ВЛ | 1-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Суонзи - 1:2 FT
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Висша Лига | Манчестър Юнайтед - Суонзи | 16.08 | 14:45ч.
Станко, що си тука да провокираш? Я си виж твоето отборче и легендите му кво правят...
Лампард много брутално си ви го каза, а? 
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
vasilnv написа:Станко, що си тука да провокираш? Я си виж твоето отборче и легендите му кво правят...Лампард много брутално си ви го каза, а?
Ами давам си прогнозата за мача
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- GGMU_forever
CTAHKO написа:vasilnv написа:Станко, що си тука да провокираш? Я си виж твоето отборче и легендите му кво правят...Лампард много брутално си ви го каза, а?
Ами давам си прогнозата за мачаИ за нашия мач съм си дал прогнозата, и за мача на докерчетата съм си я дал...не виждам нищо лошо в това да се интересувам от английското първенство
А преговори ли урока, който ти бе даден от vasilnv, за това кога затварял трансферния прозорец, че се интересуваш толкова много?
[offtopic][center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/60b8d8a3587a729fe27775832821684f/tumblr_n6uwkeSuAE1rztzhzo1_r1_500.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
CTAHKO написа:vasilnv написа:Станко, що си тука да провокираш? Я си виж твоето отборче и легендите му кво правят...Лампард много брутално си ви го каза, а?
Ами давам си прогнозата за мачаИ за нашия мач съм си дал прогнозата, и за мача на докерчетата съм си я дал...не виждам нищо лошо в това да се интересувам от английското първенство
Нали не си толкова наивен, за да вярваш че всички трябва да подкрепят МЮ
Няма лошо да си дадеш прогнозата, ама айде без провокации.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
CTAHKO написа:Alexx написа:CTAHKO написа:Най-твърдата и сигурна двойка в целия кръг (естествено след двойката на Челси):!: Слагайте смело за победа на СунзиКойто ме слуша, ще изкара пари
Като си толкова смел що не се хванеш на бас?
За какво да се хващам, сложил съм едни пари и смятам, че това са най-лесно изкараните ми пари в живота
Da почерпиш тогава!
- m.unaited forever
- Контакти:
4:0
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]
vasilnv написа:CTAHKO написа:vasilnv написа:Станко, що си тука да провокираш? Я си виж твоето отборче и легендите му кво правят...Лампард много брутално си ви го каза, а?
Няма лошо да си дадеш прогнозата, ама айде без провокации.И що така си замълча за Лампард и начина, по който ви се подигра.
Е не може, трябва да има лека провокацийка, иначе е много скучно
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:vasilnv написа:CTAHKO написа:vasilnv написа:Станко, що си тука да провокираш? Я си виж твоето отборче и легендите му кво правят...Лампард много брутално си ви го каза, а?
Няма лошо да си дадеш прогнозата, ама айде без провокации.И що така си замълча за Лампард и начина, по който ви се подигра.
Е не може, трябва да има лека провокацийка, иначе е много скучноИначе самия мач какво..той си е 90 минути и свършва. По-интересното е преди и след мача
Едните се канят на другите, трети пък провокират и след мача почват да се къдрят едни, анализи се правят, оставки се искат, футболисти се гонят
И пак нищо не каза за Лампард
[wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/ad56581260869a3f4c2d037d91b34bed/tumblr_n2un9ytRSh1shaydvo2_250.gif[/wrapimg]
-
suareshampion
Суонзи са опасен отбор ,имат Бони ,имат Шелви ..мисля ,че спокойно могат да победят ,седмите в класирането от миналия сезон . Подкрепям Станчето.. и давам прогноза 1-2 . И само да добавя още един аргумент .За мен ,домакините имат проблеми с нападението ,където основен играч е Руни. Той беше най слабия на световното и за това Англия претърпя тотален срам.Руни повече пречеше на терена , просто не можа да се сработи със силните играчи на Ливърпул и подобния стил ,като техния ..който Ходжсън налагаше.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Победа за Юнайтед , чудесен дебют в първия мач за ван Гаал. След година аванта за лузърите се връщаме в борбата за върха .