Манчестър Юнайтед - Ливърпул 13.1.2013, 15:30ч.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 13.1.2013, 15:30ч.
Не, точно и само за това се хващате.... засада, съдията. Реално дори да не беше този гол, вторият се печеше и не бе ясно дали Ливърпул ще намали
И все пак поздравления за натиска през последните 10-15 минути!

- lrlazarov_19
- Контакти:
Фенът на Ливърпуул качва някаква снимка и вие веднага се хващате. Стопкадърът изобщо не е в момента на подаване, а чак след центрирането. Не виждате ли, че топката вече е на главата на Евра, всички играчи са се обърнали към ситуацията, та дори и стената вече е развалена. Доколкото знам за положение на засада се гледа в момента на подаване, а не в момента, в който играча играе с топката.........
Така че от тази снимка не могат да се правят изводи!!! И следващия път внимавайте повече като ви се предоставят такива "аргументи".
Така че от тази снимка не могат да се правят изводи!!! И следващия път внимавайте повече като ви се предоставят такива "аргументи".
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
Аз си мислех, че претендират за засада при удара на Евра, където топката се удря във Видата
FACEPALM!!!

FACEPALM!!!
Никаква засада
П.С.Фен на Челси съм

П.С.Фен на Челси съм

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
MuFc1878 написа:Аз си мислех, че претендират за засада при удара на Евра, където топката се удря във Видата![]()
FACEPALM!!!
Тe точно за това претендират. Просто lrlazarov_19 не е разбрал точно защо е сложена тази снимка. Казват, че Видич е в засада, а той отклонява топката и заблуждава вратаря.
Абсолютно заслужена победа за Юнайтед! Ливърпул нищо не играха цял мач. Само накрая имаха някакъв натиск ,породен от това ,че Фърги тръгна да пази резултата. На мен доста ми хареса Данката Уелбек. Хвърли изключително много сили и почти през целия двубой пресираше играчите на Ливърпул. Това момче има много голямо желание да се доказва.
Иначе поредният прекрасен гол на РВП. Това едва ли учудва вече някого
Иначе поредният прекрасен гол на РВП. Това едва ли учудва вече някого

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Честита победа...заслужено победихте ако бяхме играли първото полувреме както второто можеше и да завършим равни, че даже и да потърсим победата....
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "

- manutd legeng
- Контакти:
Искам да отбележа хитрото (изчаквателно и комбинативно в стил Скоулс)взаимодействие между Кагава и Уелбек за първия гол!Кагава и Уелбек бяха на ниво според мен,много невидима работа свършиха!Спомнете си и пропуска на РВП пред вратата,как Уелбек му изтегли защитника и освободи центъра пред вратата...ма то това само специалистите го виждат!Клев и Карик също ме радват.
Много премерена игра на целия отбор,почти рутинна победа,но определено класата бе в основата на победата!
Много премерена игра на целия отбор,почти рутинна победа,но определено класата бе в основата на победата!
manutd legeng написа:Искам да отбележа хитрото (изчаквателно и комбинативно в стил Скоулс)взаимодействие между Кагава и Уелбек за първия гол!Кагава и Уелбек бяха на ниво според мен,много невидима работа свършиха!Спомнете си и пропуска на РВП пред вратата,как Уелбек му изтегли защитника и освободи центъра пред вратата...ма то това само специалистите го виждат!
И тези които са гледали анализа на коментаторите по Диема след края на мача..

Последна промяна от RedeviL на 13 яну 2013 21:22, променено общо 1 път.