Честита победа. Можеше да вкараме още голове, но и Реал си имаха своите положения. Най-ценни са 3-те точки. Добър мач за Гигс. Рууни нямаше късмет в този мач. Добра игра и в защита. 
Изненадва ме категоричната победа на Леверкузен. 
Бием и в Испания и до голяма степен си решаваме нещата в групата.

Шампионска лига | Манчестър Юнайтед - Реал Сосиедад
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Шампионска лига | Манчестър Юнайтед - Реал Сосиедад
Kristianc написа:United_rz написа:Направо съм бесен, Уелбек и Кагава нямат никакво ама никакво място в отбора !!! Добре, че само единия от двамата играе сега......
Кагава играе добре
Не знам, всеки си има мнение... Нито подаваше, нито вкарваше, нито нищо, за мен от както дойде у Юнайтед има само 1 добър мач, а имах големи очаквания.......
Джоунс и Евънс са много стабилна двойка, защо да не се превърнат в титулярната централна двойка годинi наред? Изкефи ме как Гигси ги скъса на 2 пъти все едно е на 20 години   

Честита победа! Все пак да повторим принципа на Моу:"По-добре грозна победа,отколкото красива загуба"(в случая думата грозна,ще я заменим с неефективна)...толкова много възможности пропиляхме,че направо нямам думи  

На мен обаче по-скоро ми лъхаше на егоизъм,отколкото на нещо друго...
Силни адмирации за Евънс,Джоунс и Валенсия...това трио буквално ни спасяваше в най-важните моменти,Де Хея също спаси на 2-3 пъти(днес определено беше по-уверен,на това е обективно в случая..казвал съм го защо е така )
 )
Поздравления и за Дейвид Мойс,който доста предвидливо извади Рафаел,но защо за Бога и той повтаря простотията на сър Алекс...тромавия Смолинг да играе като десен бек!?..добре че бе достатъчно свеж,иначе не ми се мисли как щяха да го разминават...
Карик и Гигс като по чудо успяха да се справят,добре че баските не натиснаха повечко,защото в противен случай можеше да стане наистина страшно...Карик на 3-4 пъти сгреши адски тъпо..оплита се,върти се като пумпал,а бе пълен идиот какво да ви кажа 

Рууни нещо се е поизнервил(дали заради някои неща от автобиографията на сър Алекс,дали заради другно,но днес бе доста нервен и неефективен във фаза атака)
Кагава...важното е,че се стара,каквото и да си говорим,днес той показа наистина голямо желание и като цяло игра добре,но естествено можеше и още малко по-добре 

Смяната на Чичарито също бе добре предвидена..просто тотално се изгуби през второто полувреме,Ашли Йънг се включи с желание,успя да пораздвижи левия фланг,но..яд ме е повече че два пъти бе абсолютно сам и два пъти не му беше подадено...само един път Рууни му пусна пас,но защо толкова навътре!? То по-добре да го беше изненадал вратаря с един външен фалц директно,колко му е...
Играч на мача:Джони Евънс!
GGMU

Силни адмирации за Евънс,Джоунс и Валенсия...това трио буквално ни спасяваше в най-важните моменти,Де Хея също спаси на 2-3 пъти(днес определено беше по-уверен,на това е обективно в случая..казвал съм го защо е така
 )
 )Поздравления и за Дейвид Мойс,който доста предвидливо извади Рафаел,но защо за Бога и той повтаря простотията на сър Алекс...тромавия Смолинг да играе като десен бек!?..добре че бе достатъчно свеж,иначе не ми се мисли как щяха да го разминават...
Карик и Гигс като по чудо успяха да се справят,добре че баските не натиснаха повечко,защото в противен случай можеше да стане наистина страшно...Карик на 3-4 пъти сгреши адски тъпо..оплита се,върти се като пумпал,а бе пълен идиот какво да ви кажа

Рууни нещо се е поизнервил(дали заради някои неща от автобиографията на сър Алекс,дали заради другно,но днес бе доста нервен и неефективен във фаза атака)
Кагава...важното е,че се стара,каквото и да си говорим,днес той показа наистина голямо желание и като цяло игра добре,но естествено можеше и още малко по-добре

Смяната на Чичарито също бе добре предвидена..просто тотално се изгуби през второто полувреме,Ашли Йънг се включи с желание,успя да пораздвижи левия фланг,но..яд ме е повече че два пъти бе абсолютно сам и два пъти не му беше подадено...само един път Рууни му пусна пас,но защо толкова навътре!? То по-добре да го беше изненадал вратаря с един външен фалц директно,колко му е...
GGMU

Последна промяна от smoothc на 23 окт 2013 23:56, променено общо 2 пъти.

