Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
О не и ти като Мегъна 

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
smoothc написа:Уважавам мнението ти,но тук просто няма как да се съглася!
1.Ако нямаше талант,едва ли щеше да бъде в Юнайтед.
2.За тези "случайни гола"-няма да е пресилено,ако кажем че спомогнаха изключително много-за спечелването на титлата през 2009г,а и беше само на 17г![]()
3.Нека не забравяме,че в периодите си под наем-беше сполетяван на 2пъти от контузии,които малко или много му попречиха,да разкрие част от потенциала си.
4.Нека бъдем обективни-основната функция на Уелбек е да отбелязва голове! Той е нападател преди всичко,а за времето което му бе дадено от сър Алекс,той така и не успя да оправдае доверието!....Чичарито,който играе доста по-рядко титуляр,има 3 пъти повече голове и то 90% от тях,са от изключителна важност...докато Уелбек за 40+мача,реално ни донесе точно 3 точки,срещу Арсенал(1-0 на Емиратс) .Нормално ли е?-Определено Не!
Аз съм убеден,че ако Македа получаваше дори половината от времето,което Уелбек получава....ефективността му в нападение,със сигурност щеше му бъде по-висока,в сравнение с тази на Уелбек.Уелбек поне тича и пресира противника. Играе с хъс, желание и мотивация
И бележи много голове нали
Ти да видиш,мене да пуснат в Юнайтед с какъв хъс и мотивация ще играя...ама нали знаеш,само с това не става
1. Нужно ли е да давам пример колко играчи са минали през Юнайтед и определено им липсва талант?

2. Вярно е, че спомогнаха, но по същата логика мога да кажа, че доста отнети топки от Уелбек създадоха след това голови атаки при това голяма част от тях важни.

3. В Сампдория какви контузии го гонеха?

4. Нападателите имат различни роли. Вярно е, че трябва да бележат, но аз смятам, че трябва и да пресират дълбоко в противниковата половина и по-важно от тяхното бележене е отборът да бележи и печели, а с Уелбек бележим доста. А иначе не съм съгласен, че Уелбек не бележи. Спомни си началото на миналия сезон, когато Уелбек вкарваше доста. След това се контузи и след контузията не беше така убедителен. А сега смятам, че и самочувствието му е накърнено от наличието на РВП и Рууни и просто не може да си повярва, за да разгърне потенциала си.

А относно клипа, аз виждам един случаен гол на един младеж, който се подхлъзна.

И това за грешенето не го казвай, че ще заприличаш на един друг потребител.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Само да питам кво стана с Бебе 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:Само да питам кво стана с Бебе
Под наем в Рио Аве.
весел е и неговият вид,
Клеберсон, Джемба-Джемба, Манучо, имаше някакъв китаец.... Верон се провали
Доста знайни и незнайни войни са стъпвали на Олд Трафорд и са се проваляли.

1. Нужно ли е да давам пример колко играчи са минали през Юнайтед и определено им липсва талант? Само ще ти кажа имената Посебон и Кембъл.
2. Вярно е, че спомогнаха, но по същата логика мога да кажа, че доста отнети топки от Уелбек създадоха след това голови атаки при това голяма част от тях важни.
3. В Сампдория какви контузии го гонеха? Иначе за контузията в КПР съм съгласен.
4. Нападателите имат различни роли. Вярно е, че трябва да бележат, но аз смятам, че трябва и да пресират дълбоко в противниковата половина и по-важно от тяхното бележене е отборът да бележи и печели, а с Уелбек бележим доста. А иначе не съм съгласен, че Уелбек не бележи. Спомни си началото на миналия сезон, когато Уелбек вкарваше доста. След това се контузи и след контузията не беше така убедителен. А сега смятам, че и самочувствието му е накърнено от наличието на РВП и Рууни и просто не може да си повярва, за да разгърне потенциала си.
А относно клипа, аз виждам един случаен гол на един младеж, който се подхлъзна.
1.Сори,но звучиш така,все едно обясняваш на някой фен на Ливърпул

