Tom Kruz написа:Дайте някакъв алтернативен линк пичове ,че не мога нещо да гледам от дадените линкове
мнезнам при мен си е перфектно тук http://www.atdhe.net/8206/watch-guangzh ... ter-united
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Tom Kruz написа:Дайте някакъв алтернативен линк пичове ,че не мога нещо да гледам от дадените линкове
itsko17 написа:Митко просто блести.. и така трябва да блести всички ма4ове на ман.. :
KingForadayy написа:itsko17 написа:Митко просто блести.. и така трябва да блести всички ма4ове на ман.. :
Абе , блести , раэхожда се по терена както винаги е това ме драэни в него уникален мърэел е .Съмнявам се , че ще бъде титуляр и в 30 % от мачовете на юнайтед тоя сеэон.Особено , като се вижда какви бързи и енергични играчи има на резервната скамейка.
KingForadayy написа:itsko17 написа:Митко просто блести.. и така трябва да блести всички ма4ове на ман.. :
Абе , блести , раэхожда се по терена както винаги е това ме драэни в него уникален мърэел е .Съмнявам се , че ще бъде титуляр и в 30 % от мачовете на юнайтед тоя сеэон.Особено , като се вижда какви бързи и енергични играчи има на резервната скамейка.
fabregas_949 написа:Tom Kruz написа:Дайте някакъв алтернативен линк пичове ,че не мога нещо да гледам от дадените линкове
мнезнам при мен си е перфектно тук http://www.atdhe.net/8206/watch-guangzh ... ter-united
fabregas_949 написа:KingForadayy написа:itsko17 написа:Митко просто блести.. и така трябва да блести всички ма4ове на ман.. :
абе "умнико" гледаш ли мача или наизустено говориш? второто нали? ти като чели ще се справиш по-добре сигурно...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта