Манчестър Юнайтед - Стоук Сити

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Стоук Сити

Мнениеот daniel875 » 05 яну 2011 00:24

Обективен написа:Глорихънтър ще викаш на друг , малък умственонедоразвит дечко. Гледай си изкуственото средняшко отборче и си мълчи.

Там е работата, че хич не си обективен. На елиминациите, като се падне едно от големите имена и Юнайтед пак ще са вкъщи на Островчето, за да играят в смешната ВЛ.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 05 яну 2011 00:25

Пичове, темата е "Манчестър Юнайтед - Стоук Сити", а не "кой има повече комплекси и проблеми с реалността" ;)
Преди/след всеки мач обръщате темите на войната на светоете: Ман Ютд - Чесли - Ливъпуул! Айде порастнете вече :idea:

Потребителски аватар
Обективен
Контакти:

Мнениеот Обективен » 05 яну 2011 00:26

daniel875 , двата поредни финала ли показват , че сме слаби в Европа. То не може всяка година да се печели ШЛ.
Само СИНИТЕ

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 05 яну 2011 00:26

Обективен написа:Глорихънтър ще викаш на друг , малък умственонедоразвит дечко. Гледай си изкуственото средняшко отборче и си мълчи.

Точно глорихънтърче си.Истината боли,нали ''Обективен''.Колко жалко е да говориш за неща,които не разбираш.Какво те интересува кой отбор е малък и кой не ? Да не си му собственик или акционер,или пък живееш в Манчестър.И Манчестър Юнайтед е комично малък отбор в сравнение с Реал Мадрид,но никой не ти го натяква,нали ?.Най-лесно е да си фен на големите отбори,но знай,че е много по-различно да си фен на отбор,който сега гради историята си.За такива като теб е определението ''глорихънтър''-говориш само за титли и купи,все едно,че ти си ги спечелил,това е белек на комплексарщина и комплекс за малоценност.

П.П И само не ми излизай с определния,че съм фен на Челси,заради Абрамович,защото не е ТАКА !!!

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 05 яну 2011 00:27

Сега защо не се говори колко е смешен Бербо , в тоя мач беше по зле , от хората на стадиона , те щяха да играят по-добре от него !
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 яну 2011 00:28

Обективен написа:daniel875 , двата поредни финала ли показват , че сме слаби в Европа. То не може всяка година да се печели ШЛ.

Колко големи отбори отстранихте по пътя си? Колко? Играли ли сте във въпросните години с Реал, Милан, Ливърпул, Байерн, Аякс са в дупка, няма как да стане. Когато играете с тях поред в кръгове и спечелите, тогава ще ви признаят хората са голям отбор. Иначе си оставате за вътрешна консумация и толкова.
Просто английските отбори без Ливърпул не са в категорията ГОЛЯМ. Това е истината и от това сър Алекс има голям комплекс.
Последна промяна от daniel875 на 05 яну 2011 00:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Обективен
Контакти:

Мнениеот Обективен » 05 яну 2011 00:29

Frankie Lampard , не съм фен на Юнайтед заради титлите и купите.Ясно е ,че е по - лесно да си фен на по-голям отбор , но може би отборът избира теб , а не ти него ..
Само СИНИТЕ

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 яну 2011 00:31

Обективен написа:Frankie Lampard , не съм фен на Юнайтед заради титлите и купите.Ясно е ,че е по - лесно да си фен на по-голям отбор , но може би отборът избира теб , а не ти него ..

Ти си фен на Юнайтед, защото това е отборът на виртуалната реалност. Това е. Не може всяка година да си пръв в Лигата, а в КЕШ да те бият всичките големи.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 05 яну 2011 00:31

Обективен написа:Frankie Lampard , не съм фен на Юнайтед заради титлите и купите.Ясно е ,че е по - лесно да си фен на по-голям отбор , но може би отборът избира теб , а не ти него ..

Добре нека е така,но защо обиждате другите отбори.И аз мога да стана от Реал и после да почна да се правя на богоизбран.Нямам нищо против МЮ,напротив уважавам ги,но ме дразни,това че някои отбори не се опитват да им се противопоставят.Например Уигън и Съндърланд са ви такива донори,че не ми се говори просто.Имаше една статия,в която пишеше,че Стив Брус дори не смее да изкопчи нещо от бившия си работодател и т.н

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 яну 2011 00:32

Манчестър не показа кой знае какъв футбол, но беше малко по-добрият отбор и спечели заслужено. Не може да се каже, че съдията повлия на развоя на мача.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Манчестър Ю”