Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- t0bl3ro_bg
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Това е част от сделката, иначе можеше и да не подпише с нас. Така си мисля де 

tevez написа:Крилото на Манчестър Юнайтед Ашли Йънг ще бъде извън игра още около месец. Футболистът има разтежение на лявото сухожилие и няма да може да играе поне още четири седмици. Той се контузи в мача с Ливърпул.
Очакваше се Йънг да бъде възстановен за двубоя с Тотнъм миналия уикенд, но халфът не успя да премине медицинските тестове, които показаха, че възстановяването му върви по-бавно от очакваното.
Това означава, че Йънг ще пропусне и двата мача с Реал (Мадрид) от осминафинала в Шампионската лига, както и срещите с Фулъм, Саутхамптън, Евертън, КПР и Норич в първенството. Освен това той няма да бъде на разположение и за контролата на националния отбор на Англия срещу Бразилия.
Открива се шанс за Нани.
Така като се замисля, дали не трябваше този Заха да дойде още сега?!
Дано Нани влезе във форма за мачовете с Реал, че не ми се мисли

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Като се замисля,Нани е сякаш една идея по-целесъобразната опция сравнение с Ашли Йънг за мачовете срещу Реал Мадрид,може би поради по-големия опит и креативност,които притежава,а и не на последно място-манталитетът му,който e доста по-близък с този на играчите на Реал...нещо което определено ще бъде плюс за Юнайтед 

Последна промяна от smoothc на 24 яну 2013 15:19, променено общо 1 път.
Дано Нани влезе във форма за мачовете с Реал, че не ми се мисли
Защо? Някакви притеснения ли имаш?
smoothc написа:Дано Нани влезе във форма за мачовете с Реал, че не ми се мисли
Еми не е играл от доста време мачове и предполагам не е в най-добрата си форма

Иначе за мача с Реал съм си оптимист, даже мисля че ще ги бием класически

vasilnv написа:smoothc написа:Дано Нани влезе във форма за мачовете с Реал, че не ми се мисли
Еми не е играл от доста време мачове и предполагам не е в най-добрата си форма![]()
С гол във Фърги тайм,или...

Разбира се,в кръга на шегата,но истината е,че трябва да сме оптимисти,защото реално погледнато на този етап-Юнайтед е по-добрия отбор,а и оделно трябва да се възползваме от напрежението в отбора на Реал,защото определено всичките тези скандали и абсурдни ситуации,ще окажат влияние върху играчите..просто трябва да се възползваме максимално от обстоятелствата

Последна промяна от smoothc на 24 яну 2013 15:24, променено общо 1 път.
smoothc написа:vasilnv написа:smoothc написа:Дано Нани влезе във форма за мачовете с Реал, че не ми се мисли
Еми не е играл от доста време мачове и предполагам не е в най-добрата си форма![]()
С гол във Фърги тайм,или...
Нещо от сорта 3/4/5 на 1

- White Fang
- Контакти:
tevez написа:Крилото на Манчестър Юнайтед Ашли Йънг ще бъде извън игра още около месец. Футболистът има разтежение на лявото сухожилие и няма да може да играе поне още четири седмици. Той се контузи в мача с Ливърпул.
Очакваше се Йънг да бъде възстановен за двубоя с Тотнъм миналия уикенд, но халфът не успя да премине медицинските тестове, които показаха, че възстановяването му върви по-бавно от очакваното.
Това означава, че Йънг ще пропусне и двата мача с Реал (Мадрид) от осминафинала в Шампионската лига, както и срещите с Фулъм, Саутхамптън, Евертън, КПР и Норич в първенството. Освен това той няма да бъде на разположение и за контролата на националния отбор на Англия срещу Бразилия.
Слава тебе Господи!
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
Аз искам момчетата да покажат дух и желание за победа, а резултата идва след тези неща 

[wrapimg=]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/395566_549557528417801_290754637_n.jpg[/wrapimg]