В прав текст,Юнайтед!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Re: В прав текст,Юнайтед!

Мнениеот naduvko » 06 яну 2012 20:10

Сигурно така са говорили и за Мат Бъзби, ама виж после какъв е резултата...

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 07 яну 2012 00:45

naduvko написа:Сигурно така са говорили и за Мат Бъзби, ама виж после какъв е резултата...

Какъв е резултата след Мат Бъзби? Посещението в долните дивизии и превръщането на Юнайтед в средняшки отбор. 20 години е трябвало да почакате след Мат Бъзби, за да дойде някой, който да ви възроди. Най-вероятно и след САФ ще чакате още 20, за да дойде нов такъв треньор, но шанса да се появи е горе-долу нулев.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 яну 2012 00:54

Някой май иска Юнайтед да бъде заличен от картата на света. Е толкова ниско не очаквах да паднете. Жалка картинка! Това показва безсилието ви.

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 07 яну 2012 10:10

MuFc1878 написа:Някой май иска Юнайтед да бъде заличен от картата на света. Е толкова ниско не очаквах да паднете. Жалка картинка! Това показва безсилието ви.

Нали знаеш една приказва "Щом нямаш врагове не си си свършил добре работата" ;)

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 07 яну 2012 19:38

fr3ak_boy написа:САФ според мен докато не преглътне егото и ината си няма да направи нищо с този отбор на Юнайтед. Виждаме го сами на мачове как като губим гледа, сякаш някой го е ударил с тиган през лицето. Истината боли! Истината е, че както Smoothc е казал - трябват ни нови играчи. Трябват ни поне според 2 двама халфа един дефанзивен и един креативен. Аз искам да видя Родуел с червената фланелка и някой креативен халф, но не и Снайдер, с който всички ни свързват. Не искам Снайдер поради една простичка причина - не ни трябва още една дупка в отбора. Снайдер през настоящия сезон показва, че зенитът в кариерата му мина, а той беше 2010. Сега сме 2012. Тук виждам обаче още по-дълбок проблем, който и при Давид Силва го имаше, че Силва, Снайдер и Ван дер Ваарт бях открито заявили, че искат в Юнайтед, но САФ не ги пожела. Когато започна изграждането на второто ел Галактико, 2 холандци можеха спокойно да си търсят клуб и Реал буквално ги подаряваха. В не едно-две интервюта казаха, че им се идва в Юнайтед, но САФ не ги пожела. Видяхме какво направи Снайдер в Интер, виждаме какво прави Ван дер Ваарт в Тотнъм. Друга грешка на Съра поне според мен беше, че когато ни напуснаха двама изключително класни играчи като Тевез и Роналдо на тяхно място не бяха взети същите лидери, които да ни дърпат. Взехме Валенсия и Чича, които са добри играчи, ама не са като Роналдо и Тевез. Тези неща се отразяват върху отбора. Сега не очаквам нови имена в отбора през зимата, ако купим някого ще е цяло чудо. В една друга тема бях заявил "Ако ЕДИНСТВЕНИЯ начин да си купим качествени играчи е да не спечелим титлата, по-добре е Сити да вземат титлата, а ние да се подсилим с качествени играчи и да мачкаме. Предпочитам да мачкаме, който и да е стъпил на нашия терен, отколкото да треперим дали 20 Блекбърн ще ни вкара трети гол на Олд Трафорд или Нюкасъл няма да ни разгроми на свой терен. Та това е в общи линии от мен.
П.С. Smoothc забелязах, че си изтървал Македа в анализа си. :)

Много си прав, но мисля че ще е по-добре да вземем някакъв вътрешен полузащитник защото за мен такъв ни липсва от две години. Само със Скоулс неставаше, а сега сме и без него.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 08 яну 2012 10:42

Тука сега от колкоо време,все едно и също дъвчем...
Темата е великолепна,а аз не смятам че има какво да се дискутира за момента...нека да изчакаме мача със Сити,[offtopic]след това мен-да изтрезнея :lol: :lol:[/offtopic] и тогава да коментираме.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 08 яну 2012 14:03

haiobaio написа:
ShtrudeL написа:Има едно място в света на футбола,където всички мечти се сбъдват..Нарича се Олд Трафорд ..Домът на най-великия и емоционален отбор,домът на легенди,домът на най-верните фенове..Юнайтед създадоха своята велика история и доказаха,че никога не се предават,затова ние ще продължаваме да ги подкрепяме и няма да ги предаваме,защото няма други отбори, които да практикуват такъв стил на игра,отбори, където няма такова уважение между играчите..Ето затова ги обичаме и се гордеем с този отбор и винаги независимо в какъв момент ще ги подкрепяме..
Манчестър Юнайтед -отборът който никога няма да бъде сам!! GGMU!!

Ще ме извиняваш, но не е домът на най-верните фенове. На фенове с най-много чалми да, но не и на най верните. Атмосферата на Олд Трафорд в сравнение с тази на Сейт Джеймсис Парк е като на гробница. Интересно ми е ако Юнайтед започне да губи по-често и 1-2 пъти завърши под 5-то място колко араби и негри ще ходят на стадиона. А, щях да забравя - уважението между играчите е на космическо ниво.

Ще ме эизвиниш,но има отбори като няма с какво,се хвалят със шумните си фенове!!Юнайтед не държи на гюрюлтията...ако забелязвате има доста интелигентен треньор и начин на игра!!Манчини също много ми допада,и като футболист и като треньор...той затова и се възхищава на Съра!!Нека стане хубав мач,заради готините треньори! GGMU=

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 08 яну 2012 14:10

Gateca написа:Аз не съм фен на Манчестър Юнайтед, но наблюдавам отбора и мога да заявя, че Манчестър Юнайтед е Сър Алекс, и Сър Алекс е Манчестър Юнайтед... поне последните 25 години е точно така. Той е водач, ментор на отбора, създател на играчи като Роналдо и Бекъм, Скоус и Гигс, постигнал за тези 25 години непостижими неща. Това, че Манчестър Юнайтед е в топ отборите на Европа се дължи САМО и ЕДИНСТВЕНО на него. Някои казват, че той бил жива легенда, според мен е много повече от това. Ако бъде сменен, независимо кой ще го наследи, отборът ще се промени драстично, ще започне да се лута търсейки себе си, ще започне да търси лицето от миналото си, духът си, но няма да го намери, защото духът на Юнайтед е самият САФ, и е много прав Шмайхел в това, което е казал.

YEP!! ама кой ли ще те разбере тук??!! Това тука все едно им е Фифата на компа-купуват и продават на килограм разбирачите!!!Божеееее.... :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 яну 2012 20:47

И преди 1986 година не е съществувал Юнайтед? Не е имал велики играчи и велики успехи? Брей, брей, брей........

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 08 яну 2012 20:57

MuFc1878 написа:И преди 1986 година не е съществувал Юнайтед? Не е имал велики играчи и велики успехи? Брей, брей, брей........

Имал е и доста сезони във втора дивизия, също и по-малко титли от Евертън.
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Върни се в “Манчестър Ю”