Капиш!
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
@Frankie Lampard - И четиримата, които си изброил - са купени в различни години!САф никога не е комплектовал цял отбор от готови звезди! Тука вече можеш да погледнеш какво се случи при Челси и Сити
Капиш!
Капиш!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
- Frankie Lampard
- Контакти:
http://www.transfermarkt.de/
Хубаво погледни колко струват с инфлацията...
САФ не харчи много пари-
Да,бе...
Знаеш ли колко пъти е подобрил трансферния рекорд ? Поне 7-8 пъти...Кантона,Фърдинанд,Рууни,Бербатов,Верон и още много.20 милионни трансфери да не говорим колко е направил.Ами колко млади момчета за по 10 милиона,като един Бебе примерно...
Това,че САФ не дава пари за трансфери са фантасмагории и заблуда.Гледал съм табличка и мога да ти кажа,че за последните 7 години САФ е изхарчил 600 милиона за трансфери...
Да не ти приказвам,че имате 1 милиард дългове...Те не стават от самосебе си,въпреки паразитите...80 милиона загуба...50 човека зимат заплати...Няма друг отбор с толкова много футболисти и с такава скамейка...
САФ не харчи пари-МИТ !!!
Когато САФ купи Бербатов никой не се оплакваше,въпреки огромната сума(40 милиона евро),но когато другите отбори купуват са изкуственяци...Много сте заблудени...Погледнете реалността...САФ и Перес започнаха с лудото харчене в футбола...
Зидан,Верон,Фърдинанд,Роналдо,Фиго и т.н...
САФ не харчи много пари-
Знаеш ли колко пъти е подобрил трансферния рекорд ? Поне 7-8 пъти...Кантона,Фърдинанд,Рууни,Бербатов,Верон и още много.20 милионни трансфери да не говорим колко е направил.Ами колко млади момчета за по 10 милиона,като един Бебе примерно...
Това,че САФ не дава пари за трансфери са фантасмагории и заблуда.Гледал съм табличка и мога да ти кажа,че за последните 7 години САФ е изхарчил 600 милиона за трансфери...
Да не ти приказвам,че имате 1 милиард дългове...Те не стават от самосебе си,въпреки паразитите...80 милиона загуба...50 човека зимат заплати...Няма друг отбор с толкова много футболисти и с такава скамейка...
Когато САФ купи Бербатов никой не се оплакваше,въпреки огромната сума(40 милиона евро),но когато другите отбори купуват са изкуственяци...Много сте заблудени...Погледнете реалността...САФ и Перес започнаха с лудото харчене в футбола...
Последна промяна от Frankie Lampard на 01 фев 2011 17:00, променено общо 1 път.
"Юнайтед е близкодо подобряване на клубния рекорд без загуба във Висшата лига, равна на 29 мача.Червените дяволи са без загуба в първенствотои и тъй като последно загуби от Челси на "Олд Трафорд " през далечния април миналата година, екипът на Фъргюсън ще повтори успеха между декември 1998 г. -октомври 1999 г, ако вземе точка или повече срещу възраждащият Вила, Жерар Улие."
Ако някой като мен ползва OutLook целодневно и календар с мачовете за сезона на Ман. му върши работа ,моля:

Ако някой като мен ползва OutLook целодневно и календар с мачовете за сезона на Ман. му върши работа ,моля:
- Прикачени файлове
-
Manchester_United_FC_2010-11_GMT_Calendar.rar- (1.35 KиБ) Свален 39 пъти

Frankie Lampard написа:http://www.transfermarkt.de/
САФ не харчи много пари-Да,бе...
Това,че САФ не дава пари за трансфери са фантасмагории и заблуда.Гледам съм табличка и мога да ти кажа,че за последните 7 години САФ е изхарчил 600 милиона за трансфери...
Фърги, нямам време да се дръгна с теб и да те уборвам щото ти си слушаш фантасмагорийте а аз съм разумен човек и глвата в стена не си блъскам.
Сам вярваш ли си че е изхарчил 600 млн за трансфери,кви таблички гледаш... ттва по картуун нетуорк ли??? Дай да я видим тая табличка,а?
Дълга от 1 млрд на отбора ли е бе капут или на Собствениците?
Колко дълга ни е скамейката - 22ма колкото на всеки (Македа с 2 000 паунда заплата ли бе?!!? о дааа направиха му я 18 000),дълга че миналата година се контузиха 4ма човека и последни играха Флетчър и Карик щото нямаше футболисти????
Къде гледаш,кво четеш.. интернета ли ти е блокиран.На лапетиите в махалата цъкай ама недей тука ми говори за арчене че без да развърже кесията Руснака щехте да сте - Фулъм,Евертън и до там!!
Естественно че харчи пари... ама "къде сме нииииий,къде сте виииййй" бе момко.
Ай поздрави от Гацо Бацов!
ОААААЧ

- Frankie Lampard
- Контакти:
Ван Дер Саар
Невил
Евра
Харгрийвс
Фърдинанд
Браун
Майкъл Оуен
Андерсон
Бербатов
Рууни
Гигс
Смоулинг
Парк Джи Сунг
Чичарито
Видич
Карик
Нани
Скоулс
Фабио
Рафаел
О'Шей
Еванс
Флетчър
Валенсия
Обертан
Гибсън
Кушчак
Бебе
Линдегаард
Брейди
Гил
Морисън
Като добавим и играчите под наем,на които част от заплата им се плаща от клуба,а на някой и цялата:
Уелбек,Македа,Амос,Клевърли,Де Лает,Еванс,Диуф и др.,но тези са основните с големи заплати (от милион нагоре)
Toва са 38 човека с над 1 милиона заплата или около милион (младоците)Един Бебе зима по 25 000 паунда седмично...
Сравни го с скамейката на Челси и Ливърпул ако може...
Останалите ти аргументи няма смисъл да ги оборвам,повече от смешни са...
Излишно е да коментирам комплексарщината ти-Ти не си фен на Юнайтед,а на титлите и купите,както и повечето им фенове,между другото...
На такива като теб им се вика Глорихънтъри.Феновете на Юнайтед сте много смешни.Толкова сте слаби и провалени,че веднъж в живота си сте решили да бъде от страната на силните...Разбира се това не се отнася за всички фенове на Юнайтед,но частта за Евертън и Фулъм само доказва,че ти си Глорихънтър...
Дори не знаеш какъв отбор е Евертън,но това е нормално,нали си 98-ми набор...
[center]
[/center]
Разбери,че не си прав.За да водиш спор трябва да имаш аргументи.Аз написах това за Хауърд Уеб,защото един от вашите фенове пусна в 5 различни теми една провокация,а никой не му направи забележка,а когато вас ви провокира някой веднага скачате като ужилени...
Да живее двойния аршин...
Съжелявам,но не си прав...
Невил
Евра
Харгрийвс
Фърдинанд
Браун
Майкъл Оуен
Андерсон
Бербатов
Рууни
Гигс
Смоулинг
Парк Джи Сунг
Чичарито
Видич
Карик
Нани
Скоулс
Фабио
Рафаел
О'Шей
Еванс
Флетчър
Валенсия
Обертан
Гибсън
Кушчак
Бебе
Линдегаард
Брейди
Гил
Морисън
Като добавим и играчите под наем,на които част от заплата им се плаща от клуба,а на някой и цялата:
Уелбек,Македа,Амос,Клевърли,Де Лает,Еванс,Диуф и др.,но тези са основните с големи заплати (от милион нагоре)
Toва са 38 човека с над 1 милиона заплата или около милион (младоците)Един Бебе зима по 25 000 паунда седмично...
Сравни го с скамейката на Челси и Ливърпул ако може...
Останалите ти аргументи няма смисъл да ги оборвам,повече от смешни са...
Излишно е да коментирам комплексарщината ти-Ти не си фен на Юнайтед,а на титлите и купите,както и повечето им фенове,между другото...
На такива като теб им се вика Глорихънтъри.Феновете на Юнайтед сте много смешни.Толкова сте слаби и провалени,че веднъж в живота си сте решили да бъде от страната на силните...Разбира се това не се отнася за всички фенове на Юнайтед,но частта за Евертън и Фулъм само доказва,че ти си Глорихънтър...
Дори не знаеш какъв отбор е Евертън,но това е нормално,нали си 98-ми набор...
[center]
[/center]Разбери,че не си прав.За да водиш спор трябва да имаш аргументи.Аз написах това за Хауърд Уеб,защото един от вашите фенове пусна в 5 различни теми една провокация,а никой не му направи забележка,а когато вас ви провокира някой веднага скачате като ужилени...
Да живее двойния аршин...
Съжелявам,но не си прав...
- martini_bg
- Контакти:
Frankie Lampard написа:.Аз написах това за Хауърд Уеб,защото един от вашите фенове .........
Ееее т'ва с Хауърд си беше добро бре,аз цвилих от смях,ако че съм МЮ фен.
И това с лудото харчене -не си прав за Реал и МЮ.
Всичко започна с Пей пер Вю и т.н истории в края на 90-те,тогава ТВ правата скочиха главоломно и клубовете започнаха да харчат като луди,като се сетя само ,какви трансферни суми и заплати се плащаха за футболисти, като Карембьо и лошо ми става.
Верно е, че Фърги не си поплюва,но Бат Абрамович нема кой да го бие скоро (може би само онези от Реал).
Смятал ли си, каква сума за какъв период е изхарчил Абрамович?
Дрогба,Есиен,Карвальо,Робен,Шева,Балак,Креспо,Алекс.....сигурно има и още, но сега не ми излизат........
.............. иии тоя спор ми е леко безмислен ,но карай да убием времето до мача тази вечер.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Много пари е изхарчил,знам го,но това че той е виновен за надутите цени е мит !
- Frankie Lampard
- Контакти:
Frankie Lampard написа:Много пари е изхарчил,знам го,но това че той е виновен за надутите цени е мит !
Всичко започна с Перес,САФ и Лацио на Ериксон...
- martini_bg
- Контакти:
И Лудогорец Разград....
Лацио на Ериксон-бях ги забравил тези.Тогава Италиянския футбол се срина и още не може да се възстанови.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Лудогорец Разград е друга бира... 
Истината е,че първия шампион направен с пари беше Блекбърн,след трансфера на Шиърър в Нюкасъл за 20-тина милиона започна убийственото вдигане на цените,след това дойдоха САФ,Ериксон,Перес...
След това 50 милионния трансфер на Мендиета и т.н...
Истината е,че първия шампион направен с пари беше Блекбърн,след трансфера на Шиърър в Нюкасъл за 20-тина милиона започна убийственото вдигане на цените,след това дойдоха САФ,Ериксон,Перес...
След това 50 милионния трансфер на Мендиета и т.н...