Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Сезон 2014/2015

Мнениеот MuFc1878 » 05 авг 2014 22:13

Atletico Madrid have offered €31.5m for Shinji Kagawa & Chicharito.

Долу ръцете от Самурая и Чичаро :evil:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 авг 2014 22:25

Раздялата с Кагава и Чича ми се струва доста нелепа. И двамата са с безспорни качества...Друг е въпроса дали са склонни да бъдат резерви на Рууни, Ван Перси и Мата,
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 авг 2014 23:18

Раздялата с Кагава и Чича ми се струва доста нелепа. И двамата са с безспорни качества...

Казваш нелепа,но на фона на какво!? Да,качествата им са безспорни,но им липсва ефективността(особено на Кагава),докато при Чичарито нещата са буквално лимитирани(не само на този етап,но поне от 1-2 сезона насам).По мое мнение Кагава не демонстрира нищо по-различно и ефективно,от това което наблюдаваме вече няколко сезона.В нито един от двубоите,Кагава не успя да впечатли изцяло със своята игра..Отново беше в периферията,а от него се иска да бъде конкуренция на Хуан Мата и Андер Ерера,да създава ситуации,да бележи голове и да дирижира креативността в атаката,но с 1-2 проблясъка как да стане това!?
Един Том Клевърли,който като цяло е противоречива фигура в клуба...направи доста по-сериозно впечаление на това турне,въпреки че това като цяло бе крайно недостатъчно да се адмирира,но сравнение с Кагава се справи по-добре.Къде ще ги сравниш с играта на Флечтър,Мата,Ерера,Уелбек също така!? Дори Джеси Лингард се включи доста по-смело и с мотивация,отбеляза хубав гол също така.
Нани и Кагава според мен бяха най-големите разочарования на това турне! Хайде,Нани си го знаем какъв е,но Кагава...Сега беше времето да сграбчи момента,да се възползва от възможносттите и както се казва да "пробие конкуренцията",но за съжаление нито следа от подобно нещо и влияние.
Не знам Вангелис как ще анализира всичко това,но предвид фактите и базата за сравнение,просто няма как да е доволен от показаното.
Единственият човек(от онази групичка на "напускащите"),който най-неочаквано се осъзна и реши да демонстрира своите качества и мотивация нагледно-това бе Ашли Йънг! Както има една фраза:"Никога нямаш втори шанс за първо впечатление" :)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 06 авг 2014 00:41

smoothc написа:
Раздялата с Кагава и Чича ми се струва доста нелепа. И двамата са с безспорни качества...

Казваш нелепа,но на фона на какво!? Да,качествата им са безспорни,но им липсва ефективността(особено на Кагава),докато при Чичарито нещата са буквално лимитирани(не само на този етап,но поне от 1-2 сезона насам).По мое мнение Кагава не демонстрира нищо по-различно и ефективно,от това което наблюдаваме вече няколко сезона.В нито един от двубоите,Кагава не успя да впечатли изцяло със своята игра..Отново беше в периферията,а от него се иска да бъде конкуренция на Хуан Мата и Андер Ерера,да създава ситуации,да бележи голове и да дирижира креативността в атаката,но с 1-2 проблясъка как да стане това!?
Един Том Клевърли,който като цяло е противоречива фигура в клуба...направи доста по-сериозно впечаление на това турне,въпреки че това като цяло бе крайно недостатъчно да се адмирира,но сравнение с Кагава се справи по-добре.Къде ще ги сравниш с играта на Флечтър,Мата,Ерера,Уелбек също така!? Дори Джеси Лингард се включи доста по-смело и с мотивация,отбеляза хубав гол също така.
Нани и Кагава според мен бяха най-големите разочарования на това турне! Хайде,Нани си го знаем какъв е,но Кагава...Сега беше времето да сграбчи момента,да се възползва от възможносттите и както се казва да "пробие конкуренцията",но за съжаление нито следа от подобно нещо и влияние.
Не знам Вангелис как ще анализира всичко това,но предвид фактите и базата за сравнение,просто няма как да е доволен от показаното.
Единственият човек(от онази групичка на "напускащите"),който най-неочаквано се осъзна и реши да демонстрира своите качества и мотивация нагледно-това бе Ашли Йънг! Както има една фраза:"Никога нямаш втори шанс за първо впечатление" :)

А факта , че Кагава във може би 90% от времето игра със резервите . Със кой трябваше да играе Мата , а със кой Кагава ? Със Нани , Джеси( дано пробие), Ашли нападател, Клев "мистър никога пас напред" .
Пък и във първите мачове игра на мястото на Ерера .
Уелбек пък показа напъни , но не и футболен ИНТЕЛЕКТ , нали много го тачиш .

Нани, Андо, Клев и един от Чича и Кагава са пътници . Надявам се и Заха , той е нещо като Нани ама от последните две години , същата мърда ( за жалост ).Докато Нани е имал силни мачове , този няма да направи и един .

Потребителски аватар
Laleff
Контакти:

Мнениеот Laleff » 06 авг 2014 00:50

Аз бих дал още един сезон на Заха. Нани и Андерсон за мен 100 % са аут.
[wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/ad56581260869a3f4c2d037d91b34bed/tumblr_n2un9ytRSh1shaydvo2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 авг 2014 01:49

А факта , че Кагава във може би 90% от времето игра със резервите . Със кой трябваше да играе Мата , а със кой Кагава ? Със Нани , Джеси( дано пробие), Ашли нападател, Клев "мистър никога пас напред" .
Пък и във първите мачове игра на мястото на Ерера .
Уелбек пък показа напъни , но не и футболен ИНТЕЛЕКТ , нали много го тачиш .

Нани, Андо, Клев и един от Чича и Кагава са пътници . Надявам се и Заха , той е нещо като Нани ама от последните две години , същата мърда ( за жалост ).Докато Нани е имал силни мачове , този няма да направи и един .

1.Това изобщо не може да бъде някакво оправдание,още повече за класен футболист какъвто е Кагава!
Свързващата дума между т.нар титуляри и резерви се нарича конкуренция,което косвено означава,че вторите по презумпция трябва да бъдат една идея по-мотивирани и надъхани,за да могат в един момент да се превърнат в титуляри.Кагава играл с резервите....Още по-добре! Това е страхотна възможност да изпъкне над колектива,да покаже по-ясно своите спортно-технически качества и да се превърне в ключовата фигура на отбора,но за съжаление нищо такова не успяхме да видим...няколко проблясъка и дотам.
2.Да го тача!? Нещо си се объркал,пич :) Просто оценявам адекватно прогреса и коментирам неговите предимства за играта на отбора.
Същото важи и за всеки един друг играч,както и за критиките,когато нещата не ми харесват!
В интерес на истината,една от причините за сравнително слабото първо полувреме снощи(за мен лично),беше липсата на Дани Уелбек,който щеше да бъде страшно полезен за пресата и динамиката в атаката на отбора.
3.Колко официални мача изигра Заха за Манчестър Юнайтед и колко Нани?
Трудно му е на момчето,но не трябва да се отхвърля с лека ръка! Ще се изненадам(неприятно),ако Вангелис му покаже изхода,мисля че ако се поработи внимателно с него,нещата ще придобият съвсем друг облик.
Колко знайни и незнайни играчи кретаха с години в периферията и под наеми,въпреки че им бяха дадени немалко шансове...Уилфи Заха заслужава още шансове,това е моето мнение.

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 06 авг 2014 19:55

[offtopic][center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/60b8d8a3587a729fe27775832821684f/tumblr_n6uwkeSuAE1rztzhzo1_r1_500.png[/wrapimg][/center][/offtopic]

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 06 авг 2014 22:40

LvG wants to close deals for T.Vermaelen and D.Blind before his Premier League bow against Swansea City.

Manchester United have made the first move in a bid to sign Netherlands international Nigel de Jong in a €10 million deal, Goal understands.

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 07 авг 2014 07:57

Transfer news: Manchester United now favourites to land Thomas Vermaelen

Manchester United have moved back in front of Barcelona in the chase to sign Arsenal defender Thomas Vermaelen. Barcelona looked to have taken pole position in the race to sign the 28-year-old Belgium international on Tuesday when they made a bid of £10million for the player. However, Sky sources have revealed that United are Vermaelen’s preferred destination and they will have no problem matching or beating Barca’s offer.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 авг 2014 08:47

Защитници - супер :) Де Йонг и той ще свърши работа, голямо куче е!

Върни се в “Манчестър Ю”