2.Не отричам,но говориш с нотка на възвеличаване,което в случая е пресилено,но ако трябва и аз да ти отговоря,ок:А,имаш ли представа колко чисти голови положения,бяха пропиляни от Дани Уелбек?....със сигурност доста повече,отколкото отнетите топки.
3.Може би си забравил,а и не знам доколко си следял ситуацията,но в Сампдория Македа получи тежка контузия(в коляното),която го извади за около месец и повече.
4.Така е прав си.Ролите на всеки нападател са различни,но конкретно при Уелбек и неговия стил на игра,сякаш е по-удачно да бъде използван като крило,отколкото като нападател! При това условие съм с две ръце ЗА,но за нападател в Манчестър Юнайтед Уелбек просто не е удачен(мое мнение).
Пич,ти явно си си навил за Уелбек и започваш дори да си внушаваш неща,които далеч не са точно така....
Относно последното твое изречение,ако не беше фен на Юнайтед бих те разбрал,но сори,то звучи просто нелепо.
Уелбек направи точно 10-силни мача,в които и успя и да отбележи и да,те бяха точно в началото на миналия сезон...контузията-не е никакво оправдание,моля!
Достатъчно шансове получаваше,нито един не оправда...а Бербатов търкаше пейката за негова сметка,въпреки че Уелбек бе буквално ужасен,но въпреки всичко и за 12-те мача които изигра,Бербатов отбеляза 7-8гола,Чичарито също бе по-често резерва,но в моментите които му бе даден шанс,малко или много успя да оправдае доверието,и отново да отбележи ценни голове!
А сега смятам, че и самочувствието му е накърнено от наличието на РВП и Рууни и просто не може да си повярва, за да разгърне потенциала си
По тази логика,Чичарито вече да се е махнал или умрял,но както виждаш това го мотивира още повече,и в отсъствието на Рууни,компенсира адекватно липсата му-дори и бележи по-често,и не само това,а чрез головете си печели и ценни точки за отбора(до момента през сезона сигурно вече са над 10 точки),всички сме доволни и му се възхищаваме за упоритостта!
За разлика от него,аз си признавам грешките

- t0bl3ro_bg
Македа не му се даде шанс да играе поне 3 мача С Руни. Пускаха го с резервите да играе, а без създадени положения как да вкара ..
Уелбек има късметът, че сър Алекс му възлага някакви надежди да стане нещо от него, но едва ли ще стане нещо. Няма обяснение от 22 мача да е вкарал само 1 гол. Обяснението е Чичарито може би - влиза резерва вкарва. Македа е същият, но Уелбек - пфф спъва се в топката и вземе та стигне тя до някой наш играч и вкараме. Eдин на един с вратаря - ще падне, разбираш ли. Дори не се опитва да ги разминава. Един мач с Нюкасъл му подари вратаря топката, тя мина на 3 метра от вратата - за какво говорим просто. Не става и не става за Юнайтед. Има хора без особена техника в отбора, но той и това няма. Е може би го има, но го крие за по-нататък
Пълна гавра с ДУ
Уелбек има късметът, че сър Алекс му възлага някакви надежди да стане нещо от него, но едва ли ще стане нещо. Няма обяснение от 22 мача да е вкарал само 1 гол. Обяснението е Чичарито може би - влиза резерва вкарва. Македа е същият, но Уелбек - пфф спъва се в топката и вземе та стигне тя до някой наш играч и вкараме. Eдин на един с вратаря - ще падне, разбираш ли. Дори не се опитва да ги разминава. Един мач с Нюкасъл му подари вратаря топката, тя мина на 3 метра от вратата - за какво говорим просто. Не става и не става за Юнайтед. Има хора без особена техника в отбора, но той и това няма. Е може би го има, но го крие за по-нататък

