Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации (2013/2014)
Всеки иска, но реалността е друга... в последните няколко години едвам се добрахме до Перси, а колко изпуснахме 

MuFc1878 написа:Всеки иска, но реалността е друга... в последните няколко години едвам се добрахме до Перси, а колко изпуснахме
Така е прав си аз дори несъм си и помислял,че Перси ще доиде при нас ама ето на той дойде и ни направи ШАМПИОНИ ЗА 20 път.Надявам се да развържем кесията,защото като гледам как СИТИ И ЧЕЛСИ купуват играчи този сезон,ще ни е доста труден.

''The Sun'' всеки ден пишат за Юнайтед... или имат източник, или си измислят. Дано това, че САФ ще накара Роналдо да се върне е истина, въпреки че не ми се вярва
[wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/ad56581260869a3f4c2d037d91b34bed/tumblr_n2un9ytRSh1shaydvo2_250.gif[/wrapimg]
http://sport.novatv.bg/premierleague/ne ... %82%D1%81/
Ето ако това стане наистина незнам какво,ще правим тогава със сигурност,ще ни трябва нападател.
Ето ако това стане наистина незнам какво,ще правим тогава със сигурност,ще ни трябва нападател.

30 млн може да им смъкнем 

Май ще си разменим нападателите те ни дадоха Перси ние Руни чудесно.40 мил. паунда и да го взимат с тези пари и още малко взимаме Роналдо и Алкантара.

Хора аз чета как Фелайни и Арсенал почти са се разбрали, ако това наистина е така направо ставам най-големия анти-фен на Мойс, направо съм бесен

United_rz написа:Хора аз чета как Фелайни и Арсенал почти са се разбрали, ако това наистина е така направо ставам най-големия анти-фен на Мойс, направо съм бесен![]()
Чакайте да започне шампионата и да направи селекция човека

Ювентус е готов да пусне Клаудио Маркизио в Манчестър Юнайтед при едно условие - 15 млн. евро плюс Луиш Нани.

До края на другата седмица трябва да е ясно всичко около спекулациите за Тиаго Алкантара!