MuFc1878 написа:Red_Neck, много активен стана в раздел "Манчестър Юнайтед"
Някой бИлЯжка ли трябваше да ми разпише за МЮ форума или да започвам с: "....разрешете да остана!"
ПП: не крия, че САФ и №10 са ми слабост

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MuFc1878 написа:Red_Neck, много активен стана в раздел "Манчестър Юнайтед"
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
ihalamadrid написа:Тъй като ме е яд на изкУфелия че не пускаше Бербо го давам 2:3 с Хетрик на Бербатов!![]()
![]()
![]()
Red_Neck написа:MuFc1878 написа:Red_Neck, много активен стана в раздел "Манчестър Юнайтед"
Някой бИлЯжка ли трябваше да ми разпише за МЮ форума или да започвам с: "....разрешете да остана!"
sven_goran написа:Фулъм са трагични напоследък... лесна победа за Манчо
sven_goran написа:X в редовните!
Red_Neck написа:Някой бИлЯжка ли трябваше да ми разпише за МЮ форума или да започвам с: "....разрешете да остана!"
vasilnv написа:smoothc написа:Определено акцента на мача,ще бъде завръщането на Митко Бербатов на Олд Трафорд! Надявам се всички да го посрещнат подобаващо-с овации и аплодисменти,защото той ги заслужава,най-малкото заради легендарния хеттрик,който направи срещу Ливърпул![]()
Относно стартовия състав-мисля,че сър Алекс ще подходи по стандартната схема-играчи,които получават по-малко шансове+някои от по-опитните в лицето на Гигси и Скоулси.Все пак програмата е доста натоварена и ротациите са просто неизбежни,особено в турнирните сблъсъци.
От своя страна,Фулъм ще бъдат крайно мотивирани да покажат най-доброто от себе си,а и в този ред на мисли...трябва да отбележим,че те винаги успяват да ни затруднят максимално,а и особено сега за ФА къп,наистина ще бъдат крайно мотивирани.
Определено е бонус за нас,че ще бъдем домакини,така че трябва максимално да се възползваме от този факт!
Ще е трудно да се прогнозира стартовия състав,но все пак:
Линдегард
Рафаел
Джоунс
Смолинг
Бютнер
Нани
Андерсон
Скоулс
Гигс
Рууни
Чичарито
Моето мнение за състава е абсолютно същото, с разликата че е по-добре Ник Пауъл да играе зад Рууни
ihalamadrid написа:Тъй като ме е яд на изкУфелия че не пускаше Бербо го давам 2:3 с Хетрик на Бербатов!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта