ВЛ | 20-ти кръг | Стоук Сити - Манчестър Юнайтед 1:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Nemanja.Vidic91
- Контакти:
Re: ВЛ | 20-ти кръг | Стоук Сити - Манчестър Юнайтед
Тоя инвалид Еванс докога ще е в отбора.
- MapTo_D
- Контакти:
Кой ще ги вкара тия 2 гола? Не че няма де, ама няма положения. Всяко центриране всява паника и смут в отбора. Ашли е доста зле от дясно, да го сменя и да пуска Янузай, или да сменя Шоу и Ашли да минава в ляво, а Янузай в дясно. Мата и Руни и те нещо ми се губят, Перси няма да го коментирам.
- t0bl3ro_bg
Юнузай е зле.
Перси е изморен.
Евънс за нищо не става.
Умората е доста голяма и не позволява по-добра игра. Важното е че не загубихме.
Перси е изморен.
Евънс за нищо не става.
Умората е доста голяма и не позволява по-добра игра. Важното е че не загубихме.
- MapTo_D
- Контакти:
Аре честито, скоро ще изхвърчим от топ 4. Имаме поне двама супер дебилни централни защитници. Янузай - ебахти нещастника долен, колко свободно място му трябва, че да направи добро центриране/подаване. Пълен цървул! Перси - защо се налага по цял мач като е дупка отново? Вади си голмайстора, а оставя сънародника си. Втори мач второто полувреме ни мачкат, ама така е като се налагат 13-14 човека ще издъхнат. Капитанчето и него го нямаше никакъв тоя мач. Мата също. Общо взето май свички бяха доста зле. 10 мача без загуба - голям праз, след като от последните 3 има 2 хикса. Ще ни застигнат сериозно другите претенденти и пак ще има нерви после.
- slash1912
- Контакти:
Не виждам от какво сте недоволни.Ако съдията беше отсъдил дузпата можеше и да паднете.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Дузпата си беше 100 %, но мен друго ми прави впечатление в Юнайтед....Янузай
Тоя пич няма 1 вярно отиграване в последните 9-10 мача, които съм му гледал, а по-интересното е че самочувствието му е по-високо и от на Меси
Тоя пич няма 1 вярно отиграване в последните 9-10 мача, които съм му гледал, а по-интересното е че самочувствието му е по-високо и от на Меси
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Да благодарим на съдията, че Ви е фен, иначе щяхте да си идете и без точка, а аз щях да късам шиф, където ви имах даже на двоен знак.
- Eric_Cantona
- Контакти:
Стоук заслужаваха да спечелят нищо не демонстрирахме в тоя мач безидейна игра нито Мата, нито Руни бяха на нивото което бяхме свикнали да ги гледаме.
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
С оглед на много слабата игра на Юнайтед, трябва да сме доволни от точката.
- MapTo_D
- Контакти:
И все пак добър кръг за нас. Ливърпул се издъниха срещу Лестър, Х-са си е издънка и то като домакин. Арсенал падат. Уест Хем и те Х. Сотон само дето бият, но те мисля, че така или иначе не могат да запазят това темпо до края. Нищо, че изминаха 20 кръга де, явно не е само с късмет, има някакво постоянство. Но това не оправдава супер безидейната игра на нашите. Тоя Янузай не искам да го виждам повече! Честно, ако някой иска да го купува да го даваме, или да го пускаме някъде под наем, щото всеки път се надявам, че ще направи нещо, но винаги ми скъсва нервите това недорасло лайненце!!!