Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
♥Nike♥
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот ♥Nike♥ » 02 яну 2013 21:42

Според мен в центъра трябва да играят Клев и Андо :? Миналата година в началото бяха машини
MQplaya написа:
we are the champions написа:
MQplaya написа:3/4:1

и като се сабуди кво стана :(

Празнувах победата. :?

:twisted:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 яну 2013 21:53

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
smoothc написа:
AnalBreaker написа:Карик ни е провалил в толкова много мачове, че тая статистика не ме топли хич! Изобщо не ми го хвалете. За резерва става, но не и за титуляр

Напълно съм съгласен! До този момент в Юнайтед,Карик имаше точно два силни сезона(2006-2007 и 2007-2008)....оттам-нататък с нищо положително не се е отличил :oops:
Най-ми е жал за Харгрийвс-толкова добре се включи в Юнайтед,внасяше страхотна стабилност и опит в халфовата линия,но контузиите просто го съсипаха :cry:
Голям боец и характер,който винаги ще помним със страхотният му гол срещу Арсенал и зверската дузпа на финала в Москва!
Три пъти по-добър играч от Карик,и 5 пъти по-полезен...аз лично изобщо не се сещам за негови фатални грешки,просто се раздаваше докрай и феновете го обичаха ;)

Прекалено различни роли имат на терена за да ги сръвняваш,а и ОХ не знам дали има и 30 мача за Юнайтед...

Донякъде си прав за ролите,а и не целя да правя съпоставка между двамата...просто констатирах,че дори и за малкото мачове,които изигра за Юнайтед-Харго се спечели уважението и любовта на феновете-най-вече със своят манталитет на победител(вероятно доусъвършенстван в Байерн),докато Карик започна кариерата си в Юнайтед по един много добър начин,направи страхотно впечатление още в първият си сезон,но за съжаление..както по всичко изглежда,то е било инцидентно! ;)

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 02 яну 2013 22:45

smoothc написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
smoothc написа:
AnalBreaker написа:Карик ни е провалил в толкова много мачове, че тая статистика не ме топли хич! Изобщо не ми го хвалете. За резерва става, но не и за титуляр

Напълно съм съгласен! До този момент в Юнайтед,Карик имаше точно два силни сезона(2006-2007 и 2007-2008)....оттам-нататък с нищо положително не се е отличил :oops:
Най-ми е жал за Харгрийвс-толкова добре се включи в Юнайтед,внасяше страхотна стабилност и опит в халфовата линия,но контузиите просто го съсипаха :cry:
Голям боец и характер,който винаги ще помним със страхотният му гол срещу Арсенал и зверската дузпа на финала в Москва!
Три пъти по-добър играч от Карик,и 5 пъти по-полезен...аз лично изобщо не се сещам за негови фатални грешки,просто се раздаваше докрай и феновете го обичаха ;)

Прекалено различни роли имат на терена за да ги сръвняваш,а и ОХ не знам дали има и 30 мача за Юнайтед...

Донякъде си прав за ролите,а и не целя да правя съпоставка между двамата...просто констатирах,че дори и за малкото мачове,които изигра за Юнайтед-Харго се спечели уважението и любовта на феновете-най-вече със своят манталитет на победител(вероятно доусъвършенстван в Байерн),докато Карик започна кариерата си в Юнайтед по един много добър начин,направи страхотно впечатление още в първият си сезон,но за съжаление..както по всичко изглежда,то е било инцидентно! ;)

Нека да играе както играе през този сезон и аз ще съм доволен.Който отрича приноса му специално през този сезон просто не разбира от футбол ;)
Изображение

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 02 яну 2013 23:38

Челсито много жестоко се издъниха.

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 02 яну 2013 23:40

Така става,мисля че прекалено много си повярваха като вкара 8 на пропадналия отбор на Вила.
Хари хуудини :mrgreen: 8-)
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
United_1878
Контакти:

Мнениеот United_1878 » 02 яну 2013 23:43

Мразя КПР, но нека бият Челси нямам против :twisted: По-добре за нас. Ние трябва да си вземем мача срещу Уест Хем първо, а след това и срещу Ливърпул и за десерт да се надяваме $ити и Челси да падат :twisted:

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 03 яну 2013 00:05

Реакцията на Ба след трансфера му в Челси :mrgreen:

Изображение

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 03 яну 2013 00:05

То и Керъл беше много добър в Нюкасъл ама...

Потребителски аватар
United_1878
Контакти:

Мнениеот United_1878 » 03 яну 2013 00:28

Tobacco написа:http://www1.skysports.com/football/news/11667/8377845/Manchester-United-eye-Crystal-Palace-hotshot-Wilfried-Zaha

Ако го взимаме тоя то това мисля, че ще е лятото, защото Кристъл Палас се борят за промоция и няма да го пуснат сега..

Върни се в “Манчестър Ю”