Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот vasilnv » 03 яну 2013 11:45

fr3ak_boy написа:Tова звучи като селекцията на няколко български отбора - гледахме му клипчета в Ютуб много е техничен. :lol: :lol: Ако става на въпрос, то могат да се намерят и клипчета на редица нападатели пробвани на крилото - Уелбек, Рууни, РВП и т.н. само че мястото им не е там. ;)

Подобна е ситуацията с Уолкът. Незнам къде е по-добър, ама иска нападател да играе.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 03 яну 2013 11:54

vasilnv написа:
fr3ak_boy написа:Tова звучи като селекцията на няколко български отбора - гледахме му клипчета в Ютуб много е техничен. :lol: :lol: Ако става на въпрос, то могат да се намерят и клипчета на редица нападатели пробвани на крилото - Уелбек, Рууни, РВП и т.н. само че мястото им не е там. ;)

Подобна е ситуацията с Уолкът. Незнам къде е по-добър, ама иска нападател да играе.

Именно. За това за мен е най-добре да се бръкнем малко повече, но да вземем Бейл, за да засилим левия фланг + един качествен вътрешен халф и ставаме машинки. :mrgreen:
П.П. Аз иначе си имам тайнички мераци да видя Икер Муниаин в нашия състав, ама надали някога ще стане. :lol:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 03 яну 2013 12:06

fr3ak_boy написа:
vasilnv написа:

Именно. За това за мен е най-добре да се бръкнем малко повече, но да вземем Бейл, за да засилим левия фланг + един качествен вътрешен халф и ставаме машинки. :mrgreen:
П.П. Аз иначе си имам тайнички мераци да видя Икер Муниаин в нашия състав, ама надали някога ще стане. :lol:

Аз пък си мисля за Ленън. На колко години е той, предполагам от Тотнъм ще ни го дадат по-евтино от Бейл

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 03 яну 2013 12:13

Не е постоянен Ленън. При Гарет се наблюдава малко повече стабилност. Но тези симулации дето прави не ми харесват. Трябва ни някое технично испанче

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 03 яну 2013 12:38

Ленън е на 25, тази година прави 26. Не ми харесва колко слаб е завършващия му удар - вече си имаме Йънг, който да се хамали като сватбар. :mrgreen: :mrgreen:
Иначе това за симулациите, а съм склонен да го преглътна. Все пак Роналдо беше при нас. :lol:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
United_1878
Контакти:

Мнениеот United_1878 » 03 яну 2013 12:42

Аз искам да вземем Бейл.. По-левия фланг ще се засилим много и.. ще мажем всичко. Вземем ли Бейл и някое вътрешно халфче, както каза freak ще сме екстра.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/148/5825148s.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 яну 2013 14:40

Именно. За това за мен е най-добре да се бръкнем малко повече, но да вземем Бейл, за да засилим левия фланг.

Абсолютно!
Бейл е почти завършен играч,а и според мен...Тотнъм сякаш му е "тесен" вече.Наистина прогресът му е страхотен и е време да направи следващата стъпка-преминаване в топ отбор,отговарящ на неговите качества и амбиции.
Реално,Юнайтед никога не е бил замесван в евентуална сдeлка за Бейл-основните спекулации за подписа му са свързани с Барселона и Реал Мадрид.
Бърз анализ на профила на Бейл ясно показва,че той е далеч от стереотипа "звезда",по-скоро прави впечатление,че се е отдал изцяло на футбола и си гледа работата много професионално.
Развил и усъвършенствал своя потенциал ..стилът му на игра е доста специфичен,различен от типично-британския стил,но за сметка на това-ефективността му е повече от страхотна,а т.нар му постепено "преквалифициране" и универсалност,го правят наистина безценен играч!
За Гарет Бейл няма по-удачно място от Олд Трафорд ;) Идеята да играеш за най-успешният клуб в Англия,възможността да облечеш екипа на своят идол(Гигс)-и да продължиш уелската приемственост в клуба,а и не на последно място-привилегията да тренираш под ръководството на сър Алекс...безценно за Гарет Бейл ;)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 яну 2013 14:50

предполагам от Тотнъм ще ни го дадат по-евтино от Бейл

Ленън е ценен само и едниствено заради-скоростта си и донякъде техничната игра!
Не казвам,че е слаб играч..но е прекалено експанзивен,на моменти прекалено самоуверен,липсва му завършващия удар,а изглежда и леко глуповат ;)
В Тотнъм сякаш си е паднал на мястото,а и няма накъде повече да се развива.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 03 яну 2013 14:52

От Тотнъм бая пари ще искат за Бейл, а сър Алекс знаем, че не обича да дава много. Аз предпочитам да вземем някое младо крило отколкото Бейл, незнам мисля си, че на Олд Трафорд ще се провали не мога да дам причина просто някакво чувство :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 яну 2013 14:59

t0bl3ro_bg написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cvtPWZfRPZ0[/youtube]

Да дават 15-17 милиона и да го взимат..

Твърдо съм против Бейнс!
Аз лично,не виждам нищо особено в него-типичен британски играч,не в първа младост,а и доста надценен...Направи един силен сезон и спекулациите започнаха..Ако беше с 3-4г по-млад е по-приемливо,но и при положение,че имаме Евра-който е един от най-класните защитници в Европа+младите Бютнер и Фабио...просто нямаме никакъв проблем в тази зона :oops:

пп:В Юнайтед има поне трима,по-добри изпълнители на преки-свободни удари ;)

Върни се в “Манчестър Ю”