Челси - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: Челси - Манчестър Юнайтед

Мнениеот pesho_1913 » 06 фев 2012 17:59

OldTrafford написа:Изображение
Още две жизненоважни нарушения,който не бяха свирени,едното от който дузпа а другото пряк свободен удар от доста близка дистанция.

Спокооо, Уеб е виновникът за равенството.. :|
Искам Red Girl или каквато е там да коментира тея положения. :oops:
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 06 фев 2012 18:01

MuFc1878 написа:Само не слагай всички под общ знаменател. Втората част не успях да гледам и няма как да коментирам играта на Ернандес!

GGMU

Аз ще коментирам!Стига легенди-Чичарито гони топката като прасе тиква!Това е,кога я е спирал не видях!Какво е гледал колегата не знам,но и коментаторите се уляха,то движение,тръгване,спиране....чудесиии....
Истината е,че Гигс прехвърли параболично две върлини от Челси и му я кацна на главата-това е!Друг такъв пас няма!
И се каза от коментаторите-за два пъти по-малко игрово време Берба има същите голове!
Уважавам Чичарито,наше момче е,но на кого не е опъвал нервите кога разиграваме пред пенала?!

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 06 фев 2012 18:18

Много важна стратегическа точка. Според мен точно с тази точка ще станем шампиони накрая. Иначе съдията се справи с мача. Спорна беше втората дузпа, но щом я е дал, значи я има. Така е преценил съдията! Иначе Кейхил беше за червен картон още в 10-тата мин. Как ли щеше да се развие мача след дузпа за Ман. Юн и червен картон на Кейхил? Трудно е да се прогнозира, но и тази ситуация е по преценка на съдията. Сбъркал несбъркал - това е положението. При втората дузпа Иванович също можеше да получи жълт картон, а той имаше вече един. Така, че от Челси нямат причина да са недоволни, защото ако се свиреше всичко и се даваха картони за всичко, щяха да завършат мача с максимум 9 играчи. Отличен мач на Де Хея. Имаше няколко невероятни спасявания. Трябва му повече самочувствие и още няколко такива мача. Въпреки, че аз лично харесвам Линдегаар. Липсва синхрон между Рио и Еванс. Вкараха си 2 автогола и още 2-3 невероятни грешки можеха да се окажат фатални. Напоследък и Евра не е същия в защита. Искаше ми се в последните 6 мин. от мача плюс 4-рите от продължението да потърсим малко повече 4-ти гол и да решим всичко. Видях лицата на играчите на Челси след изравнителния гол - сковани от страх и обезверени. Трябваше да ги довършим, но...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 06 фев 2012 18:23

Трябваше да стане 3:4 и сеира да им е пълен!!!! Толкова рев не съм виждал до сега.... Ще плащат дан за шампионската засада!

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 06 фев 2012 21:21

Просто Уеб се притесни да ни даде тези положения, за да не го обвинят в пристрастия и второто полувреме тръгна да компенсира. Реално трябваше да ги поведем в резултата първото полувреме и отиваха на разлика Челси. На практика Уеб ни попречи в този мач и аз не искам да ни свири повече мачове,защото се вижда, че се притеснява и това се отразява зле на съдийството му като цяло.

Върни се в “Манчестър Ю”