fr3ak_boy написа:t0bl3ro_bg написа:Ти сериозен ли си ? Уелбек ако играе направо мога да ида в букито и да го пусна 3+ гола за Реал. Задължително Перси,Ернандез и Руни трябва да играят, но предвид това че може би ще играем с 4-5-1 съм съгласен само на Руни и Перси.
Запомни си думите, защото съм ги харесал за бъдещия си подпис.

Ще ти ги изпратя и на ЛС, за да няма скрито покрито

Готови са
Просто не знам какъв мач ще трябва да направи или по-точно какво, за да е "мачът на животът му". За това което прави или по-точно НЕ НАПРАВИ до сега трябва да вкара поне 4-5 гола и да направи 2-3 асистенции, а това не знам как ще стане. К'во толкова вижда цяла Англия в него не знам. Обикновено дърво в неправилният отбор - това е. Дори голът с пета, който вкара за Англия беше плод на "спънка" от негова страна. Само с тичане не става, трябва и малко техника. Сър Алекс го държи само защото е от малък в академията на отбора и тай някакви надежди, че може да стане нещо от него.
Ще кажеш - "какво разбираш, та ти в момента си пред лаптопа и коменитраш, а той е там и играе" - да играе, но по-важното е "какво" играе. Точно за това че е там трябва да покаже малко класа, а при него няма налична такава. Как можаха да махнат Македа, а него да го оставят - представа си нямам.