MuFc1878 написа:Нани - 10 млн.
Чича - 15 млн.
Говореше се за оферта от 47.5 млн. за Видал. Тук трябва да смъкнем на 25

Отделно, че дадохме Евра за 1.8 млн. Доста съчинения на пресата, а сделка така или иначе няма да има!
За Фелайни също е голяма набутвация. Да му плащаме 50К заплата, за да играе някъде другаде. По-добре да си е в отбора!
Набутвация, набутвация, но като не сме мислили когато е трябвало, сега с пари трябва да се компенсират тези грешки. Задължително е да се вземе Видал, в центъра трябва да има някой сигурен и стабилен до Ерера. Флетчър може да свърши работа в отделни мачове ( ако не се контузи ) , но е рисково да се разчита на него.
За Фелайни и аз съм на това мнение, ако го продават - да го продават, но такива наеми няма смисъл, само заплата да му плащаме, да не вземем пари за него и на всичкото отгоре да не е в отбора. А все пак колкото и да е , той е показал някакви качества и за резерва и в мачове за купите става. От писанията за него, ако не го бях гледал , щях да си помисля, че е най-големия безобразник,които може да съществува.
Само се надявам резултатите в контролите да не накарат ЛВГ да остави тоя отбор и да не взима нови, защото поне двама трябват на 100%