MASTER_COOL написа:Суарез Шампион, ти вече трябва да си от Барселона
Той вече е supermarioshampion

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MASTER_COOL написа:Суарез Шампион, ти вече трябва да си от Барселона
suareshampion написа:CECO_1981 написа:Фенчета на Лузурпуля отвориха гадната си уста.Незнам кой е комплексиран приятелю,ние дето имаме повече титли от всеки отбор в ВЛ или вие безтитлениците,които изтървахте 100% спечелена титла жалък отбор сте и такива,ще си останете жалки.20години без титла няма как да стане,ако ни сравняваш с жалкия си отбор си сбъркал адреса.
Гадна ми е устата ,защото казвам истината ,нали ? А тя болиИ не забравяй ,че рекорда от безтитлие го държите вие ,ако сравняваме двата отбора .Рекорда от 26 години без титла го държите вие мили мои фенчета .И мисля ,че сега ще го подобрите .
И нека не започвам да говоря за начина ,по който спечелихте титлите след 1992 година ,защото няма да ми стигне месецаАз такива титли не искам ,халал да ви са .Но рано или късно ,няма как да не излезе истината за тия подарени титли ..Лек ден и айде нека да вземете поне една победка тоя сезон и тогава да говорите за посредственост.
В момента сте тотални средняци.
Karsa Orlong написа:Никой не обърна внимание на моя коментар, а всички се хвърлихте на негативния. Злобата и комплексите са присъщи не на феновете на този и онзи, отбор, а на човешката природа като цяло.
suareshampion написа:CECO_1981 написа:Фенчета на Лузурпуля отвориха гадната си уста.Незнам кой е комплексиран приятелю,ние дето имаме повече титли от всеки отбор в ВЛ или вие безтитлениците,които изтървахте 100% спечелена титла жалък отбор сте и такива,ще си останете жалки.20години без титла няма как да стане,ако ни сравняваш с жалкия си отбор си сбъркал адреса.
Гадна ми е устата ,защото казвам истината ,нали ? А тя болиИ не забравяй ,че рекорда от безтитлие го държите вие ,ако сравняваме двата отбора .Рекорда от 26 години без титла го държите вие мили мои фенчета .И мисля ,че сега ще го подобрите .
И нека не започвам да говоря за начина ,по който спечелихте титлите след 1992 година ,защото няма да ми стигне месецаАз такива титли не искам ,халал да ви са .Но рано или късно ,няма как да не излезе истината за тия подарени титли ..Лек ден и айде нека да вземете поне една победка тоя сезон и тогава да говорите за посредственост.
CECO_1981 написа:suareshampion написа:CECO_1981 написа:Фенчета на Лузурпуля отвориха гадната си уста.Незнам кой е комплексиран приятелю,ние дето имаме повече титли от всеки отбор в ВЛ или вие безтитлениците,които изтървахте 100% спечелена титла жалък отбор сте и такива,ще си останете жалки.20години без титла няма как да стане,ако ни сравняваш с жалкия си отбор си сбъркал адреса.
Тогава,какво правиш в форума на посредствените,а не си стоиш в твоя форум на шампионите от Ливърпул повече пишеш тука от колкото в твоя си форум.
suareshampion написа:CECO_1981 написа:suareshampion написа:CECO_1981 написа:Фенчета на Лузурпуля отвориха гадната си уста.Незнам кой е комплексиран приятелю,ние дето имаме повече титли от всеки отбор в ВЛ или вие безтитлениците,които изтървахте 100% спечелена титла жалък отбор сте и такива,ще си останете жалки.20години без титла няма как да стане,ако ни сравняваш с жалкия си отбор си сбъркал адреса.
Тогава,какво правиш в форума на посредствените,а не си стоиш в твоя форум на шампионите от Ливърпул повече пишеш тука от колкото в твоя си форум.
Как така ,какво правя ? Давам си прогнозата . Или и това не може ?Или трябва всички прогнози тук да са за ваша победа а вие в нашия форум само за загуби на Ливърпул ?
Виж сега мойто момче .Ясно е ,че двата отбора не се обичаме и е напълно нормално единия да иска другия да загуби .
Но в случая аз имам и много аргументи .Вие до момента играете ганкиното и още не сте хванали ръка ,нали така ?Освен това ,миналия сезон завършихте ,на срамното средняшко седмо място .Освен това ,сега имате нови играчи ,нов треньор ,нов стил нова схема .Иска време ,нали така моето момче ? А така . Еми за това аз прогнозирах 1х и ...бях нападнат ?!
Освен това ,ако ние сме посредственяци ,вие какви сте ,ако съдим по последните мачове помежду ни ,където ви бихме у дома и на ваше теренче ,там пък ви убихме и унижихме .
И май Суарес не вкара гол тогава ?
Rofles написа:suareshampion написа:CECO_1981 написа:suareshampion написа:CECO_1981 написа:Фенчета на Лузурпуля отвориха гадната си уста.Незнам кой е комплексиран приятелю,ние дето имаме повече титли от всеки отбор в ВЛ или вие безтитлениците,които изтървахте 100% спечелена титла жалък отбор сте и такива,ще си останете жалки.20години без титла няма как да стане,ако ни сравняваш с жалкия си отбор си сбъркал адреса.
Гадна ми е устата ,защото казвам истината ,нали ? А тя боли И не забравяй ,че рекорда от безтитлие го държите вие ,ако сравняваме двата отбора .Рекорда от 26 години без титла го държите вие мили мои фенчета .И мисля ,че сега ще го подобрите .
И нека не започвам да говоря за начина ,по който спечелихте титлите след 1992 година ,защото няма да ми стигне месецаАз такива титли не искам ,халал да ви са .Но рано или късно ,няма как да не излезе истината за тия подарени титли ..Лек ден и айде нека да вземете поне една победка тоя сезон и тогава да говорите за посредственост. В момента сте тотални средняци.
Как така ,какво правя ? Давам си прогнозата . Или и това не може ? Или трябва всички прогнози тук да са за ваша победа а вие в нашия форум само за загуби на Ливърпул ?Виж сега мойто момче .Ясно е ,че двата отбора не се обичаме и е напълно нормално единия да иска другия да загуби .
Но в случая аз имам и много аргументи .Вие до момента играете ганкиното и още не сте хванали ръка ,нали така ?Освен това ,миналия сезон завършихте ,на срамното средняшко седмо място .Освен това ,сега имате нови играчи ,нов треньор ,нов стил нова схема .Иска време ,нали така моето момче ? А така . Еми за това аз прогнозирах 1х и ...бях нападнат ?!
Освен това ,ако ние сме посредственяци ,вие какви сте ,ако съдим по последните мачове помежду ни ,където ви бихме у дома и на ваше теренче ,там пък ви убихме и унижихме .
И май Суарес не вкара гол тогава ?
Сега виждаш ли колко си плиткоумен ? На теб всичките преценки, аргументи, виждания, обосновки или, както искаш ги наречи ти се крепят на миналия сезон ? Къде беше през останалите ? Питам те ? 1 сезон ! Това е ! Това ти е аргумента на тебе един единствен сезон.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта