Челси - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Челси - Манчестър Юнайтед
Ако не е Юнайтед нямаше кой да спре Челси на Абрамович. Ако не беше Юнайтед Ливърпул щяха да имат поне 30 титли... май сега идва ред да откаже и милиардите на Сити!!!
Ji-sung Park made his 200th United appearance in the Reds' thrilling draw at Chelsea on Sunday.
[center][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8z5biC2nV1qhxcnho1_500.png[/wrapimg][/center]
- lrlazarov_19
- Контакти:
MuFc1878 написа:Странно не странно това е положението.... жалко, че Олд Трафорд е пълен със семкаджии и няма атмосфера
Това ми е най-голямата болка на мене
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
MANCHESTER UNITED
Rating
David De Gea 8
Rio Ferdinand 7
Patrice Evra 6
Rafael da Silva 6
Jonny Evans 7
Ryan Giggs 7
Michael Carrick 7
Wayne Rooney 9
Danny Welbeck 7
Ashley Young 7
Antonio Valencia 7
Rating
David De Gea 8
Rio Ferdinand 7
Patrice Evra 6
Rafael da Silva 6
Jonny Evans 7
Ryan Giggs 7
Michael Carrick 7
Wayne Rooney 9
Danny Welbeck 7
Ashley Young 7
Antonio Valencia 7
[center][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8z5biC2nV1qhxcnho1_500.png[/wrapimg][/center]
Не знам дали си запознат, но единствено на Олд Трафорд в цялата ВЛ, когато някой фен по време на мач(изключвам когато има гол) бива предупреден и по-късно изведен от стадиона само, ако реши да стане от седалката!!! Фъргюсън и той е коментирал този проблем.
lrlazarov_19 написа:MuFc1878 написа:Странно не странно това е положението.... жалко, че Олд Трафорд е пълен със семкаджии и няма атмосфера
Това ми е най-голямата болка на менеА иначе като гостуваме феновете не спират да пеят и да подкрепят отбор и доста често надвикват домакинската публика... Тази загадка от 3 години се мъча да си я обясня и до ден днешен нямам идея защо така се получава
Също така ме е яд, че на Stredford End няма зона за правостоящи, където да се разположат по-активните фенове и да има по-често хореографии и факли (но шибаните правила на FA не позволяват). Юнайтед заслужава много повече подкрепа на Old Trafford!
Няма да видиш скоро активни фенове на Олд Трафорд.
Много е грозна гледката!
Мачовете като гости са истината,уникална подкрепа.Заслужава си!
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
- lrlazarov_19
- Контакти:
leoric написа:Изобщо не ми пука за Челси, изкуствен отбор, с изкуствени фенове. Само бой и секс за такива отбори. Дразня се, че някои хора тук се радват на отсъжданията на Уеб, които са престъпни. Ако аз бях фен на този отбор, щеше поне малко да ме е срам от този резултат и нямаше да пиша глупости колко ни е велик тренера, с великите изказвания. Все едно. Радвайте се на победата, все пак за вас целта оправдава средствата.
На никой не му харесва как спечелихме точката в този мач! Но ако в края на сезона искаш да си шампион, както казваш ти, целта оправдава средствата. Тази точка, спечелена от наглед невъзможна ситуация, накрая може да е решаваща.
- lrlazarov_19
- Контакти:
clever_ написа:lrlazarov_19 написа:MuFc1878 написа:Странно не странно това е положението.... жалко, че Олд Трафорд е пълен със семкаджии и няма атмосфера
Това ми е най-голямата болка на менеА иначе като гостуваме феновете не спират да пеят и да подкрепят отбор и доста често надвикват домакинската публика... Тази загадка от 3 години се мъча да си я обясня и до ден днешен нямам идея защо така се получава
Също така ме е яд, че на Stredford End няма зона за правостоящи, където да се разположат по-активните фенове и да има по-често хореографии и факли (но шибаните правила на FA не позволяват). Юнайтед заслужава много повече подкрепа на Old Trafford!
Няма да видиш скоро активни фенове на Олд Трафорд.
Много е грозна гледката!
Мачовете като гости са истината,уникална подкрепа.Заслужава си!
Според мен всичко идва от това, че когато гостуваме феновете са събрани като едно цяло, а на огромния Old Trafford всички са прекалено разпръснати. Но и това не е оправдание...
- Red_Girl
- Контакти:
Еми сега кат играете с нас, ще разберете за какво иде реч и за каква подкрепа! 
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red_Girl написа:Еми сега кат играете с нас, ще разберете за какво иде реч и за каква подкрепа!
С ЦСКА скоро мач няма да има