Тотнъм - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Re: Тотнъм - Манчестър Юнайтед

Мнениеот Kristianc » 20 яну 2013 13:49

GGMU_forever написа:
tevez написа:18:00 Тотнъм - Манчестър Ю Диема, Коментатор: Георги Драгоев

Писна ми от този, за кой път му дават да коментира нашите мачове.

По-добре да беше Боби.Много ме кефи как издава понякога странни звуци. :mrgreen:

Да, верно :lol: онова с Бербо няма да се забрави скоро :lol: :lol:

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 20 яну 2013 13:53

Kristianc написа:
GGMU_forever написа:
tevez написа:18:00 Тотнъм - Манчестър Ю Диема, Коментатор: Георги Драгоев

Писна ми от този, за кой път му дават да коментира нашите мачове.

По-добре да беше Боби.Много ме кефи как издава понякога странни звуци. :mrgreen:

Да, верно :lol: онова с Бербо няма да се забрави скоро :lol: :lol:

И това е неееееуууууууунееееееееууууууууне :lol: :mrgreen:
Офтопик:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 20 яну 2013 14:00

Торес той ще вкара.. Йооохохохохохохо НЕЕЕ :д:д.

Иначе той Боби беше казал, че чрез някакъв жребии се избира коментатора ама то пък тоя като конска муха.. Зор на Юнайтед мач да коментира :Д. Коментатора не ни интересува, важна е играта.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 20 яну 2013 14:06

Аз по Диема от край време не мога да им търпя коменаторите,до един.Драгоев е най-зле от всички.Събрали се 124214 фена на Арсенал,и се редуват да ни коментират мачове.К'во да играя.. :lol:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 яну 2013 14:11

Иначе от футболната страна на въпроса ми е интересно, дали Рууни ще започне този мач. Според мен - не. Ако си беше вкарал дузпата, нямаше да има съмнения около титулярното му място, но сега сякаш нещата се обърнаха.

Лазка,крайно ме учудва този твой коментар...мисля че разсъжденията ти са несъвместими с реномето и доверието,които сър Алекс и Юнайтед имат на Рууни!
Рууни имаше остра нужда от игрови минути срещу Уест Хем,най-малкото,за да свикне с физическото натоварване и главно-за да бъде във форма за дербито с Тотнъм,а това че пропусна дузпата бе изцяло на втори план,все пак се завърна с гол,а и в крайна сметка на всекиго може да се случи да пропусне дузпа...
Навярно всички помните,че когато загубихме на Олд Трафорд от Тотнъм,Рууни бе оставен резерва(което бе и грешката на сър Алекс),а след неговото пускане,именно той вдъхнови Юнайтед,за да се върне в мача,на за съжаление не успяхме да стигнем до 3-3 или 4-3...
За мен няма никакво съмнение,че Рууни ще започне като титуляр! Просто самото му присъствие ще бъде ключово за Юнайтед,а и да не забравяме,че е време партньорството му с Ван Перси,да навлезе в своята най-добра фаза ;)
Креативността на Нани също мисля,че ще бъде много важен елемент за Юнайтед днес,но по-скоро трябва да бъде използван като жокер през второто полувреме,заедно с Чичарито ;)
В крайна сметка бих искал да видя следния състав:
Де Хея

Рафаел
Рио
Евънс
Евра

Уелбек
Клевърли
Карик
Валенсия
Рууни

Ван Перси

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 20 яну 2013 14:23

---------Де Хея---------
--Рафаел--Рио--Вида--Евра
--Валенсия--Карик--Клев-Нани
----------Рууни------------
------------РВП-----------
С този състав ги бием без проблеми

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 20 яну 2013 14:29

smoothc написа:
Иначе от футболната страна на въпроса ми е интересно, дали Рууни ще започне този мач. Според мен - не. Ако си беше вкарал дузпата, нямаше да има съмнения около титулярното му място, но сега сякаш нещата се обърнаха.

Лазка,крайно ме учудва този твой коментар...мисля че разсъжденията ти са несъвместими с реномето и доверието,които сър Алекс и Юнайтед имат на Рууни!
Рууни имаше остра нужда от игрови минути срещу Уест Хем,най-малкото,за да свикне с физическото натоварване и главно-за да бъде във форма за дербито с Тотнъм,а това че пропусна дузпата бе изцяло на втори план,все пак се завърна с гол,а и в крайна сметка на всекиго може да се случи да пропусне дузпа...
Навярно всички помните,че когато загубихме на Олд Трафорд от Тотнъм,Рууни бе оставен резерва(което бе и грешката на сър Алекс),а след неговото пускане,именно той вдъхнови Юнайтед,за да се върне в мача,на за съжаление не успяхме да стигнем до 3-3 или 4-3...
За мен няма никакво съмнение,че Рууни ще започне като титуляр! Просто самото му присъствие ще бъде ключово за Юнайтед,а и да не забравяме,че е време партньорството му с Ван Перси,да навлезе в своята най-добра фаза ;)
Креативността на Нани също мисля,че ще бъде много важен елемент за Юнайтед днес,но по-скоро трябва да бъде използван като жокер през второто полувреме,заедно с Чичарито ;)
В крайна сметка бих искал да видя следния състав:
Де Хея

Рафаел
Рио
Евънс
Евра

Уелбек
Клевърли
Карик
Валенсия
Рууни

Ван Перси

Уелбек??? :?
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 яну 2013 14:31

Тотнъм поведе с 2:0.... Лес Фърдинанд :evil: Слаба защита.....

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 яну 2013 14:33

Започването на Уелбек като титуляр(по крилото) днес ще бъде от ключово значение! За първи път се моля,Уелбек да започне в стартовия състав,защото стилът му на игра е перфектна опция,срещу отбори с ярко изразени фул-бекове(Тотнъм,Челси),дано сър Алекс му гласува доверие,ще съм изключително доволен ;)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 яну 2013 14:40

Надявам се Рафаел да се справи с Бейл!
Много е важно кой ще играе пред Рафаел, защото ще му е нужна помощ от крилото ни.

Върни се в “Манчестър Ю”