Манчестър Юнайтед - Ливърпул 13.1.2013, 15:30ч.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

anker1878
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 13.1.2013, 15:30ч.

Мнениеот anker1878 » 13 яну 2013 22:37

Честита победа!!! Обичам да игреам с тези .Първото полувреме можеха спокойно да се приберат с 3 топки в мрежата ;)
КЛАСА И РУТИНА , така се играе срещу тези.

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 13 яну 2013 22:39

Много важна победа за Юнайтед,обаче трябва да се отбележи,че се измориха много след 70 мин. ,направо предадоха центъра и на моменти чистиха безцелно.При по-мотивиран противник ще е трудно.Май вече се усеща умората.Иначе за мача - Карик за пореден път с феноменална игра в двете фази,Клевърли се превръща в основен халф,момчето се подобрява с всеки мач ; Евра и Рафаел изключителни в този мач ; за РВП ... аз още не мога да повярвам ,че играе в Ман Ю,защитата не е на ниво -така не може да се играе срещу Роналдо и компания.

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 13 яну 2013 22:45

smoothc написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
manutd legeng написа:Искам да отбележа хитрото (изчаквателно и комбинативно в стил Скоулс)взаимодействие между Кагава и Уелбек за първия гол!Кагава и Уелбек бяха на ниво според мен,много невидима работа свършиха!Спомнете си и пропуска на РВП пред вратата,как Уелбек му изтегли защитника и освободи центъра пред вратата...ма то това само специалистите го виждат!Клев и Карик също ме радват.
Много премерена игра на целия отбор,почти рутинна победа,но определено класата бе в основата на победата!

Обясни това по-подробно на "специалиста" smoothc...че аз нямам нерви да настройвам радио.

Хайде,без да се класифицираме ;)
Ако имаш нещо да кажеш,бъди обективен и го защити с факти от действителността(както аз направих),защото с подобни изказвания,освен че не ти прави чест като фен към фен на Юнайтед,но и второ-се проявяваш като човек,с когото воденето на нормална дискусия,става невъзможно!

За теб фактите са някакви числа и статистики,а за мен фактите са кой какво прави на терена.Разбира се,че няма как да си защитя тезата при положение,че ти си знаеш твоето и гледаш на футбола като на игра в която само отбелязването на гол е важно и всичко друго няма значение.За каква дискусия ми говориш след като ти ми даваш за пример 80% от хора в някакъв форум...да се съобразявам с тяхното мнение и това при положение,че първия ми пост под който ти писа тази вечер е точно за това,че много от вас са на по 20 години и "разбират" футбола.Това е все едно аз да ти кажа "Виж в ФБ повечето хора за кого са гласували за МоМ"
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 яну 2013 23:01

Сър Алекс засипа с похвали Уелбек за победата над Ливърпул: Той е Играчът на мача

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън похвали много своя млад нападател Дани Уелбек след „много, много важната“ победа над Ливърпул в дербито на Премиършип. Наставникът обаче разкритикува защитата на своя тим в двубоя, спечелен с 2:1.

„Дани еше фантастичен,“ обяви сър Алекс пред клубната телевизия. „Мисля, че направи черен живота на двамата централни защитници на Ливърпул. Той и Робин ван Перси, особено през първото полувреме, представляваха истинска заплаха.“

За Уелбек това бе първи мач като титуляр този сезон: „Дани игра, защото исках някой, който да излиза пред техния централен халф. Той стори това отлично, свърши си много добре работата. Скъса се от тичане, и заслужава да бъде обявен дори за Играч на мача.“

Сър Алекс Фъргюсън добави, че е трябвало тимът му да спечели с доста по-убедителен резултат, а и съдията е спестил дузпа за нарушение срещу Шинжи Кагава.

„Като цяло се получи точно такъв вълнуващ мач, какъвто хората биха очаквали от Манчестър Юнайтед-Ливърпул. Емоционален, интерзивен, и страхотен, когато го спечелиш,“ каза още Фъргюсън. „Победа в дербито винаги е важна, независимо на кое място сме в класирането. Казвал съм го и преди, това е сблъсъщ между двата най-успешни клуба в страната. Мисля, че трите точки днес са много, много важни.“

Сър Алекс обаче отбеляза грешките на защитата, и вратаря Давид Де Хеа: „Не съм гледал още техния гол на повторение. Но мисля, че бяхме малко отпуснати, когато го допуснахме. За пореден път вратарят ни изби, а нямаше кой да довърши започнатото. На моменти защитата ни бе дори отчаяна. Но успяхме да се справим. Все пак, в такива мачове има моменти, в които трябва да се защитаваш, и днес видяхме точно това.“

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 13 яну 2013 23:15

tevez написа:Сър Алекс засипа с похвали Уелбек за победата над Ливърпул: Той е Играчът на мача

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън похвали много своя млад нападател Дани Уелбек след „много, много важната“ победа над Ливърпул в дербито на Премиършип. Наставникът обаче разкритикува защитата на своя тим в двубоя, спечелен с 2:1.

