Деба малшанса, деба

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Scholesy93 написа:Ми сега треньорският щаб ще трябва да си поеме вината.Достатъчно почивка имаме, ние половината ни отбор физически не е готов за този мач.Пък и технически нищо не играем.Какво сме правили на тренировките не знам.До момента Моубол в пълния му блясък.
Аз затова не бързам да му давам мястото на Оле.Това е футболът на високо ниво-много динамика и енергия се иска.Той сигурно Оле ги е юркал цяла седмица да се пънят на тренировки, сега излизат предварително уморени и предразположени към контузии.Това не е Норвегия.
А и май сме излезли с идеята, че тия срещу нас са толкова страшни и невероятни, че трябва да се приберем и да се задоволим с равенство.Гоним топ 4, дайте малко отвратително да поиграем, че гоним резултати.И от 5 години все гоним топ 4, защото не се намери един поет да ги научи тия как да играят футбол, а само гоним резултати с отвратителна игра.Че Ливърпул заслужават респект никой не го оспорва, но последният един месец не са чак толкова страшни.Все може да се опитаме да играем футбол.
t0bl3ro_bg написа:Налагането на дървета за сметка на класни и възможността да оставиш някой да почива не ca стечение, а константа. Докато се пускат любимците - такова ще е. След хубавия старт с нищо не е показал, че заслужава да е той nexta. Не можеш да разчиташ на Де Хеа и контрите само в по-напечените мачове.
diplomat написа:Подкрепяйте отбора и стига сте обвинявали Солскяер за лошото стечение на обстоятелствата! Играчите дават всичко от себе си, просто това ни е нивото без основните футболисти! Само Лукаку за пореден път го виждам да не тича и да не се движи като съотборниците си - Рашфорд с контузия го надбягва цяло полувреме.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта