Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Според мен в центъра трябва да играят Клев и Андо
Миналата година в началото бяха машини

MQplaya написа:we are the champions написа:MQplaya написа:3/4:1
и като се сабуди кво стана
Празнувах победата.

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:smoothc написа:AnalBreaker написа:Карик ни е провалил в толкова много мачове, че тая статистика не ме топли хич! Изобщо не ми го хвалете. За резерва става, но не и за титуляр
Напълно съм съгласен! До този момент в Юнайтед,Карик имаше точно два силни сезона(2006-2007 и 2007-2008)....оттам-нататък с нищо положително не се е отличил![]()
Най-ми е жал за Харгрийвс-толкова добре се включи в Юнайтед,внасяше страхотна стабилност и опит в халфовата линия,но контузиите просто го съсипаха![]()
Голям боец и характер,който винаги ще помним със страхотният му гол срещу Арсенал и зверската дузпа на финала в Москва!
Три пъти по-добър играч от Карик,и 5 пъти по-полезен...аз лично изобщо не се сещам за негови фатални грешки,просто се раздаваше докрай и феновете го обичаха
Прекалено различни роли имат на терена за да ги сръвняваш,а и ОХ не знам дали има и 30 мача за Юнайтед...
Донякъде си прав за ролите,а и не целя да правя съпоставка между двамата...просто констатирах,че дори и за малкото мачове,които изигра за Юнайтед-Харго се спечели уважението и любовта на феновете-най-вече със своят манталитет на победител(вероятно доусъвършенстван в Байерн),докато Карик започна кариерата си в Юнайтед по един много добър начин,направи страхотно впечатление още в първият си сезон,но за съжаление..както по всичко изглежда,то е било инцидентно!

- ЦСКА СОФИЯ 1948
- Контакти:
smoothc написа:ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:smoothc написа:AnalBreaker написа:Карик ни е провалил в толкова много мачове, че тая статистика не ме топли хич! Изобщо не ми го хвалете. За резерва става, но не и за титуляр
Напълно съм съгласен! До този момент в Юнайтед,Карик имаше точно два силни сезона(2006-2007 и 2007-2008)....оттам-нататък с нищо положително не се е отличил![]()
Най-ми е жал за Харгрийвс-толкова добре се включи в Юнайтед,внасяше страхотна стабилност и опит в халфовата линия,но контузиите просто го съсипаха![]()
Голям боец и характер,който винаги ще помним със страхотният му гол срещу Арсенал и зверската дузпа на финала в Москва!
Три пъти по-добър играч от Карик,и 5 пъти по-полезен...аз лично изобщо не се сещам за негови фатални грешки,просто се раздаваше докрай и феновете го обичаха
Прекалено различни роли имат на терена за да ги сръвняваш,а и ОХ не знам дали има и 30 мача за Юнайтед...
Донякъде си прав за ролите,а и не целя да правя съпоставка между двамата...просто констатирах,че дори и за малкото мачове,които изигра за Юнайтед-Харго се спечели уважението и любовта на феновете-най-вече със своят манталитет на победител(вероятно доусъвършенстван в Байерн),докато Карик започна кариерата си в Юнайтед по един много добър начин,направи страхотно впечатление още в първият си сезон,но за съжаление..както по всичко изглежда,то е било инцидентно!
Нека да играе както играе през този сезон и аз ще съм доволен.Който отрича приноса му специално през този сезон просто не разбира от футбол

Челсито много жестоко се издъниха.
Така става,мисля че прекалено много си повярваха като вкара 8 на пропадналия отбор на Вила.
Хари хуудини

Хари хуудини

Офтопик:
Офтопик:
- United_1878
- Контакти:
Мразя КПР, но нека бият Челси нямам против
По-добре за нас. Ние трябва да си вземем мача срещу Уест Хем първо, а след това и срещу Ливърпул и за десерт да се надяваме $ити и Челси да падат 

Реакцията на Ба след трансфера му в Челси

То и Керъл беше много добър в Нюкасъл ама...
- United_1878
- Контакти:
Tobacco написа:http://www1.skysports.com/football/news/11667/8377845/Manchester-United-eye-Crystal-Palace-hotshot-Wilfried-Zaha
Ако го взимаме тоя то това мисля, че ще е лятото, защото Кристъл Палас се борят за промоция и няма да го пуснат сега..