„Дани еше фантастичен,“ обяви сър Алекс пред клубната телевизия. „Мисля, че направи черен живота на двамата централни защитници на Ливърпул. Той и Робин ван Перси, особено през първото полувреме, представляваха истинска заплаха.“

За Уелбек това бе първи мач като титуляр този сезон: „Дани игра, защото исках някой, който да излиза пред техния централен халф. Той стори това отлично, свърши си много добре работата. Скъса се от тичане, и заслужава да бъде обявен дори за Играч на мача.“

Сър Алекс Фъргюсън добави, че е трябвало тимът му да спечели с доста по-убедителен резултат, а и съдията е спестил дузпа за нарушение срещу Шинжи Кагава.

„Като цяло се получи точно такъв вълнуващ мач, какъвто хората биха очаквали от Манчестър Юнайтед-Ливърпул. Емоционален, интерзивен, и страхотен, когато го спечелиш,“ каза още Фъргюсън. „Победа в дербито винаги е важна, независимо на кое място сме в класирането. Казвал съм го и преди, това е сблъсъщ между двата най-успешни клуба в страната. Мисля, че трите точки днес са много, много важни.“

Сър Алекс обаче отбеляза грешките на защитата, и вратаря Давид Де Хеа: „Не съм гледал още техния гол на повторение. Но мисля, че бяхме малко отпуснати, когато го допуснахме. За пореден път вратарят ни изби, а нямаше кой да довърши започнатото. На моменти защитата ни бе дори отчаяна. Но успяхме да се справим. Все пак, в такива мачове има моменти, в които трябва да се защитаваш, и днес видяхме точно това.“

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
Честита победа на всички фенове на Юнайтед.И стига сте плюли Уелбек...точно днес му беше един от най-добрите мачове за Юнайтед и единственото което му липсваше беше гола.Големи специалисти станахте на по 14,15 години.
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 яну 2013 23:21

За теб фактите са някакви числа и статистики,а за мен фактите са кой какво прави на терена.Разбира се,че няма как да си защитя тезата при положение,че ти си знаеш твоето и гледаш на футбола като на игра в която само отбелязването на гол е важно и всичко друго няма значение.За каква дискусия ми говориш след като ти ми даваш за пример 80% от хора в някакъв форум...да се съобразявам с тяхното мнение и това при положение,че първия ми пост под който ти писа тази вечер е точно за това,че много от вас са на по 20 години и "разбират" футбола.Това е все едно аз да ти кажа "Виж в ФБ повечето хора за кого са гласували за МоМ"

1.Това,че допълвам и подкрепям дадена теза с факти(които са чистостатистически),означава ли че фактите за мен,са само и единствено числа и статистика?!
2.
ти си знаеш твоето и гледаш на футбола като на игра в която само отбелязването на гол е важно и всичко друго няма значение.

Така е! Аз имам собствено мнение и гледна точка,което защитавам докрай...но разбира се това не означава,че не бих се съобразил с мнение/я,които оборват или доказват обратното,спрямо моята теза(стига обаче да са подкрепени със солидни факти и доказателства) ;)
А относно втората част от изречението,просто без коментар....
3.
За каква дискусия ми говориш след като ти ми даваш за пример 80% от хора в някакъв форум...да се съобразявам с тяхното мнение и това при положение,че първия ми пост под който ти писа тази вечер е точно за това,че много от вас са на по 20 години и "разбират" футбола.

Дискусия..като дискусия,която явно ти така и не умееш да водиш,за съжаление.
В този "някакъв форум",както и по всичко изглежда,ти също си пълноправен участник,така че се предполага да уважаваш мнението на останалите,без да неглижираш и класифицираш същността на форума ;)
По този начин,едно че омаловажаваш същината и целта на този форум,но и чрез това изречение,накарняваш и добрите нрави,неглижирайки мнението на останалите потребители.

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 13 яну 2013 23:36

smoothc написа:

1.Това,че допълвам и подкрепям дадена теза с факти(които са чистостатистически),означава ли че фактите за мен,са само и единствено числа и статистика?!
2.
ти си знаеш твоето и гледаш на футбола като на игра в която само отбелязването на гол е важно и всичко друго няма значение.

