ВЛ | 3-ти кръг |Бърнли-Манчестър Юнайтед|30-08-2014

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата?

Анкетата завърши на 30 авг 2014 15:26

Победа за Бърнли
10
30%
Равен
9
27%
Победа за Манчестър Юнайтед
14
42%

Общо гласове: 33

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Премиършип|Бърнли-Манчестър Юнайтед|30-08-2014

Мнениеот boabbb » 29 авг 2014 13:50

MASTER_COOL написа:Суарез Шампион, ти вече трябва да си от Барселона :lol:

Той вече е supermarioshampion :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 29 авг 2014 13:53

suareshampion написа:
CECO_1981 написа:Фенчета на Лузурпуля отвориха гадната си уста.Незнам кой е комплексиран приятелю,ние дето имаме повече титли от всеки отбор в ВЛ или вие безтитлениците,които изтървахте 100% спечелена титла жалък отбор сте и такива,ще си останете жалки.20години без титла няма как да стане,ако ни сравняваш с жалкия си отбор си сбъркал адреса.

Гадна ми е устата ,защото казвам истината ,нали ? А тя боли :) И не забравяй ,че рекорда от безтитлие го държите вие ,ако сравняваме двата отбора .Рекорда от 26 години без титла го държите вие мили мои фенчета .И мисля ,че сега ще го подобрите .
И нека не започвам да говоря за начина ,по който спечелихте титлите след 1992 година ,защото няма да ми стигне месеца :) Аз такива титли не искам ,халал да ви са .Но рано или късно ,няма как да не излезе истината за тия подарени титли ..Лек ден и айде нека да вземете поне една победка тоя сезон и тогава да говорите за посредственост. :) В момента сте тотални средняци.

Тогава,какво правиш в форума на посредствените,а не си стоиш в твоя форум на шампионите от Ливърпул повече пишеш тука от колкото в твоя си форум.
Изображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 авг 2014 13:54

"Шампионе" познавам страхотни специалисти в областта на медицината. Пиши на лично, да ти дам повече информация :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 29 авг 2014 13:57

Никой не обърна внимание на моя коментар, а всички се хвърлихте на негативния. Злобата и комплексите са присъщи не на феновете на този и онзи, отбор, а на човешката природа като цяло.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 авг 2014 13:58

Karsa Orlong написа:Никой не обърна внимание на моя коментар, а всички се хвърлихте на негативния. Злобата и комплексите са присъщи не на феновете на този и онзи, отбор, а на човешката природа като цяло.

Няма да е лесен мача за Юнайтед. В това съм сигурен ;) Обаче, каквото и да се случи, 3-те точки преди паузата са задължителни.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 29 авг 2014 13:59

suareshampion написа:
CECO_1981 написа:Фенчета на Лузурпуля отвориха гадната си уста.Незнам кой е комплексиран приятелю,ние дето имаме повече титли от всеки отбор в ВЛ или вие безтитлениците,които изтървахте 100% спечелена титла жалък отбор сте и такива,ще си останете жалки.20години без титла няма как да стане,ако ни сравняваш с жалкия си отбор си сбъркал адреса.

Гадна ми е устата ,защото казвам истината ,нали ? А тя боли :) И не забравяй ,че рекорда от безтитлие го държите вие ,ако сравняваме двата отбора .Рекорда от 26 години без титла го държите вие мили мои фенчета .И мисля ,че сега ще го подобрите .
И нека не започвам да говоря за начина ,по който спечелихте титлите след 1992 година ,защото няма да ми стигне месеца :) Аз такива титли не искам ,халал да ви са .Но рано или късно ,няма как да не излезе истината за тия подарени титли ..Лек ден и айде нека да вземете поне една победка тоя сезон и тогава да говорите за посредственост. :) В момента сте тотални средняци.

Рекорда ще бъде подобрен от твоето отборче съставено от посредственици, които тая година ще се върнат там, където трябва да са - да се борят за ЛЕ. Лек ден и на теб ! :)
Изображение[/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 авг 2014 14:18

CECO_1981 написа:
suareshampion написа:

Тогава,какво правиш в форума на посредствените,а не си стоиш в твоя форум на шампионите от Ливърпул повече пишеш тука от колкото в твоя си форум.

