебелия Франк е пълен идиот.

Погледни си ника и ще разбереш кой е идиота :mrgreen: Това,че си лапенце и не разбираш нещата не ме прави идиот,хлапе ! :)

Какви са ти аргументите ?

И аз мога да кажа,че си умствено изостанал,пропаднал и девствен кретен... :mrgreen:

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 02 фев 2011 16:38

Frankie Lampard написа:
sMotLiO написа:Докато четох последните страници разбрах само,че дебелия Франк е пълен идиот.

Погледни си ника и ще разбереш кой е идиота :mrgreen: Това,че си лапенце и не разбираш нещата не ме прави идиот,хлапе ! :)

Колко си проницателен и дебел.Лапенце,лапенце на 20 съм и скоро правя 21,така че недей ми се плюнчи много олигофрен.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 02 фев 2011 16:43

sMotLiO написа:
Frankie Lampard написа:

Колко си проницателен и дебел.Лапенце,лапенце на 20 съм и скоро правя 21,така че недей ми се плюнчи много олигофрен.

:lol: :lol: :lol: Само като ти видя ника и ми става ясно на колко си-хахахаха...Не повече от 12...Типичен ник за пъпчив тийн...

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 02 фев 2011 16:49

Frankie Lampard написа:

Какви са ти аргументите ?

И аз мога да кажа,че си умствено изостанал,пропаднал и девствен кретен... :mrgreen:

На нас ни е ясно вече че на теб основния ти аргумент е дали някой е лапенце или е '98ми набор,дали е пропаднал или е девствен.
За теб все човека с/у теб няма аргументи!
А,и ето ти горе един лист аргументи!
Имам още таблици дето мога до утре да ти слагам тука и за най големи провали при трансфери ( на Ман. в същото число ама като цифра вашите пак са много на дълбоко).
Ако имаш нещо по темата давай ,ако искаш още да слгаш снимки безразборно из форума та да ни "провокираш" ... ми "но това е нормално,нали си 98-ми набор..." :)
В духа на спора поне ме накара да си припомня някой неща за отбора!
Едно "сори,не съм бил прав" е достатъчно... и тъй като лепиш възрастови квалификации наред явно си зрял мъж и можеш да разчетеш фактите!
Последна промяна от drogooo на 02 фев 2011 16:53, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 02 фев 2011 16:52

Frankie Lampard написа: :lol: :lol: :lol: Само като ти видя ника и ми става ясно на колко си-хахахаха...Не повече от 12...Типичен ник за пъпчив тийн...

Идея имаш ли си КОЛКО си скучен?

Сам се забавляваш и сам се заблуждаваш. Аргументите сочат,че си идиот.

Сложи още пет усмивки и потрети,че съм лапенце,пък току виж може и да спечелиш още някой друг фен. Дебелак.
Последна промяна от sMotLiO на 02 фев 2011 16:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 02 фев 2011 16:53

Виж,нямах намерение повече да споря.За мен съм прав,за тебе ти си прав,ама някво кретенче да влезе и да обижда без причина и без аргументи-е няма как да не му отговоря...

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 02 фев 2011 16:54

sMotLiO написа:
Frankie Lampard написа: :lol: :lol: :lol: Само като ти видя ника и ми става ясно на колко си-хахахаха...Не повече от 12...Типичен ник за пъпчив тийн...

Идея имаш ли си КОЛКО си скучен?

Сам се забавляваш и сам се заблуждаваш. Аргументите сочат,че си идиот.

Сложи още пет усмивки и потрети,че съм лапенце,пък току виж може и да спечелиш още някой друг фен. Дебелак.

Дебелак е баща ти-тираджия :mrgreen: Дори не знаеш как изглеждам,че да ми викаш дебелак... :mrgreen: :mrgreen: Жалък си,малчо.

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 02 фев 2011 16:56

Frankie Lampard написа:Виж,нямах намерение повече да споря.За мен съм прав,за тебе ти си прав,ама някво кретенче да влезе и да обижда без причина и без аргументи-е няма как да не му отговоря...

Е ти вчера 'кво направи като лепи етикети- кой бил провален ,кой бил '98,кой бил комплексар????
без причина и без аргументи.

ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СПОРИШ ПОВЕЧЕ - на черно бяло не можеш да кажеш!!
А за тая идея : "за мен съм прав,за тебе ти си прав" спокойноооо мога да я пречисля към думи на някой сляп фен ор '04 на сам.
с/у цифри слагаш гол списък с футболисти и твой хипотези ... вадиш 10 от списък с 50 и правиш извод за наща нива като при тебе е срано срано че чак няма на къде???
Дадох ти хиляда цифри ,искаш аргументи а твойте са само.. кой набор сме !!!!!
Не си мъж щото плюеш и обиждаш лично без да познаваш и накрая не можеш да признаеш че не си бил прав за 90% от нещата.
Последна промяна от drogooo на 02 фев 2011 18:26, променено общо 3 пъти.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Манчестър Ю”