Манчестър Сити 2:3 Манчестър Юнайтед КР

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ShtrudeL
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед | 09.12.2012 | 15:30

Мнениеот ShtrudeL » 06 дек 2012 20:31

Tom Cleverley is a major doubt to face Manchester City in this weekend's derby match, according to ESPN.
[center][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8z5biC2nV1qhxcnho1_500.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 дек 2012 13:33

Крилото на Манчестър Юнайтед Антонио Валенсия ще пропусне неделното дерби с Ман Сити, разкри мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън, който допълни, че еквадероцът ще отсъства няколко седмици. Халфът Том Клевърли също е под въпрос, като днес той трябва да премине преглед на скенер, за да се разбере какво точно е състоянието му. Неманя Видич и Шинджи Кагава няма да са готови за двубоя на "Етихад Стейдиъм", докато Луиш Нани продължава да лекува контузия и също няма да бъде на разположение.

"Клевърли трябва да мине преглед на скенер днес и ще видим какво е състоянието му. Име проблем в прасеца, което винаги е притеснително, но ще видим. Не мисля, че Кагава ще бъде готов преди мача със Съндърланд. Видич се справя много добре на тренировките и той е уверен, че вече може да играе, но аз мисля, че мачът в неделя идва прекалено скоро за него. Според мен ще е готов за Съндърланд. Нани и Валенсия са аут за няколко седмици", заяви Фъргюсън.

Потребителски аватар
Laleff
Контакти:

Мнениеот Laleff » 07 дек 2012 14:24

MuFc1878 написа:
HoUs4oOL написа:
Laleff написа:Трудно 2:3, измъчено дори бих казал. Повеждат ни с 2 гола до 66-тата минута, излиза Клевърли - Чичарито го заменя. Рууни центрира отляво и Ернандез отбелязва - 2:1. 19 минути до края на мача. Рууни отнема в центъра, пуска извеждащ към Чичарито, той остро по земя центрира и Ван Перси е на точното място. 2:2 и 9 минути до края на мача. Феновете и на двата отбора са пред инфаркт, Рууни пуска хитър пас зад гърба на защитата, Чичарито излиза сам срещу Харт. Удар по земя и ... обрат. Всички фенове на Юнайтед пощуряваме! Сити са яко саднати - 6 точки зад нас.. Ето такъв искам да е сценария на мача :mrgreen:

Ти си повярва май а ? :mrgreen:

Защо да не вярва ;) Всеки има право да вярва и в невъзможното (изключение прави Пуул да е шампион).

затапи го.. поклон :!: иначе да, помечтах си :D този мач нерви няма да се хабят, 0:2 :mrgreen:
[wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/ad56581260869a3f4c2d037d91b34bed/tumblr_n2un9ytRSh1shaydvo2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 07 дек 2012 15:00

Sir Alex has confirmed Vidic, Kagawa, Cleverley, Anderson, Nani and Valencia won't take any part in the Manchester Derby this weekend.
Просто за какво говорим... само да не реши Съра да пусне Гигс в средата,че тогава ще ни се е*е мамата.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 дек 2012 15:14

В неделя ни предстои най-големият тест от началото на сезона,който ще даде много отговори,а и със сигурност ще постави и доста въпроси ;)
Лично за мен изказването на сър Алекс,че евентуална победа би била нещо велико...е леко преувеличено,най-малкото защото Сити,все още не се нареждат сред великите отбори...По-скоро с това изказване цели,психологическо превъзнасяне на противника-вид фаворитизиране,и смъкване на напрежението в Юнайтед,но е факт,че победата ще е едно страхотно постижение,и ще вдъхне още по-голяма увереност и самочувствие в борбата за титлата!
За пореден път преди голямо дерби,Юнайтед има проблеми с контузени играчи,за което аз вече просто нямам логично обяснение :oops:
Валенсия,Видич,Нани,Андо,Клевърли+Кагава-Играчи,които спомагат най-вече за скоростта и свежестта в отбора ...
Предвид тези сериозни проблеми,навярно сър Алекс ще се принуди да върне Рууни по-назад,за да може да помага на вътрешните халфове и в този ред на мисли предполагам,че сър Алекс ще избере т.нар "диамант" за да компенсира липсата на креативност и скорост в центъра.Аз лично,бих рискувал с пускането на Джоунс в центъра-най-малкото,за да компенсира с физика и мощ липсата на Андо и Клевърли...наистина рискован ход,но пък Фил Джоунс винаги е доказвал,че може да се справи с поставените му задачи ;)
Вероятно титулярните 11 ще изглеждат така:
1.Де Хея
2.Рафаел
3.Евра
4.Евънс
5.Рио

6.Йънг
7.Карик
8.Скоулс
9.Флетчър
10.Рууни

11.Ван Перси

GGMU!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 07 дек 2012 15:41

Kristianc написа:Sir Alex has confirmed Vidic, Kagawa, Cleverley, Anderson, Nani and Valencia won't take any part in the Manchester Derby this weekend.
Просто за какво говорим... само да не реши Съра да пусне Гигс в средата,че тогава ще ни се е*е мамата.

Ако потърси опит ще го пусне. Аз не виждам защо да пуска Карик .. само ако има ден и му връзва много яко да отнема топките съм съгласен да го пъсне, иначе НЕ. Също така не смятам и Гигс,че е удачен избор, по-скоро Флетчър, защото винаги е надъхан да покаже добра игра и да помогне на отбора. В този мач всеки трябва да помага на другия иначе го губим. Но никой няма да дойде и да ме пита мен или който и да било какво искаме, защото ние не носим никаква отговорност. ;)

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 07 дек 2012 15:46

smoothc написа:...ед има проблеми с контузени играчи,за което аз вече просто нямам логично обяснение :oops:
Валенсия,Видич,Нани,Андо,Клевърли+Кагава-Играчи,които спомагат най-вече за скоростта и свежестта в отбора ...
Предвид тези сериозни проблеми,навярно сър Алекс ще се принуди да върне Рууни по-назад,за да може да помага на вътрешните халфове и в този ред на мисли предполагам,че сър Алекс ще избере т.нар "диамант" за да компенсира липсата на креативност и скорост в центъра.Аз лично,бих рискувал с пускането на Джоунс в центъра-най-малкото,за да компенсира с физика и мощ липсата на Андо и Клевърли...наистина рискован ход,но пък Фил Джоунс винаги е доказвал,че може да се справи с поставените му задачи ;)
....

Точно тук ще се реши мачът, в халфовата линия. Много правилно и точно си се изразил, моето мнение се припокрива с твоето :) Поздравления за анализите, които правиш :)

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 07 дек 2012 15:51

Искам този състав:
Де Хея
Рафаел - Рио - Евънс - Евра
-------------Джоунс -------------
----Скоулс---------------- Флетчър
Йънг---------------------------------Рууни
------------------РВП---------------------
Като Джоунс ще помага в защита при атаки и в отнемането на топката от хлафовете на Сити още докато атакат им е в зародиш. Като добавим, че Скоулс и Флеч са големи биткаджии и не ги е страх да влязат в единоборство мисля, че ще смачкаме Сити в средата на терена. Ако там се справим добре, мачът е наш и Сити няма да вкарат повече от 1 гол. :twisted: :twisted: :twisted:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 дек 2012 17:57

Гигси и Скоулс са твърди титуляри сподели Сър Алекс... земете си :lol:

Потребителски аватар
Само Сините!
Контакти:

Мнениеот Само Сините! » 07 дек 2012 19:01

Ако излезем с ГИГСИ в средата-падаме. Състава на фрийк изглежда най-добре.
[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”