Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот vasilnv » 27 яну 2013 11:15

t0bl3ro_bg написа:
vasilnv написа:
MuFc1878 написа:Темата за мача с Реал е готова :)

Като дойде тема я пускай. Колкото до самия мач: Мисля, че Уелбек ще започне титуляр и това ще бъде мачът който ще преобърне кариерата му към добро :)
Прогноза Манчестър Юнайтед 5:Реал Мадрид 0
УелбекХ2, Рууни, РвП, Нани

Ти сериозен ли си ? Уелбек ако играе направо мога да ида в букито и да го пусна 3+ гола за Реал. Задължително Перси,Ернандез и Руни трябва да играят, но предвид това че може би ще играем с 4-5-1 съм съгласен само на Руни и Перси.

Бе аз ти казвам, че ако сър Алекс пусне Уелбек ще направи мача на живота си. Някакво предчувствие ;)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 27 яну 2013 11:18

t0bl3ro_bg написа:Ти сериозен ли си ? Уелбек ако играе направо мога да ида в букито и да го пусна 3+ гола за Реал. Задължително Перси,Ернандез и Руни трябва да играят, но предвид това че може би ще играем с 4-5-1 съм съгласен само на Руни и Перси.

Запомни си думите, защото съм ги харесал за бъдещия си подпис. ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 27 яну 2013 12:00

fr3ak_boy написа:
t0bl3ro_bg написа:Ти сериозен ли си ? Уелбек ако играе направо мога да ида в букито и да го пусна 3+ гола за Реал. Задължително Перси,Ернандез и Руни трябва да играят, но предвид това че може би ще играем с 4-5-1 съм съгласен само на Руни и Перси.

Запомни си думите, защото съм ги харесал за бъдещия си подпис. ;)

Ще ти ги изпратя и на ЛС, за да няма скрито покрито :)

Готови са

Просто не знам какъв мач ще трябва да направи или по-точно какво, за да е "мачът на животът му". За това което прави или по-точно НЕ НАПРАВИ до сега трябва да вкара поне 4-5 гола и да направи 2-3 асистенции, а това не знам как ще стане. К'во толкова вижда цяла Англия в него не знам. Обикновено дърво в неправилният отбор - това е. Дори голът с пета, който вкара за Англия беше плод на "спънка" от негова страна. Само с тичане не става, трябва и малко техника. Сър Алекс го държи само защото е от малък в академията на отбора и тай някакви надежди, че може да стане нещо от него.

Ще кажеш - "какво разбираш, та ти в момента си пред лаптопа и коменитраш, а той е там и играе" - да играе, но по-важното е "какво" играе. Точно за това че е там трябва да покаже малко класа, а при него няма налична такава. Как можаха да махнат Македа, а него да го оставят - представа си нямам.

Потребителски аватар
United_1878
Контакти:

Мнениеот United_1878 » 27 яну 2013 12:43

Мача с Реал е много важен за Уелбек и Кагава.. Надявам се Кагава да започне. Лично аз смятам, че той може да бъде много полезен в тоя мач, защото в Испания играят по-отворен футбол и може да използва пространствата. ван Перси задължително титуляр, в тоя мач може да се окаже много важен. Другото, което мисля, е че САФ може да заложи на Чичарито вместо на Рууни, което обаче е малко вероятно. Ернандес е способен да увлече някой футболисти на Реал и да се открие пространство за Перси. Общо взето доста интересен сблъсък се очертава. Надявам се Нани да е титуляр. Защитата дано няма проблеми до този мач. Рио и Видич според мен е удачно да започнат. За вратар не знам.. Може би Де Хея той натрупа опит, а и ще е мотивиран за тоя сблъсък. От друга страна пък Линдегард ми изглежда по-спокоен. Определено това ще е интересно. Клевърли и Карик задължително титуляри. Тяхната поява от първата минута обаче много зависи и от Андо, който има време да се докаже до този сблъсък, но 100% няма да пусне Андо и Клев просто няма начин. Карик ако няма проблеми 100% титуляр. Може би най-сигурния заедно с Перси, Евра и Рафата. Много е важно защитата да е в пълния си блясък. Ще видим :) Ще е доста интересно.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/148/5825148s.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 яну 2013 12:59

Съмнявам се да пусне и Кагава.... ще стане много офанзивен състава. Но пък може, ако пусне Рууни по левия фланг, което разбира се е грешка. Рууни е най-полезен зад Перси ;)
Сър Алекс знае най-добре!!!

Потребителски аватар
Ghost Rider
Контакти:

Мнениеот Ghost Rider » 27 яну 2013 13:22

Уелбек не трябва да бъде пускан дори и срещу Милуол.
[offtopic]Аз съм White Fang, но в момента съм баннат. :)[/offtopic]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 27 яну 2013 13:25

Гледах 20-на минути от мача на Реал срещу Хетафе и ми направи впечатление, че колкото са добри в правенето на контра атаки(тъй като технтие играчи са много бързи и се впускат по 4-5 в тях), то толкова и са зле в отразяването на такива срещу тях. За това 4-5-1 изглежда удачно да се пусне и да чакаме шанс на контра, тъй като не виждам как ще ги надиграем с това което разполагаме спрямо тях, като чисто игрови качества.
Последна промяна от t0bl3ro_bg на 27 яну 2013 13:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
United_1878
Контакти:

Мнениеот United_1878 » 27 яну 2013 13:25

Ghost Rider написа:Уелбек не трябва да бъде пускан дори и срещу Милуол.
[offtopic]Аз съм White Fang, но в момента съм баннат. :)[/offtopic]

И ти ли бе.. :lol: И мене ме баннаха.. докога ти е ?;д

Потребителски аватар
United_1878
Контакти:

Мнениеот United_1878 » 27 яну 2013 13:26

t0bl3ro_bg написа:Гледах 20-на минути от мача на Реал срещу Хетафе и ми направи впечатление, че колкото са добри в правенето на контра атаки, то толкова и са зле в отразяването на такива срещу тях. За това 4-5-1 изглежда удачно да се пусне и да чакаме шанс на контра, тъй като не виждам как ще ги надиграем с това което разполагаме спрямо тях, като чисто игрови качества.

В Испания да. Иначе ако не вземем добър резултат там, трябва да ги натиснем на Олд-а ;)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 яну 2013 13:42

Какво се случва.... биват наказвани фенове на Юнайтед, които пишат в нашия си форум, а троловете се подминават с лека ръка!!!!! Разбира се всеки път извинението е... дайте линк към тема ,мнения... а сега се банват избирателно :?

Върни се в “Манчестър Ю”