ВЛ | 20-ти кръг | Стоук Сити - Манчестър Юнайтед 1:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: ВЛ | 20-ти кръг | Стоук Сити - Манчестър Юнайтед

Мнениеот vasilnv » 01 яну 2015 19:10

Не можах да гледам мача, ама май не сме играли добре. :lol: Някъде ще дават ли повторение? :?
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 01 яну 2015 19:17

Не го гледай по-добре, освен да се ядосаш друго няма да стане, пълна безидейност от абсолютно всички, май снощи не са спазвали режим и не са били по леглата от 22 часа. :lol:

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 01 яну 2015 19:22

MapTo_D написа:Не го гледай по-добре, освен да се ядосаш друго няма да стане, пълна безидейност от абсолютно всички, май снощи не са спазвали режим и не са били по леглата от 22 часа. :lol:

:lol:
От 3-5-2 не съм и очаквал повече. Дано поне не я пуска повече след тоя мач.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 01 яну 2015 19:29

Ще я пуска разбира се. Докато не загуби 1-2 мача. Но пък има и друго, Йънг и Валенсия са контузени, та наистина може да премине на формат с 4ма в отбрана. Ашли горкия днес един пробив нямаше, за свясно центриране да не говорим, нещо от дясно не го влече да играе. :lol: Всъщност пак да кажа - този мач, лично за мен абсолютно всички бяха под всякаква критика. Половината сезон мина, играта я няма никаква още, добре поне че с много късмет изкретахме до някакви положителни резултати, та точките поне се трупат малко по малко.

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 01 яну 2015 19:57

За много години, дяволи! :)
Ужасна игра от защитата отново. Смените - глупави. Защо по дяволите извади Шоу и Фалкао - най-добрите ни играчи до тогава?! Отървахме се на косъм, защото не дадоха чиста дузпа за Стоук.
След мачут с Йоувил имаме адски важен мач за ВЛ - домакинство на Саутхямптън. Дано дотогава контузените да са здрави, пък защо не и да видим ново попълнение в игра? :)

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Re: ВЛ | 20-ти кръг | Стоук Сити - Манчестър Юнайтед 1:1

Мнениеот CECO_1981 » 01 яну 2015 20:31

Много съм разочарован днеска от всички играчи.Най много ме изнерви Евънс мисля си,че той е до края на сезона.Дори този хикс е най-малкото с което си тръгнахме.Трябва да се радваме,че не паднахме.Явно се отразява тази сгъстена програма.
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 яну 2015 22:21

Новата година при гостуванията(за съжаление) започна...така като завърши и старата :)
Ван Гаал:
Не знам причината, заради която се представяме по-слабо като гости.

"Houston, we have a problem"...
Въпросът в такъв случай е:Дали причината ще се "открие" в процеса на оставащите 9 мача или след тяхното изиграване?
Интересно,..щом играта на Манчестър Юнайтед "прогресира" с всеки изминал двубой,то какво трябва да кажем за тази на преследвачите,предвид и факта,че разликата започна да се съкращава?

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 яну 2015 11:58

Съвсем очаквано без никакви ротации по Коледа и Нова година + натоварените тренировки доведоха до това да боксуваме страшно много. Според мен и тази схема с халф-бекове кара точно тези играчи да бъдат максимално изцедени Йънг/Валенсия/Рафа/Шоу и получават много травми. В Англия се играе предимно по крилата, а ние там имаме само един човек, който трябва да снове по цялата дължина. Час по-скоро да се върнем в схема с 4 защитника + класически крила! Фалкао/Перси/Рууни да не са по едно и също време на терена.

Челси срещу Сотон, Тотнъм и Стоук като гости - 4 точки.
Юнайтед срещу Сотон, Тотнъм и Стоук като гости - 5 точки.

Вече изглежда, че не защитата е проблема Челси (19), Сити (19), Юнайтед (20). С играчите, които разполагаме трябва да бележим много по-редовно. Време е!!!

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 02 яну 2015 12:22

И аз мисля, че един от Рууни, Фалкао или Перси трябва да е пейка, докато другите играят. Лично искам това да е Перси, а Фалкао и Рууни да са на върха на атаката. И си мисля, че може да се случи като се върнат Косата, АДМ и Ерера. Просто някой трябва да заеме мястото на капитана в центъра. И четиримата в отбрана са задължителни, не знам до кога ще продължава да тормози играчите с тая схема.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 яну 2015 12:51

Интересно, че с това "шашаво" 3-5-2 като гост имаме само 1 загуба като гост - от Сити с човек по-малко. Равенствата обаче са твърде много и губим бая точки.

Върни се в “Манчестър Ю”