Трите точки са си три точки.Важно беше поне домакинствата да ги вземаме.

smoothc написа:Честита победа! Все пак да повторим принципа на Моу:"По-добре грозна победа,отколкото красива загуба"(в случая думата грозна,ще я заменим с неефективна)...толкова много възможности пропиляхме,че направо нямам думи
Силни адмирации за Евънс,Джоунс и Валенсия...това трио буквално ни спасяваше в най-важните моменти,Де Хея също спаси на 2-3 пъти(днес определено беше по-уверен,на това е обективно в случая..казвал съм го защо е така)
Поздравления и за Дейвид Мойс,който доста предвидливо извади Рафаел,но защо за Бога и той повтаря простотията на сър Алекс...тромавия Смолинг да играе като десен бек!?..добре че бе достатъчно свеж,иначе не ми се мисли как щяха да го разминават...
GGMU
Не съм съгласен само за Валенсия, аз бих казал Кагава
 .
. [/center]
[/center]Re: Шампионска лига | Манчестър Юнайтед - Реал Сосиедад
Не съм съгласен само за Валенсия, аз бих казал Кагава
Говорим за фаза ефективност в защитен план
 Случайно да помниш колко високи топки свали Валенсия тази вечер!?
 Случайно да помниш колко високи топки свали Валенсия тази вечер!?Колко блока отдясно направи!? Един път сгреши по-коварно,но за щастие всичко се размина...
Валенсия за пореден път показа,че двойнствената му роля е от изключително значение за стабилността на Юнайтед!
Яд ме е само,че Фелайни не бе включен в игра,направо щяха да ги разбият с Валенсия още в центъра

smoothc написа:Не съм съгласен само за Валенсия, аз бих казал Кагава
Говорим за фаза ефективност в защитен планСлучайно да помниш колко високи топки свали Валенсия тази вечер!?
Колко блока отдясно направи!? Един път сгреши по-коварно,но за щастие всичко се размина...
Валенсия за пореден път показа,че двойнствената му роля е от изключително значение за стабилността на Юнайтед!
Яд ме е само,че Фелайни не бе включен в игра,направо щяха да ги разбият с Валенсия още в центъра
Не знам дали само аз мисля така, но.. Валенсия не притежава класата да играе в Юнайтед. Просто няма класа. Той за мен лично ще е перфектен за отбор като Уест Хям, Нюкасъл или Евъртън, но за Юнайтед просто няма класата. Не може всичко, което да те крепи в Юнайтед е да е играта ти в дефанзивен план при положение, че си крило и основния ти приоритет е да създаваш възможности за нападателите.
 [/center]
[/center]Re: Шампионска лига | Манчестър Юнайтед - Реал Сосиедад
Не знам дали само аз мисля така, но.. Валенсия не притежава класата да играе в Юнайтед. Просто няма класа. Той за мен лично ще е перфектен за отбор като Уест Хям, Нюкасъл или Евъртън, но за Юнайтед просто няма класата. Не може всичко, което да те крепи в Юнайтед е да е играта ти в дефанзивен план при положение, че си крило и основния ти приоритет е да създаваш възможности за нападателите.
Валенсия е стабилен,ако не друго...това за мен е най-важното и разбира се полезно за Юнайтед!
Нани е най-креативният от тримата,но за сметка на това е доказан егоист,подчертано некомбинативен играч,който веднъж ще подаде,но в най-неподходящия момент,докато Йънг е като някой плазмодий....за 50-мача за Юнайтед изигра точно 4-5 свестни

Валенсия е здрав,мощен,бърз,нетолкова техничен,но пък страхотната му игра в защита компенсира някои негови недостатъци...в крайна сметка на тази тема сме говорили неведнъж,просто е излишно да го правим отново

Ако Дейвид Мойс купи играч два пъти по-класен от Валенсия,ок...да си заминава или да сяда на пейката,но докато не стане това нещо...Валенсия винаги ще е за предпочитане пред Нани и Йънг!
пп:То половината идиоти от състава нямат място и по-точно класа за Юнайтед,ти ми говориш за Валенсия

Последна промяна от smoothc на 24 окт 2013 00:16, променено общо 1 път.

smoothc написа:Не знам дали само аз мисля така, но.. Валенсия не притежава класата да играе в Юнайтед. Просто няма класа. Той за мен лично ще е перфектен за отбор като Уест Хям, Нюкасъл или Евъртън, но за Юнайтед просто няма класата. Не може всичко, което да те крепи в Юнайтед е да е играта ти в дефанзивен план при положение, че си крило и основния ти приоритет е да създаваш възможности за нападателите.
Валенсия е стабилен,ако не друго...това за мен е най-важното и полезно за Юнайтед!
Нани е най-креативният от тримата,но за сметка на това е доказан егоист,подчертано некомбинативен играч,който веднъж ще подаде,но в най-неподходящия момент,докато Йънг е като някой плазмодий....за 50-мача за Юнайтед изигра точно 4-5 свестни
Валенсия е здрав,мощен,бърз,нетолкова техничен,но пък страхотната му игра в защита компенсира някои негови недостатъци...в крайна сметка на тази тема сме говорили неведнъж,просто е излишно да го правим отново
Ако Дейвид Мойс купи играч два пъти по-класен от Валенсия,ок...да си заминава или да сяда на пейката,но докато не стане това нещо...Валенсия винаги ще е за предпочитане пред Нани и Йънг!
пп:То половината идиоти от състава нямат място в Юнайтед,ти ми говориш за Валенсия
Те другите идиоти
 играят на съвсем други постове, но това е друга тема. За момента най-удачен избор за халфове са Нани и Янузай като първи избор. Янузай обаче не трябва да е титуляр всеки мач. Алекс, иначе смятам, че имаме играч в отбора, който е по-добър от Валенсия, но няма шанс за изява.. Предполагам се сещаш за кой говоря.
 играят на съвсем други постове, но това е друга тема. За момента най-удачен избор за халфове са Нани и Янузай като първи избор. Янузай обаче не трябва да е титуляр всеки мач. Алекс, иначе смятам, че имаме играч в отбора, който е по-добър от Валенсия, но няма шанс за изява.. Предполагам се сещаш за кой говоря. [/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта