Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- old_traff
- Контакти:
Re: Трансферни спекулации - Сезон 2014/2015
Видал се е завърнал в Торино и е казал, че в понеделник ще говори с Алегри. Само че Gazzetta dello Sport го цитират как казва, че няма да ходи в Манчестър, докато Tuttosport не споменават такова нещо. 

Не се ли връща утре, а от понеделник започва подготовка с клуба? Другата седмица се очертава да е от страстните

- old_traff
- Контакти:
MuFc1878 написа:Не се ли връща утре, а от понеделник започва подготовка с клуба? Другата седмица се очертава да е от страстните![]()
В понеделник ще има разговор с Алегри, но не знам по какъв повод, това е сигурно. Въпросът е дали ще поиска трансфер при нас.
Juan Cuadrado is close to sealing a move to Manchester United after they tabled a bid of £27.5m. [talkSPORT]
Куадрадо? Предпочитам Депай
Но пък Еди не ме е питал 

- stanislava_
- Контакти:
intervistato in esclusiva ai microfoni di Sky Sport, Vidal parla al ritorno dalle vacanze. Il suo futuro? “Sono ancora in vacanza, da domani vedremo. Allegri? Non l’ho ancora sentito, così come i compagni. Non so ancora se resto, devo parlare con Allegri, ma qua sono felice”.
Това е казал, не знаел дали ще остане, но бил щастлив.
stanislava_ написа:
Ако си спомняш и Роналдо приказваше тия неща през лятото на 2009, твърдо остава в отбора и хоп се снимал с фланелката на Реал М

- stanislava_
- Контакти:
Времето ще покаже
MuFc1878 написа:stanislava_ написа:
Ако си спомняш и Роналдо приказваше тия неща през лятото на 2009, твърдо остава в отбора и хоп се снимал с фланелката на Реал М
Аз доколкото разбрах Видал казва, че ще трябва да говори с Алегри.

Klzrdz написа:Аз доколкото разбрах Видал казва, че ще трябва да говори с Алегри.![]()
Какво има да говори.....Алегри трябва да е луд, за да не иска Видал в състава си. По-скоро шефовете, ако са лакоми и получат огромна оферта. Важно е и желанието на играча

Видал е супер лоялен, и семейството му е много важно за него. В Торино са супер щастливи ..
А Куадрадо до колкото знам е 50% в Удине и 50 в Фио. Не знам дали са го откупили или първо ше чакат парите ..
Не е лош, ама понякога е ОГРОМЕН егоист.
А Куадрадо до колкото знам е 50% в Удине и 50 в Фио. Не знам дали са го откупили или първо ше чакат парите ..

Не е лош, ама понякога е ОГРОМЕН егоист.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]