е фен на челси,евертън,манчестър сити и всички сини отбори в АНГЛИЯ

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
LordSirAlexFerguson написа:Levskar_90 написа:Здравейте. Моля, да се отнасяте с уважение към отбора на Манчестър Сити. Защото не Ви е хубаво, като Ви пишат глупости. Фен съм на Сити, но никога не изписвам грешно вашето име или да обиждам. Надявам се, че си имам работа с големи хора, а не пубери и ще бъда разбран.
Доколкото мача, мисля че с тоя хикс днес, сдадохме титлата.... Но знае ли човек, все пак английското първенство е най-великото така, че надеждата умира последна, а някой път и в 93 минута.
Поздрави.
кои сте вие феновете на шити ти и един пенсонер с ник Сажди74 и Гениталиус
аре чезвайте от тука ве,фенчаля били от 7-8 месеца
Levskar_90 написа:LordSirAlexFerguson написа:Levskar_90 написа:Здравейте. Моля, да се отнасяте с уважение към отбора на Манчестър Сити. Защото не Ви е хубаво, като Ви пишат глупости. Фен съм на Сити, но никога не изписвам грешно вашето име или да обиждам. Надявам се, че си имам работа с големи хора, а не пубери и ще бъда разбран.
Доколкото мача, мисля че с тоя хикс днес, сдадохме титлата.... Но знае ли човек, все пак английското първенство е най-великото така, че надеждата умира последна, а някой път и в 93 минута.
Поздрави.
кои сте вие феновете на шити ти и един пенсонер с ник Сажди74 и Гениталиус
аре чезвайте от тука ве,фенчаля били от 7-8 месеца
Здравей ти си психично болен, затова няма смисъл, да водя дискусия с човек с IQ под 60.
Bianco написа:Някои хора май са прекалено заинтересовани какво се случва в Юнайтед?,а в същото време отборите им губят от знайни и не знайни отбори,като например Олдъм?Другия изобщо няма да го коментирам,не заслужава.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост