На дядо Съра (ех тоя Вили) му трябваше плеймейкър,или по точно някой да връзва нападението,за това купи Бербо.
Тевез е страхотен играч но е консуматор,в отбор в който "всеки лаком за гол" е основен проблем Бербатов е ключова фигура,поне такъв е замисъла,незнам дали сте обърнали внимание на позицията му при всяка атака,друг е жъпроса колко топки стигат до него поради една или друга причина.Коефициента на полезно действие на Берб. е доста голям...малко статистика от последният мач...20 паса - 20 точни. Може да се каже много по въпроса....аз съм твърдо за Бербатов,в момента Ман-Ю нямат алтернатива без него...видяхме ги - безидейни!
Йън Райт: Фъргюсън направи грешка, че продаде Тевес
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Йън Райт: Фъргюсън направи грешка, че продаде Тевес
Lord of memory написа:vaskonti написа:Lord of memory написа:Иначе за тоя мач няма какво много да се каже.
http://www.youtube.com/watch?v=v0VhD1YDNSM
Напротив има - добре помня че даденото продължение беше 4 мин, гола е почти в 97 минута. Това просто е един отфрапиращите случаи на подпиране на Манчестър. Което си е истина, истина е...
Продължението беше 5 минути а гола пада в 5,30 секунда като в 91-вата Сити изравняват, тоест може да се удължи по преценка на рефера.
Не че ми пука какво мислиш де. Тоя мач заслужавахме да го спечелим защото бяхме далеч по-добрия отбор на терена, същото което ще се случи и тая вечер. Оуен също ще си повтори упражнението от предния и ще разреве Сити...пак.
Иначе гола пада почти в 132-рата минута на мача направо.
Безсмислено е да спорим, още по-малко в тази тема. Гола на Сити е в 90 мин - преди четвъртия съдия да покаже продължението... Така или иначе съдията продължи мача повече от указаното допълнително време. Вероятно СЪР си е бил подготвил редовната гневна тирада за "малкото продължение" в случай, че мача завърши наравно, но нищо, в други мачове след това си я каза. А това дали Манчестър били заслужавали да бият няма нищо общо с каквото и да е и няма грам отношение към резултата.
Както и да е, не това е темата сега, така и не разбрах защо даде тоя линк.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Lord of memory
- Контакти:
Гола падна точно в 89,57 или нещо такова и съдията няма как да е знаел за продължението защото поне минута по-рано е казал минутите на страничния, т.е има право да удължи с колкото си иска продължението, много си пристрастен затова замълчи, щото през май ще имаш още доста поводи за гневни реакций, не почвай от сега.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Разбира се, много е било трудно да каже по радиото на резервния съдия да коригира времето, вероятно това отнема поне 3 минути.
Очевидно ти си пристрастният, като ти гледам аватарчето, мен ми е все тая - аз съм за Манчестър заради Бербатов, но не мисли, че съм фен на Сити, Челси или някой друг в Англия. И не ми казвай да замълча, ок? Не се увличай толкова с гневните си "реакциЙ" в стил СЪР спрямо хора, несподелящи божественото начало на Манчестър.
Очевидно ти си пристрастният, като ти гледам аватарчето, мен ми е все тая - аз съм за Манчестър заради Бербатов, но не мисли, че съм фен на Сити, Челси или някой друг в Англия. И не ми казвай да замълча, ок? Не се увличай толкова с гневните си "реакциЙ" в стил СЪР спрямо хора, несподелящи божественото начало на Манчестър.
Това е политика, която английските медии водят срещу определени футболисти ( в случая Бербатов). Понеже сити се страхуват от united гледат да повалят играчите психически. Няма да се очудя, ако някой външен е замесен в цялата тази работа (някои от борда на сити или де да знам) Определено ми писна да чета само критики към Бебра... мисля, че на всички им писна вече. Става банално. И какво ме интересува мнението на Райт? Кой е той в манчестер, треньор? Като критикуват Берба критикуват и САФ...
Мисля, че истината е като винаги някъде по средата. Вярно е, че Бербо струваше 30 мил. на Юнайтед. Вярно е,че не е вкарал 15 гола. Вярно е, че не тича като луд по терена (а англичаните обичат точно такива), вярно е... НО е вярно, че е БЪЛГАРИН, който играе в един от най-великите клубове в света (и ние трябва да се гордеем с това, съответно и да го оценим). Вярно е, че Юнайтед изглеждат по съвсем друг начин, когато той играе. Вярно е, че играе контузен (не забравяйте, че не става въпрос за нашето първенство, а за ВЛ на Англия)... Просто Бербатов няма характера на Стоичков, да стисне зъби и да натрие носовете на критиците си. Аз се надявам това да стане (защото съм българин, макар, че не съм фен на Юнайтед)!.
- Lord of memory
- Контакти:
vaskonti написа:Разбира се, много е било трудно да каже по радиото на резервния съдия да коригира времето, вероятно това отнема поне 3 минути.
- аз съм за Манчестър заради Бербатов, но не мисли, че съм фен
до тука стига, ясен си ми, ае лек ден.
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Lord of memory написа:vaskonti написа:Разбира се, много е било трудно да каже по радиото на резервния съдия да коригира времето, вероятно това отнема поне 3 минути.
xDxDxD
soUman написа:Lord of memory написа:vaskonti написа:Разбира се, много е било трудно да каже по радиото на резервния съдия да коригира времето, вероятно това отнема поне 3 минути.
xDxDxD
Незнам дали ще е лек за него, но за Манчестер ще е лек със сигурност

Lord of memory написа:vaskonti написа:Разбира се, много е било трудно да каже по радиото на резервния съдия да коригира времето, вероятно това отнема поне 3 минути.
За мен ти още при "реакций" ми стана ясен, ама си направих труда да драсна някой ред, въпреки, че очевидно е безсмислено. Дано вържеш тройка по български, искрено ти го желая.