Така е! Аз имам собствено мнение и гледна точка,което защитавам докрай...но разбира се това не означава,че не бих се съобразил с мнение/я,които оборват или доказват обратното,спрямо моята теза(стига обаче да са подкрепени със солидни факти и доказателства) ;)
А относно втората част от изречението,просто без коментар....
3.
За каква дискусия ми говориш след като ти ми даваш за пример 80% от хора в някакъв форум...да се съобразявам с тяхното мнение и това при положение,че първия ми пост под който ти писа тази вечер е точно за това,че много от вас са на по 20 години и "разбират" футбола.

Дискусия..като дискусия,която явно ти така и не умееш да водиш,за съжаление.
В този "някакъв форум",както и по всичко изглежда,ти също си пълноправен участник,така че се предполага да уважаваш мнението на останалите,без да неглижираш и класифицираш същността на форума ;)
По този начин,едно че омаловажаваш същината и целта на този форум,но и чрез това изречение,накарняваш и добрите нрави,неглижирайки мнението на останалите потребители.

Виж...това за форума го казах по повод това,че го излагаш като някакъв едва ли не неуспорим аргумент и критерии ,а на мен първия ми пост за вечерта беше точно това...."ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
Честита победа на всички фенове на Юнайтед.И стига сте плюли Уелбек...точно днес му беше един от най-добрите мачове за Юнайтед и единственото което му липсваше беше гола.Големи специалисти станахте на по 14,15 години."...и ти казах,че ако ще я караме с такива "доказателства" аз пък мога да ти кажа,че над 30% от феновете на Юнайтед в ФБ са гласували за Уелбек за МоМ.Когато водиш дискусия с някой не казваш какво говорят другите,а защитаваш твоето си мнение.Схвана?
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 яну 2013 23:39

Сър Алекс засипа с похвали Уелбек за победата над Ливърпул: Той е Играчът на мача

И какво очакваш,да кажа:Да,щом сър Алекс го е казал,значи е 100% така :oops:
А не се ли сещаш,че в случая сър Алекс го защитава,както щеше да направи същото и ако Ливърпул бяха изравнили,защото 4-те пропуска на Уелбек щяха да бъдат,една от основните причини затова,че Юнайтед не е спечелил двубоя!
„Мисля, че направи черен живота на двамата централни защитници на Ливърпул. Той и Робин ван Перси, особено през първото полувреме, представляваха истинска заплаха.“

По-скоро,щеше да направи черен живота на феновете на Юнайтед,а и този на сър Алекс ;)
Просто му вдига самочувствието,доближавайки го до Ван Перси,който реално бе и най-голямата заплаха за Ливърпул...
Елементарно,Уотсън...недей да бъдеш толкова наивен,защото сър Алекс винаги е заставал и защитавал своите играчи,въпреки всичко ;)
Прочети коментарите на феновете,за представянето на Уелбек в този мач,защото феновете винаги ще кажат,това което мислят неангажирани с лоялност и мениджърски обноски ;)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 яну 2013 23:52

Честита победа на всички фенове на Юнайтед.И стига сте плюли Уелбек...точно днес му беше един от най-добрите мачове за Юнайтед и единственото което му липсваше беше гола.Големи специалисти станахте на по 14,15 години."...и ти казах,че ако ще я караме с такива "доказателства" аз пък мога да ти кажа,че над 30% от феновете на Юнайтед в ФБ са гласували за Уелбек за МоМ.Когато водиш дискусия с някой не казваш какво говорят другите,а защитаваш твоето си мнение.Схвана?

1.Как разбра,че някои фенове на Юнайтед са по на 14,15 години?! ....или щом тяхното мнение относно Уелбек не съвпада с твоето,веднага контрираш,че поради тяхната възраст,видиш ли,те нямат право на собствено мнение,определяйки ги иронично като "големи специалисти" :oops:
Аз пък мога да ти гарантирам,че средната възраст на участниците във форума на Юнайтед е минимум 21г ;)
2.Моите уважения към участниците във fb,но за разлика от социалната мрежа,форума на Гонг е чистоспортен форум,така че се предполага доста по-високо ниво на достоверност и задълбоченост в мнението на участниците.

пп:Научи се поне да пишеш грамотно,защото си адски неграмотен :oops:
Последна промяна от smoothc на 13 яну 2013 23:57, променено общо 1 път.

Върни се в “Манчестър Ю”