ШЛ | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши първият 1/4 финал?

Анкетата завърши на 01 апр 2014 18:26

Победа за Манчестър Юнайтед
18
24%
Равенство
3
4%
Победа за Байерн Мюнхен
54
72%

Общо гласове: 75

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Re: ШЛ | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Мнениеот CECO_1981 » 30 мар 2014 16:45

Graciela написа:
Чета тук толкова глупави изказвания на разни фенове,но всеки си има право на мнение. Така че аз ще кажа само това:
Една любов,една страст,един отбор Манчестър Юнайтед аз вярвам в тях. Успех момчета.

Няма как да излезем просто така и да дадем мача,ще се борим докрай.Нека си говорят после накрая,ще видим кой прав кой крив.
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 мар 2014 17:01

С тази дантелена защита бая чудеса трябва да се случат. Чудя се къде отиде компактната защита, която Мойс сглобяваше в Евертън. При нас се получават огромни пространства между халфовете и защитата :?

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 30 мар 2014 17:03

0-0, aко нападателите на Байерн нямат ден и не могат да оцелят врата. :lol: :lol:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 30 мар 2014 17:27

Колеги, ще ме извинявате, но сте много заблудени, ако мислите, че имаме реален шанс. На теория винаги има, но в момента играем срещу отбор, който най-вероятно ще влезе в историята, като първия клуб защитил Шампионската Лига. Отделно, стила им на игра е по-различен тази година, в защитен план са още по-безкомпромисни, защото Пеп си вкара неговата философия с държането на топката и 1000 паса, а Юнайтед от години не може да се противопостави на такава система. За справка, ще ви припомня последните два финала, които играхме срещу Барса, бяхме тотално надиграни, и то тогава отборът беше с класи над сегашния като игра и конструкция на терена. И на мен ми се ще да победим, дори само, за да измием срама от тазгодишното представяне, но Байерн и с 9 човека да са, пак ще бият... :(
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 30 мар 2014 17:58

badboy95 написа:Колеги, ще ме извинявате, но сте много заблудени, ако мислите, че имаме реален шанс. На теория винаги има, но в момента играем срещу отбор, който най-вероятно ще влезе в историята, като първия клуб защитил Шампионската Лига. Отделно, стила им на игра е по-различен тази година, в защитен план са още по-безкомпромисни, защото Пеп си вкара неговата философия с държането на топката и 1000 паса, а Юнайтед от години не може да се противопостави на такава система. За справка, ще ви припомня последните два финала, които играхме срещу Барса, бяхме тотално надиграни, и то тогава отборът беше с класи над сегашния като игра и конструкция на терена. И на мен ми се ще да победим, дори само, за да измием срама от тазгодишното представяне, но Байерн и с 9 човека да са, пак ще бият... :(

Много ги надценяваш всичко почва от 50% на 50% те Хофе показаха как се играе срещу Пеп ,ако Мойс е видял урока би трябвало да ги бие ! Чак да дублират ШЛ - да не си им скрит фен :?:
Image100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 мар 2014 21:08

frente atleti написа:Много ги надценяваш всичко почва от 50% на 50% те Хофе показаха как се играе срещу Пеп ,ако Мойс е видял урока би трябвало да ги бие ! Чак да дублират ШЛ - да не си им скрит фен :?:

Гледа ли мача с Хофе?
Почивка за голяма част от титулярите на Байерн,безобразен съдия и мач без никакво значение за баварците.
В този мач играчите бяха излезли да отбият номер,видно беше,че мислят за мача срещу манчестърския отбор.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 мар 2014 21:47

Това е ясно, че Байерн вече няма за какво да се напряга в Германия. Но и нашите цял сезон играят ганкинито във Висшата лига. В Шампионска лига ни предричаха, че няма да минем групата и как Байер и Шахтьор ще ни громят. Същото бе и срещу Олимпиакос. Разбира се до сега през сезона не сме срещали тим от калибъра на Байерн! Немците са си фаворити, както и да го погледнем. Определено не се заблуждаваме и не сме коне с капаци. Просто мечтаем. Няма по-престижно нещо от това да отпаднеш от най-силния клуб в момента.

Владо
Контакти:

Мнениеот Владо » 30 мар 2014 22:19

MuFc1878 написа:Това е ясно, че Байерн вече няма за какво да се напряга в Германия. Но и нашите цял сезон играят ганкинито във Висшата лига. В Шампионска лига ни предричаха, че няма да минем групата и как Байер и Шахтьор ще ни громят. Същото бе и срещу Олимпиакос. Разбира се до сега през сезона не сме срещали тим от калибъра на Байерн! Немците са си фаворити, както и да го погледнем. Определено не се заблуждаваме и не сме коне с капаци. Просто мечтаем. Няма по-престижно нещо от това да отпаднеш от най-силния клуб в момента.

Не разбрахте ли най после,че в шл срещу повечето средни отбори,си играе името на клуба.Един прост пример с Леверкузен,по време на мача,играч на леверите се възхищавал,как е възможно Гигс на 40г. да играе така.Олимпиякос си ви би съвсем спокойно,а на реванша пропуските ги лишиха от продължаване.Но виж в Англия е друга бира,там няма изненади и хвалби,всеки си знае кътните зъби.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 мар 2014 22:31

Това за кътните зъби защо не го говорехте миналия сезон? 11 точки пред Сити или пак старите приказки за съдията, късмета и куп други глупости. В момента в Юнайтед текат огромни промени!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 30 мар 2014 22:49

frente atleti написа:
badboy95 написа:Колеги, ще ме извинявате, но сте много заблудени, ако мислите, че имаме реален шанс. На теория винаги има, но в момента играем срещу отбор, който най-вероятно ще влезе в историята, като първия клуб защитил Шампионската Лига. Отделно, стила им на игра е по-различен тази година, в защитен план са още по-безкомпромисни, защото Пеп си вкара неговата философия с държането на топката и 1000 паса, а Юнайтед от години не може да се противопостави на такава система. За справка, ще ви припомня последните два финала, които играхме срещу Барса, бяхме тотално надиграни, и то тогава отборът беше с класи над сегашния като игра и конструкция на терена. И на мен ми се ще да победим, дори само, за да измием срама от тазгодишното представяне, но Байерн и с 9 човека да са, пак ще бият... :(

Много ги надценяваш всичко почва от 50% на 50% те Хофе показаха как се играе срещу Пеп ,ако Мойс е видял урока би трябвало да ги бие ! Чак да дублират ШЛ - да не си им скрит фен :?:

Вярваш ли си на тия работи, пич? :shock: :lol: Вижда се Мойс колко си взима уроци, като на ОТ ни бият като тъпани кой ни хване. Обясни ми ти как точно го виждаш това 50 на 50, тоя мач с Хофенхайм не знам какво ми го даваш за пример, само им виж резервната скамейка на Байерн за двубоя и ще ти стане ясно. С такива очаквания, после пак ще оревете орталъка. :| :roll:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Върни се в “Манчестър Ю”