Мнениеот marchisio » 24 юли 2014 22:16
[offtopic]Артуро Видал се завърна в Италия. Халфът на Ювентус, който кацна късния следобед в Торино, говори за бъдещето си, но не подсигури оставане в тима на “бианконерите”, както се надяваха феновете. Съдбата на чилиеца, който в понеделник ще започне подготовката си с Юве, още не е ясна.
“Сега още съм във ваканция, не съм говорил с треньора и съотборниците си”, обясни Видал след пристигането си. “Дали оставам? Не знам, в понеделник ще говоря с Алегри. Тук съм щастлив и спокоен, мисля, че и феновете на Ювентус се чувстват така. Няма да ходя в Манчестър”.
След операцията си и Мондиала с Чили, Видал трябва да реши какво ще прави с бъдещето си – дали да продължи в шампиона на Италия, или да напусне също като треньора Конте. Известно е, че от него се интересуват Манчестър Юнайтед и Ливърпул, два големи английски гранда. Агентът му Феличевич вече постави ултиматум на Юве, като заяви, че бъдещето на “Ил гуериеро” трябва да се реши възможно най-скоро.[/offtopic]
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]