Предполагам, че и до утре сигурно може да спорим по темата и всеки ще си защитава своята теза.
Затова ти предлагам да се хванем на бас за 2 неща - аз казвам, че от Македа няма да излезе качествен играч или поне играч от ранга на Джузепе Роси и че Уелбек скоро ще почне да бележи. Ако правилно съм разбрал, ти си на противоположното мнение. Оставям те ти да избереш залога.
Фрийк,тук не става въпрос за защита на тези и т.нт...става въпрос за факти от действителността,които не подлежат на никакви тези или защити,защото те сами говорят по себе си

Едно е сигурно-ти харесваш Уелбек,симпатизираш му и по-скоро таиш доверие,че той ще покаже най-доброто от себе си в Юнайтед,докато аз съм далеч от тези мисли.
Това се нарича позиция,в случая различна за двама ни.....А относно предложението ти за облог-тактично ще ти откажа,защото:1.няма абсолютно никаква равнопоставеност и 2.според конкретните обстоятелства,твоята позиция е доста по-изгодна,а и едното предложение няма никаква връзка с другото т.е едното е абсолютно,а другото относително.
Затова,ако си съгласен,позволи ми аз да ти предложа един своебразен облог,които е далеч по-конкретен и съгласуван с конкретните обстоятелства:
Както казваше един голям човек:"Ще му направя предложение,на което няма да може да откаже"

Колко гола и колко асистенции ще направи Дани Уелбек до края на сезона?
(Разбира се,преди всичко като фен на Юнайтед,му желая колкото се може повече,а и така ще ме опровергае за резервираността,която имам към него.А и също така лично ще те поздравя за добрият нюх и поглед върху Юнайтед и в частност неговата игра,но все пак времето най-добре ще покаже...)
пп:В играта ли си?