ЛЕ | 16-тина финали | ФК Мидтиланд - Манчестър Юнайтед | 2:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ | 16-тина финали | ФК Мидтиланд - Манчестър Юнайтед
Никога не съм очаквал, че след напускането на САФ отбора ще удари чак такова дъно. Очаквах, че ще има спадове, и може би 2-3 години няма да вземем трофеи, но това вече граничи ако не с абсурда, то не знам с какво точно. Защо по дяволите ЛВГ не е натирен на ***** си *******, ами все още е начело на клуба? Защо и Еди тъпия ****** п*****л също е начло на клуба, след шумните провали, които направи? Защо и Глейзър не си мърдат пръста? Адидас и те сега като ни резнат по договора, ще стане весело. Не знам, надявам се в скоро време да има развитие по темата ЛВГ и Еди любовника му. Ако не, аз спирам да гледам тая простотия, поне докато ЛВГ е начело.
Още колко трябва да ни бият за да го махнат тоя.Не съм си и мислел,че Юнайтед,ще изглеждат толкова жалко.

- t0bl3ro_bg
t0bl3ro_bg написа:ФеКа Митиуюлуан трябва да бъдат убити, но ..

Не мога да повярвам как шепа некадърници провалят отбора и треньора.Явно простотията и там си има подръжници. 

Всички до един трябва да се самоубият пред стадиона - от собствениците през изпъл. директор, треньорите, играчите и т.н Какъвто и да е треньорът не може играчи, които струват по 30,40,50 млн да не могат да бият МИДТИЛАНД, МИДТИЛАНД, в който отбор играе ИЗГОНЕНИЯ ОТ ФУЛЪМ, БГ КОТАРАК, а нашите смешници го превърнаха в Неста.
ГОЛЯМ СРАМ!
ГОЛЯМ СРАМ!