momchil написа:3:2,интересно е къде ще играе Рууни,ако започнат тримата с Ван Перси и Кагава.За мен Рууни е най-силен като централен нападател,не искам да го гледам като халф.
За мен Кагава няма място във отбора

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
momchil написа:3:2,интересно е къде ще играе Рууни,ако започнат тримата с Ван Перси и Кагава.За мен Рууни е най-силен като централен нападател,не искам да го гледам като халф.
United_rz написа:momchil написа:3:2,интересно е къде ще играе Рууни,ако започнат тримата с Ван Перси и Кагава.За мен Рууни е най-силен като централен нападател,не искам да го гледам като халф.
За мен Кагава няма място във отбораСя знам, че ще ми скочат мн хора, но е доста посредствен и определено не оправдава очакванията поне до този момент де, иначе дано днес ме опровергае, но предпочитам 4 4 2 със Рууни и Перси напред, Нани, Клев, Скоус, Уелбек в средата и Рафаел, Рио, Еванс, Бютнер в защита и Де Хеа на врата.
Laleff написа:
прогноза : обедително 3:1 [offtopic]дано Демба Ба и Демба Сисе не започнат заедно, че ..[/offtopic]
Само Сините! написа:Laleff написа:
прогноза : обедително 3:1 [offtopic]дано Демба Ба и Демба Сисе не започнат заедно, че ..[/offtopic]
Приятел обърка отборите, тия двамцата цъкат в Касъл.
Laleff написа:United_rz написа:momchil написа:3:2,интересно е къде ще играе Рууни,ако започнат тримата с Ван Перси и Кагава.За мен Рууни е най-силен като централен нападател,не искам да го гледам като халф.
За мен Кагава няма място във отбораСя знам, че ще ми скочат мн хора, но е доста посредствен и определено не оправдава очакванията поне до този момент де, иначе дано днес ме опровергае, но предпочитам 4 4 2 със Рууни и Перси напред, Нани, Клев, Скоус, Уелбек в средата и Рафаел, Рио, Еванс, Бютнер в защита и Де Хеа на врата.
Къде го слагаш Уелбек в средата, аз очаквам да започне на пейката :D
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта