ЛИчеше си умората в играчите. И отново започнахме слабо.. за кой ли път. И срещу Сотон беше така и ни поведоха, ся пак. Тва не е нормално. Ако искаме да ставам шампиони, то трябва да доминираме през целия мач. Йънг беше слаб. Срещу силни отбори, той не трябва да започва като бек... просто няма навиците на един защитник. Второто вече нещата бяха доста по-добре, но пак не вкарахме гол. Марсиал е страхотен, но и той изтърва много чисто положение. Швайни също... Иначе честито на Арсенал. Венгер е направил много солиден отбор и ако не правят простотии, ще бъдат основен претендент за титлата.
Кот такоа... Всички зад отбора! GGMU!!! <3
ВЛ | 8-ми кръг | Арсенал - Манчестър Юнайтед 3:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 8-ми кръг | Арсенал - Манчестър Юнайтед
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- old_traff
- Контакти:
Ако нямахме късмет тогава, мача със Светците щеше да е копие на този.
Поне второто показахме характер и играхме добре. Срещу Евертън и Сити нямаме право да загубим.
За пореден път се видя късата ни резервна скамейка. Дано ЛвГ купи бек и офанзивен играч през зимата.
[offtopic]MUTV Girl: "It could be worse we could be Chelsea"
[/offtopic]
Поне второто показахме характер и играхме добре. Срещу Евертън и Сити нямаме право да загубим.
За пореден път се видя късата ни резервна скамейка. Дано ЛвГ купи бек и офанзивен играч през зимата.

[offtopic]MUTV Girl: "It could be worse we could be Chelsea"

vasilnv написа:ЛИчеше си умората в играчите. И отново започнахме слабо.. за кой ли път. И срещу Сотон беше така и ни поведоха, ся пак. Тва не е нормално. Ако искаме да ставам шампиони, то трябва да доминираме през целия мач. Йънг беше слаб. Срещу силни отбори, той не трябва да започва като бек... просто няма навиците на един защитник. Второто вече нещата бяха доста по-добре, но пак не вкарахме гол. Марсиал е страхотен, но и той изтърва много чисто положение. Швайни също... Иначе честито на Арсенал. Венгер е направил много солиден отбор и ако не правят простотии, ще бъдат основен претендент за титлата.
Кот такоа... Всички зад отбора! GGMU!!! <3
Правилно. Тежко гостуване, загубихме заслужено - няма какво да се тръшкаме. Ще чакаме промяна след паузата за националните отбори. Още сме си в челото, наравно с Арсенал и на 2 точки от Сити. Гледаме към следващите мачове.
- Black&White1926
- Контакти:
old_traff написа:Ако нямахме късмет тогава, мача със Светците щеше да е копие на този.
За пореден път се видя късата ни резервна скамейка. Дано ЛвГ купи бек и офанзивен играч през зимата.![]()
[offtopic]MUTV Girl: "It could be worse we could be Chelsea"[/offtopic]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DMANnCWyd4g[/youtube]
И те ще ни лепнат два или три гола

[offtopic][center][wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/news/soccer/2008/5/22/newswide12114061450.jpg[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.awooga.org/images/cii8ik5fl1svb9qh69a.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://i27.tinypic.com/2vaxyc0.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://31.cdn.bit2host.eu/wp-content/uploads/2010/10/JT-crying.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.awooga.org/images/cii8ik5fl1svb9qh69a.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://i27.tinypic.com/2vaxyc0.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://31.cdn.bit2host.eu/wp-content/uploads/2010/10/JT-crying.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Аз в момента не съм бесен , не съм нервен , по-скоро много притеснен.
Паднали сме паднали , голям прас!Като гости на Арсенал , закономерно , няма проблеми.Бяха много по-добрите , да не кажа единствените на терена и ни биха.Толкова.
Обаче .... реакцията на играчите и в частност Луис ван Гаал!!!!Ван Гаал направи смените които трябваше.Наистина нито Дармиян , нито пък Депай се справяха(Депай според мен се нуждае да постои на пейката няколко кръга) и до там.2 смени , обаче играта същата , нагласата и тя същата - е па питам аз къф е смисъла маааму стара да правиш смени след като няма да променяш нищо друго!!!!!И накраа ми пуска Уилсън .. да трупа минути .... ние падаме с 3:0 оня ша ми трупа минути!!!!Сега се надявам че му е ясно че трябват още играчи!Хич да не ми се прави на интересен ами да копува там кво ша копува и да си нарежда отбора най-накрая!
Бива ли в 50тата минута когато губиш с 3:0 Швайни и Карик да си цъкат в центъра!!!Избеснявах направо!Мата тръгне две крачки оп спре са та върне на зад , Карик поугледа са поугледа , хоп назад към Смолинг и така до Де Хея
, Е Де Хея вече няма избор , няма на къде повече назад , трябва на пред!
Никаква идея , ама никаква , нищо , нито идея нито желание ... цтцтцтцтцт тва не е Ман Юнайтед , в никъф случай не е!Ван Гаал ако беше изгледал поне няколко клипа от преди 3 4 сезона , щеше да се обеси публично след днешния мач!Не може Юнайтед да доиграва 70 МИНУТИ двубой срещу АРСЕНАЛ!Не може!
Рууни и Марсиал бяха единствените две фигури с наши екипи които искаха нещо да се случи , всички останали спяха.Топката в Швайни , човека седи 15 секунди в центъра и чака някой да се открие , чака някой да му поиска топката , и то няма никой .... Колко пъти ... има пространство , пред Мата пред Швайни , пред Йънг дори ... ми бий я таа топка е деееба мааму , бия там и квот стане , ама неееее , баам някой малоумен пас НАЗАД и край на атаката!МА то туй и аз моа да го праа веее , ааа и няма да искам 200 хилки седмично , 20 ми давайте не 200
Трябва да има глоби след тоя мач,както Съра ги глобяваше , сега пак за такъв позор поне 4 седмични заплати на всичките там лилипутковци!!!!
Депайката не трябва да помирисва терен скоро , просто не трябва!То не бе лиготия , то не бе лакумия то ... не знам напрао неговото как да го нарека!
Дано Евертън ни пожалят че ... като ги гледах неска как деряха асфалта , не ми са мисли напраоо не ми са мисли!
Паднали сме паднали , голям прас!Като гости на Арсенал , закономерно , няма проблеми.Бяха много по-добрите , да не кажа единствените на терена и ни биха.Толкова.
Обаче .... реакцията на играчите и в частност Луис ван Гаал!!!!Ван Гаал направи смените които трябваше.Наистина нито Дармиян , нито пък Депай се справяха(Депай според мен се нуждае да постои на пейката няколко кръга) и до там.2 смени , обаче играта същата , нагласата и тя същата - е па питам аз къф е смисъла маааму стара да правиш смени след като няма да променяш нищо друго!!!!!И накраа ми пуска Уилсън .. да трупа минути .... ние падаме с 3:0 оня ша ми трупа минути!!!!Сега се надявам че му е ясно че трябват още играчи!Хич да не ми се прави на интересен ами да копува там кво ша копува и да си нарежда отбора най-накрая!
Бива ли в 50тата минута когато губиш с 3:0 Швайни и Карик да си цъкат в центъра!!!Избеснявах направо!Мата тръгне две крачки оп спре са та върне на зад , Карик поугледа са поугледа , хоп назад към Смолинг и така до Де Хея

Никаква идея , ама никаква , нищо , нито идея нито желание ... цтцтцтцтцт тва не е Ман Юнайтед , в никъф случай не е!Ван Гаал ако беше изгледал поне няколко клипа от преди 3 4 сезона , щеше да се обеси публично след днешния мач!Не може Юнайтед да доиграва 70 МИНУТИ двубой срещу АРСЕНАЛ!Не може!
Рууни и Марсиал бяха единствените две фигури с наши екипи които искаха нещо да се случи , всички останали спяха.Топката в Швайни , човека седи 15 секунди в центъра и чака някой да се открие , чака някой да му поиска топката , и то няма никой .... Колко пъти ... има пространство , пред Мата пред Швайни , пред Йънг дори ... ми бий я таа топка е деееба мааму , бия там и квот стане , ама неееее , баам някой малоумен пас НАЗАД и край на атаката!МА то туй и аз моа да го праа веее , ааа и няма да искам 200 хилки седмично , 20 ми давайте не 200
Трябва да има глоби след тоя мач,както Съра ги глобяваше , сега пак за такъв позор поне 4 седмични заплати на всичките там лилипутковци!!!!
Депайката не трябва да помирисва терен скоро , просто не трябва!То не бе лиготия , то не бе лакумия то ... не знам напрао неговото как да го нарека!
Дано Евертън ни пожалят че ... като ги гледах неска как деряха асфалта , не ми са мисли напраоо не ми са мисли!
- old_traff
- Контакти:
binevout написа:Аз в момента не съм бесен , не съм нервен , по-скоро много притеснен.
Бива ли в 50тата минута когато губиш с 3:0 Швайни и Карик да си цъкат в центъра!!!Избеснявах направо!Мата тръгне две крачки оп спре са та върне на зад , Карик поугледа са поугледа , хоп назад към Смолинг и така до Де Хея![]()
![]()
, Е Де Хея вече няма избор , няма на къде повече назад , трябва на пред!
RIP Bulgarian
Manchester United manager Louis van Gaal speaking to Sky Sports: “When you start like that you can never win a game, we lost every duel, every second ball, not tight on their midfielder, and they can play they are a fantastic team when you let them give them that space it is difficult.
“That was the worse United have been under me, we were not able to give a normal performance.
“I have never seen that of my team, that is the question I put to my players. You can not solve that now, a lot of emotion and I am emotional as well.
“I could not change anything, if it was just one player then I can take measure but it was more than half of my team who were not doing what we had agreed in our game plan.
“I am shocked, you don’t expect it, we were top of the league, won last four matches and have to protect our position, possible against Arsenal. Way we had started, so without emotion. Not expect that, difficult to understand and will have to look for the reasons."
"It was a very bad start, without aggression and the will to win. That is the first time I have seen that from my team. I did not expect that.
"We have won our last four matches, I gave the players a day off because they were tired. On Saturday the training was normal, I was very amazed to see that.
"All teams will have a dip."
Дано да има адекватна реакция в следващия мач. Но съм доволен, че Ван Гаал е честен с оценката си.
За мен единственото позитивно нещо в този мач беше това, че Марсиал просто беше над всички от нашите. Единственият ни играч, който опитваше да направи някаква разлика в този мач, бат Швайни единственият друг, който се опитваше да помогне на Марсиал. Всички други бяха мега уплашени.
Руни с пореден слаб мач. Не знам какви указания е давал ЛВГ, обаче имаше супер странни неща в цялата ни игра. Едно от странните неща беше това, че само Швайни показваше агресия и пресираше и то пресираше техните защитници заедно с Марсиал. Аз тук бях просто с увиснало чене и се чудех "А какво тогава прави Руни".
Най-негативното за мен е липсата на агресия и хъс в играчите ни. А, това за мен е лошо, защото до сега не сме видяли ЛВГ да успява да мотивира отбора по време на мач. Ако беше САФ, всички знаехме, че второто щяхме да гледаме два реда защита от Арсенал и щяха да бъдат набутани в тяхното наказателно. А, сега никаква промяна в нагласата и никаква борба...
Руни с пореден слаб мач. Не знам какви указания е давал ЛВГ, обаче имаше супер странни неща в цялата ни игра. Едно от странните неща беше това, че само Швайни показваше агресия и пресираше и то пресираше техните защитници заедно с Марсиал. Аз тук бях просто с увиснало чене и се чудех "А какво тогава прави Руни".
Най-негативното за мен е липсата на агресия и хъс в играчите ни. А, това за мен е лошо, защото до сега не сме видяли ЛВГ да успява да мотивира отбора по време на мач. Ако беше САФ, всички знаехме, че второто щяхме да гледаме два реда защита от Арсенал и щяха да бъдат набутани в тяхното наказателно. А, сега никаква промяна в нагласата и никаква борба...
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Аз пък видях и позитивни за вас неща. Такива мачове се случват и не са показателни за нищо. При 3-0 в 20-та минута няма много опции
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: ВЛ | 8-ми кръг | Арсенал - Манчестър Юнайтед 3:0
Няма толкова голямо разочарование като този мач.
Не искам никога повече да гледам ТАКЪВ жалък, безсилен и малодушен Манчестър Юнайтед !
Ван Гаал няма право да се оправдава с играчите. Да си погледне безумната тактика !
Арсенал са жалки направо, но ни направиха СМЕШНИ !
Не ми се говори, какво ще ни причинят Байерн, ПСЖ, Барса или Реал ако ни набарат !
Не искам никога повече да гледам ТАКЪВ жалък, безсилен и малодушен Манчестър Юнайтед !
Ван Гаал няма право да се оправдава с играчите. Да си погледне безумната тактика !
Арсенал са жалки направо, но ни направиха СМЕШНИ !
Не ми се говори, какво ще ни причинят Байерн, ПСЖ, Барса или Реал ако ни набарат !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]