Как така ,какво правя ? Давам си прогнозата . Или и това не може ? :) Или трябва всички прогнози тук да са за ваша победа а вие в нашия форум само за загуби на Ливърпул ? :) Виж сега мойто момче .Ясно е ,че двата отбора не се обичаме и е напълно нормално единия да иска другия да загуби .
Но в случая аз имам и много аргументи .Вие до момента играете ганкиното и още не сте хванали ръка ,нали така ? :) Освен това ,миналия сезон завършихте ,на срамното средняшко седмо място .Освен това ,сега имате нови играчи ,нов треньор ,нов стил нова схема .Иска време ,нали така моето момче ? А така . Еми за това аз прогнозирах 1х и ...бях нападнат ?! :) Освен това ,ако ние сме посредственяци ,вие какви сте ,ако съдим по последните мачове помежду ни ,където ви бихме у дома и на ваше теренче ,там пък ви убихме и унижихме . :) И май Суарес не вкара гол тогава ? :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 29 авг 2014 14:21

suareshampion написа:
CECO_1981 написа:
suareshampion написа:

Как така ,какво правя ? Давам си прогнозата . Или и това не може ? :) Или трябва всички прогнози тук да са за ваша победа а вие в нашия форум само за загуби на Ливърпул ? :) Виж сега мойто момче .Ясно е ,че двата отбора не се обичаме и е напълно нормално единия да иска другия да загуби .
Но в случая аз имам и много аргументи .Вие до момента играете ганкиното и още не сте хванали ръка ,нали така ? :) Освен това ,миналия сезон завършихте ,на срамното средняшко седмо място .Освен това ,сега имате нови играчи ,нов треньор ,нов стил нова схема .Иска време ,нали така моето момче ? А така . Еми за това аз прогнозирах 1х и ...бях нападнат ?! :) Освен това ,ако ние сме посредственяци ,вие какви сте ,ако съдим по последните мачове помежду ни ,където ви бихме у дома и на ваше теренче ,там пък ви убихме и унижихме . :) И май Суарес не вкара гол тогава ? :)

Сега виждаш ли колко си плиткоумен ? На теб всичките преценки, аргументи, виждания, обосновки или, както искаш ги наречи ти се крепят на миналия сезон ? Къде беше през останалите ? Питам те ? 1 сезон ! Това е ! Това ти е аргумента на тебе един единствен сезон. :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 авг 2014 14:22

Тренер, стига, че оспами темата, бе :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 авг 2014 14:29

Rofles написа:
suareshampion написа:
CECO_1981 написа:
suareshampion написа:

Гадна ми е устата ,защото казвам истината ,нали ? А тя боли И не забравяй ,че рекорда от безтитлие го държите вие ,ако сравняваме двата отбора .Рекорда от 26 години без титла го държите вие мили мои фенчета .И мисля ,че сега ще го подобрите .
И нека не започвам да говоря за начина ,по който спечелихте титлите след 1992 година ,защото няма да ми стигне месеца :) Аз такива титли не искам ,халал да ви са .Но рано или късно ,няма как да не излезе истината за тия подарени титли ..Лек ден и айде нека да вземете поне една победка тоя сезон и тогава да говорите за посредственост. В момента сте тотални средняци.

Как така ,какво правя ? Давам си прогнозата . Или и това не може ? Или трябва всички прогнози тук да са за ваша победа а вие в нашия форум само за загуби на Ливърпул ? :) Виж сега мойто момче .Ясно е ,че двата отбора не се обичаме и е напълно нормално единия да иска другия да загуби .

Сега виждаш ли колко си плиткоумен ? На теб всичките преценки, аргументи, виждания, обосновки или, както искаш ги наречи ти се крепят на миналия сезон ? Къде беше през останалите ? Питам те ? 1 сезон ! Това е ! Това ти е аргумента на тебе един единствен сезон. :)

Ама чакай ся ,нали предния сезон е пряко свързан със сегашния ? Много ясно ,че ще взема него под внимание ,като давам прогноза към днешна дата бе моето дете . :) Ти кво искаш ,да робуваме на история ли ? Е нали вие в това ни обвинявахте до ония ден ,че сме робували на история ?
Няма такъв филм. Миналите ви успехи ги забрави. Ако си мислиш ,че отборите пак ще ви се нагъзват ,само заради миналите успехи ,няма да стане .
Всички виждат ,че вече съдиите ви свирят 50-50 и скачат здраво срещу вас. Така ,че зареди се с голямо търпение ,защото ще претърпиш още много разочарования .А ние ще вървим само нагоре,защото имаме уникален треньор ,който мисли и за утрешния ден а не като вашия ,който сега ви остави на никъде .Рязко правите подмладяване и смяна на основни играчи,че и стил ,схема ?! Не се прави така . Но нека не се отплесваме от темата .Аз прогнозирам 1х а вие вместо да ми се обяснявате ,гледайте как най великия клуб в Англия ,ще мачка в турнира на най добрите -ШЛ . :) Вече наистина лек ден ,стига ви толкова внимание .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Манчестър Ю”