Пълна гавра с ДУ

smoothc написа:1.Сори,но звучиш така,все едно обясняваш на някой фен на ЛивърпулНо,все пак благодаря за обяснението.
2.Не отричам,но говориш с нотка на възвеличаване,което в случая е пресилено,но ако трябва и аз да ти отговоря,ок:А,имаш ли представа колко чисти голови положения,бяха пропиляни от Дани Уелбек?....със сигурност доста повече,отколкото отнетите топки.
3.Може би си забравил,а и не знам доколко си следял ситуацията,но в Сампдория Македа получи тежка контузия(в коляното),която го извади за около месец и повече.
4.Така е прав си.Ролите на всеки нападател са различни,но конкретно при Уелбек и неговия стил на игра,сякаш е по-удачно да бъде използван като крило,отколкото като нападател! При това условие съм с две ръце ЗА,но за нападател в Манчестър Юнайтед Уелбек просто не е удачен(мое мнение).
Пич,ти явно си си навил за Уелбек и започваш дори да си внушаваш неща,които далеч не са точно така....
Относно последното твое изречение,ако не беше фен на Юнайтед бих те разбрал,но сори,то звучи просто нелепо.
Уелбек направи точно 10-силни мача,в които и успя и да отбележи и да,те бяха точно в началото на миналия сезон...контузията-не е никакво оправдание,моля!
Достатъчно шансове получаваше,нито един не оправда...а Бербатов търкаше пейката за негова сметка,въпреки че Уелбек бе буквално ужасен,но въпреки всичко и за 12-те мача които изигра,Бербатов отбеляза 7-8гола,Чичарито също бе по-често резерва,но в моментите които му бе даден шанс,малко или много успя да оправдае доверието,и отново да отбележи ценни голове!А сега смятам, че и самочувствието му е накърнено от наличието на РВП и Рууни и просто не може да си повярва, за да разгърне потенциала си
По тази логика,Чичарито вече да се е махнал или умрял,но както виждаш това го мотивира още повече,и в отсъствието на Рууни,компенсира адекватно липсата му-дори и бележи по-често,и не само това,а чрез головете си печели и ценни точки за отбора(до момента през сезона сигурно вече са над 10 точки),всички сме доволни и му се възхищаваме за упоритостта!И това за грешенето не го казвай, че ще заприличаш на един друг потребител.
За разлика от него,аз си признавам грешките
Предполагам, че и до утре сигурно може да спорим по темата и всеки ще си защитава своята теза.

Затова ти предлагам да се хванем на бас за 2 неща - аз казвам, че от Македа няма да излезе качествен играч или поне играч от ранга на Джузепе Роси и че Уелбек скоро ще почне да бележи. Ако правилно съм разбрал, ти си на противоположното мнение. Оставям те ти да избереш залога.

весел е и неговият вид,
Аз загубих всякакво доверие към Македа или по-точно САФ уби това доверие. Не искаше да го наложи и не. Уелбек отдавна смятам, че както твърди и колегата smoothc ще му се отрази да играе в центъра. Вътрешен, външен халф .. няма значение, само да не е нападател. Просто не му се удава. Не знае какво прави с топката и в един момент просто не знае къде и тя, а оттам следва отнемане и контра-атака. Но не съм нито Уелбек да играе нападател, нито Македа да остане в Юнайтед.

t0bl3ro_bg написа:Македа не му се даде шанс да играе поне 3 мача С Руни. Пускаха го с резервите да играе, а без създадени положения как да вкара ..
Уелбек има късметът, че сър Алекс му възлага някакви надежди да стане нещо от него, но едва ли ще стане нещо. Няма обяснение от 22 мача да е вкарал само 1 гол. Обяснението е Чичарито може би - влиза резерва вкарва. Македа е същият, но Уелбек - пфф спъва се в топката и вземе та стигне тя до някой наш играч и вкараме. Eдин на един с вратаря - ще падне, разбираш ли. Дори не се опитва да ги разминава. Един мач с Нюкасъл му подари вратаря топката, тя мина на 3 метра от вратата - за какво говорим просто. Не става и не става за Юнайтед. Има хора без особена техника в отбора, но той и това няма. Е може би го има, но го крие за по-нататък![]()
Пълна гавра с ДУ
Леко с ирония се опитваш да изопачиш нещата,но в общи линии всичко казано от теб е вярно.
22/1 гол....казва почти всичко,и в този ред на мисли,всякакви опити в негова защита са меко казано-несериозни.
Както и преди съм казвал-Ако човек се абстрахира от възрастта на Уелбек и погледне изиграните мачове за Юнайтед и Англия,сравнени с други играчи на неговата възраст...то,той изглежда като едва ли не ветеран пред тях!
Всеки би си казал,че явно този човек притежава невероятни качества и потенциал,на фона на играчите на неговата възраст...(аз бих казал,че е някъде по средата-),но и виждайки ефективността му и отбелязаните голове на фона на изиграните мачове,всички първоначални впечатления се изпаряват,защото не е нормално за толкова много мачове,да имаш толкова слаби показатели и ефективност!
Последна промяна от smoothc на 09 яну 2013 18:16, променено общо 1 път.