Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот old_traff » 30 дек 2012 20:02

t0bl3ro_bg написа:Трябва ни някой мениджър, който без да се страхува да въдворява ред в отбора, когато нещо не е наред. Както сър Алекс прави. Гуардиола не мисля, че ще може овладее съблекалнята. Дейвид Мойс искам аз за следващ мениджър. Ако сър Алекс го научи да им вика малко ще постигне поне 2/3 от неговите успехи :)

И аз искам Мойс, но имам чувството, че треньор ще ни е Майк Филън или Оле Гунар Солскяр. Може би Гуардиола ще откаже на Сити и Челси заради близоста със Сър Алекс и може и той, но едва ли.

Потребителски аватар
United_1878
Контакти:

Мнениеот United_1878 » 30 дек 2012 20:33

Знаете, ли че откакто РВП играе при нас само в един мач има повече от 1 гол - срещу Саутхемптън - хеттрик ? :mrgreen:
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/148/5825148s.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 30 дек 2012 20:40

То е задоволително и така,да вкарва по голче тук там. :mrgreen:

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 30 дек 2012 20:46

United_1878 написа:Знаете, ли че откакто РВП играе при нас само в един мач има повече от 1 гол - срещу Саутхемптън - хеттрик ? :mrgreen:

Предпочитам да вкарва по един но да е редовно както го прави той,вкарва в почти всеки мач в който взима участие,било то като резерва или като титуляр. Бербатов примерно вкарваше по 3, но след това никакъв го нямаше 5-6 мача.
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 30 дек 2012 20:55

old_traff написа:
t0bl3ro_bg написа:Трябва ни някой мениджър, който без да се страхува да въдворява ред в отбора, когато нещо не е наред. Както сър Алекс прави. Гуардиола не мисля, че ще може овладее съблекалнята. Дейвид Мойс искам аз за следващ мениджър. Ако сър Алекс го научи да им вика малко ще постигне поне 2/3 от неговите успехи :)

И аз искам Мойс, но имам чувството, че треньор ще ни е Майк Филън или Оле Гунар Солскяр. Може би Гуардиола ще откаже на Сити и Челси заради близоста със Сър Алекс и може и той, но едва ли.

Предпочитам да е треньор от Висшата Лига. Не съм сигурен дали Пеп ще се справи. С този състав на разположение едва ли ще направи нещо. Барса си е Барса-там може и с резервите да спечели титлата, но ВЛ е друго. Ще видим какво ще стане :)

Потребителски аватар
United_1878
Контакти:

Мнениеот United_1878 » 30 дек 2012 21:13

Tobacco написа:
United_1878 написа:Знаете, ли че откакто РВП играе при нас само в един мач има повече от 1 гол - срещу Саутхемптън - хеттрик ? :mrgreen:

Предпочитам да вкарва по един но да е редовно както го прави той,вкарва в почти всеки мач в който взима участие,било то като резерва или като титуляр. Бербатов примерно вкарваше по 3, но след това никакъв го нямаше 5-6 мача.

Даа..
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/148/5825148s.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 30 дек 2012 21:57

Предпочитам да е треньор от Висшата Лига. Не съм сигурен дали Пеп ще се справи. С този състав на разположение едва ли ще направи нещо. Барса си е Барса-там може и с резервите да спечели титлата, но ВЛ е друго. Ще видим какво ще стане

Избирането на наследника на сър Алекс,ще бъде паметен момент не само в историята на Манчестър Юнайтед,но и във футбола като цяло!
Но,лично за мен знаците,че следващият мениджър на Юнайтед вероятно ще бъде Пеп Гуардиола,са наистина доста красноречиви-като се започне от философията му за играта,преминавайки през възхищението на сър Алекс към него,взаимното уважение и победите,които Гуардиола постигна в Рим и Лондон,достигайки и до срещите,които проведоха двамата в Ню Йорк!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 30 дек 2012 23:15

smoothc написа:
Предпочитам да е треньор от Висшата Лига. Не съм сигурен дали Пеп ще се справи. С този състав на разположение едва ли ще направи нещо. Барса си е Барса-там може и с резервите да спечели титлата, но ВЛ е друго. Ще видим какво ще стане

Избирането на наследника на сър Алекс,ще бъде паметен момент не само в историята на Манчестър Юнайтед,но и във футбола като цяло!
Но,лично за мен знаците,че следващият мениджър на Юнайтед вероятно ще бъде Пеп Гуардиола,са наистина доста красноречиви-като се започне от философията му за играта,преминавайки през възхищението на сър Алекс към него,взаимното уважение и победите,които Гуардиола постигна в Рим и Лондон,достигайки и до срещите,които проведоха двамата в Ню Йорк!

Ще поживеем, ще видим. За мен има много ясни знаци, че ще е Мойс, ама... ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 30 дек 2012 23:41

САФ няма да се откаже скоро, така че тези писаници са безсмислени.

Потребителски аватар
♥Nike♥
Контакти:

Мнениеот ♥Nike♥ » 31 дек 2012 00:17

MQplaya написа:
we are the champions написа:
MQplaya написа:3/4:1

и като се сабуди кво стана :(

Празнувах победата. :?

:twisted:

Върни се в “Манчестър Ю”