GGMU_forever написа:tevez написа:18:00 Тотнъм - Манчестър Ю Диема, Коментатор: Георги Драгоев
Писна ми от този, за кой път му дават да коментира нашите мачове.
По-добре да беше Боби.Много ме кефи как издава понякога странни звуци.
Да, верно

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
GGMU_forever написа:tevez написа:18:00 Тотнъм - Манчестър Ю Диема, Коментатор: Георги Драгоев
Kristianc написа:GGMU_forever написа:tevez написа:18:00 Тотнъм - Манчестър Ю Диема, Коментатор: Георги Драгоев
Да, верноонова с Бербо няма да се забрави скоро
![]()
Иначе от футболната страна на въпроса ми е интересно, дали Рууни ще започне този мач. Според мен - не. Ако си беше вкарал дузпата, нямаше да има съмнения около титулярното му място, но сега сякаш нещата се обърнаха.
smoothc написа:Иначе от футболната страна на въпроса ми е интересно, дали Рууни ще започне този мач. Според мен - не. Ако си беше вкарал дузпата, нямаше да има съмнения около титулярното му място, но сега сякаш нещата се обърнаха.
Лазка,крайно ме учудва този твой коментар...мисля че разсъжденията ти са несъвместими с реномето и доверието,които сър Алекс и Юнайтед имат на Рууни!
Рууни имаше остра нужда от игрови минути срещу Уест Хем,най-малкото,за да свикне с физическото натоварване и главно-за да бъде във форма за дербито с Тотнъм,а това че пропусна дузпата бе изцяло на втори план,все пак се завърна с гол,а и в крайна сметка на всекиго може да се случи да пропусне дузпа...
Навярно всички помните,че когато загубихме на Олд Трафорд от Тотнъм,Рууни бе оставен резерва(което бе и грешката на сър Алекс),а след неговото пускане,именно той вдъхнови Юнайтед,за да се върне в мача,на за съжаление не успяхме да стигнем до 3-3 или 4-3...
За мен няма никакво съмнение,че Рууни ще започне като титуляр! Просто самото му присъствие ще бъде ключово за Юнайтед,а и да не забравяме,че е време партньорството му с Ван Перси,да навлезе в своята най-добра фаза![]()
Креативността на Нани също мисля,че ще бъде много важен елемент за Юнайтед днес,но по-скоро трябва да бъде използван като жокер през второто полувреме,заедно с Чичарито![]()
В крайна сметка бих искал да видя следния състав:
Де Хея
Рафаел
Рио
Евънс
Евра
Уелбек
Клевърли
Карик
Валенсия
Рууни
Ван Перси